Vind een klusjesman uit Den Bosch voor al uw klussen!

Wij zijn een netwerk van klusjesmannen. Kom in contact met meerdere klusbedrijven en vergelijk offertes voor alle klussen en timmerwerken.

Klusjesman Den Bosch

Klusjesman Den Bosch

Om een optimaal wooncomfort te behouden, zullen er regelmatig klussen in en om het huis moeten worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan het schuren en verven van de kozijnen, het bijhouden van loodgieterswerk, de montage van een vloerverwarming of het zetten van tegels in de keuken. Veel van dergelijke klusjes kunt u gemakkelijk zelf uitvoeren. Het is echter ook mogelijk om deze klussen uit te besteden aan een erkend klusjesman. Via het netwerk van Houtens komt u eenvoudig in contact met klusjesmannen uit Den Bosch, die u allen snel en vakkundig kunnen helpen. Onze klusjesmannen hebben een ruime ervaring met onder meer schilderswerk, loodgieterswerk, het repareren van woononderdelen of de zorg voor het tuinonderhoud. Ook voor een verbouwing, montage of renovatie van keuken en badkamer zit u hier op de juiste plek. Wilt u weten wat de kosten van een klusbedrijf zijn die een gevelrenovatie of traprenovatie uitvoeren? Aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen. Wij sturen u op basis van uw wensen meerdere vrijblijvende offertes toe van menig klusbedrijf uit Den Bosch die u zelf met elkaar kunt vergelijken op prijs en aanbod.

Vergelijk diverse offertes

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Tel. nummer bij geen gehoor (optioneel)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)
kwaliteitskeurmerk

Scherpe prijzen, duidelijke afspraken

Wanneer u contact opneemt met een erkend klusjesman uit ons netwerk, dan profiteert u van lage prijzen en heldere voorwaarden. Wij garanderen dat u nooit verrast wordt door plotseling hoge tarieven voor een montage of verbouwing, of onverwacht bijkomende kosten. Daarnaast zal het werk altijd worden uitgevoerd door een erkend klusbedrijf, waarvan de klusjesmannen uitstekend gediplomeerd zijn. Of het nu gaat om het schilderen van de kozijnen, het repareren van een meubelstuk of de montage van keukenkastjes, u profiteert altijd van een snelle en vakkundige hulp, tegen aantrekkelijke tarieven.

Gegarandeerd vakwerk

Laat u een klusbedrijf uit Den Bosch een klus voor u uitvoeren? Dan verzekert u zich bovendien van een uitstekend vakwerk. Dit komt doordat wij van elke klusjesman vragen dat deze beschikt over de juiste diploma’s, en een ruime ervaring met renovatie, montage en verbouwing. Bent u onverhoopt toch niet tevreden over de kwaliteit van het loodgieter- of schilderwerk bij u thuis? Dan doen wij er alles aan om de fout te herstellen.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u op zoek naar een klusjesman in Den Bosch, die u kan ondersteunen bij het aanleggen van elektriciteit, het afhandelen van loodgieterswerk, of het schilderen van de wanden in uw woonkamer? Dan bent u bij Houtens aan het juiste adres. Onze klusjesmannen werken snel en vakkundig, en hebben een ruime ervaring met montage, het repareren van woononderdelen en vele andere specialisaties. Wilt u weten wat de prijzen worden voor het laten afhandelen van een klus bij u thuis? Vraag dan via het webformulier geheel vrijblijvende offertes op van klusjesmannen uit de regio Den Bosch. Door de offertes te vergelijken, kiest u altijd voor een klusbedrijf dat bij u past.

Werkgebied Den Bosch

klusjesmannen Den Bosch

Klantervaringen

In en om mijn woning had ik al tijden allerlei klusdingetjes die niet af waren. Door dit klusbedrijf in te schakelen van dit klusbedrijf is het eindelijk allemaal klaar! Dit woont een stuk fijner.
J. Van Ditzhuizen, Maastricht
Na zelf een poging te doen om mijn woonkamer te verbouwen, toch maar besloten klusjesmannen in te huren. Erg blij met het resultaat! De uitbouw en het schilderwerk zien er prachtig uit.
S. Robb, Den Bosch
timmerman en klusjesman

Van alle markten thuis

Een allround klusjesman heeft kennis van vele vakgebieden en kan u dan ook bij vele klussen in en om huis ondersteunen. De klusjesmannen uit ons netwerk hebben bijvoorbeeld ervaring met schilderwerk, loodgieterswerk en het zetten van tegels. Daarnaast kunnen zij u bij vrijwel elke reparatie, montage, renovatie en verbouwing ondersteunen. Zoekt u iemand voor de bestrating van uw oprit, een traprenovatie of het aanleggen van elektriciteit? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat alle klusexperts die zich bij ons hebben aangesloten kennis hebben van verschillende vakgebieden, hoeft u nooit meer meerdere vakmannen in te schakelen. Het gehele werk is bij ons in goede handen.

Schilderwerk

schilderwerken Den BoschBij vrijwel elk pand in Den Bosch is er sprake van houtwerk dat u periodiek moet laten bijwerken. Over het algemeen raden onze klusjesmannen mensen aan zich te houden aan de standaard richtlijnen; eens in de zeven jaar de muren binnenshuis te schilderen, en eens in de vijf jaar het schilderwerk buitenshuis. Het schilderen van kozijnen en ander houtwerk kost heel wat tijd, zo moet u het eerst schuren voordat u kunt verven. Zelf geen zin in een dergelijke taak? Laat een erkend klusjesman deze dan afhandelen. Alle klusexperts maken voor het verven gebruik van eigen materialen, en zorgen ervoor dat de aanblik van het pand spoedig verbetert.

Loodgieterswerk

loodgieterswerkzaamheden Den BoschGemiddeld zal elk huishouden eens in de tien jaar te maken krijgen met een verstopping van de afvoer, het riool of de gootsteen. Dit kunt u proberen zelf op te lossen met behulp van huis- tuin- en keukenmiddeltjes als soda en azijn, het doorspoelen van koffiedik, of het gebruik van een standaard plopper. Het kan echter voorkomen dat het verstopte deel zich diep in de leidingen bevindt. In een dergelijk geval is het aan te raden een klusbedrijf in te schakelen om de leiding te ontstoppen. Onze klusjesmannen maken voor het loodgieterswerk gebruik van geavanceerde technieken die weinig tot geen hak- en breekwerk vragen.

Elektriciteit

elektricien Den BoschEr bestaan vele werkzaamheden op het gebied van elektriciteit die u beter kunt overlaten aan de medewerkers van een klusbedrijf uit de omgeving. Voorbeelden van dergelijke werkzaamheden zijn de montage van een nieuw elektriciteitsnetwerk, het aanpassen van de bedrading, of het installeren van een extra stroomgroep. Omdat het werken met elektriciteit redelijk gevaarlijk is, raden wij aan voor al deze en andere klussen de medewerking van een klusjesman in te roepen. Zo weet u zeker dat er tijdens het werk geen gevaarlijke situaties ontstaan, en dat er geen kortsluiting of stroomstoring optreedt.

Timmerwerk

Klusbedrijf voor timmerwerk Den BoschOnder de term timmerwerk vallen vele werkzaamheden, zoals een traprenovatie, het repareren van houten gevelbekleding, of het maken van meubels. Een timmerman uit ons netwerk kan u bij al deze taken ondersteunen, en helpt u tevens graag bij het onderhoud van houten kozijnen of parketvloer. Heeft u een houten vloer in huis, en wilt u deze een nieuwe aanblik geven? Het is een optie om de vloer te schilderen, maar ook om deze te beitsen en lakken. Klusjesmannen geven u met plezier meer informatie over de opties en de daarbij behorende prijs.

Tuinonderhoud

tuinpad aanleggenOm de aanblik van uw woning of bedrijfspand optimaal te houden, is niet alleen het schilderwerk buitenshuis van belang, ook het tuinonderhoud hoort hierbij. Heeft u geen groene vingers, of geen uren vrij voor het tuinonderhoud? Geen nood! Een klusjesman uit Den Bosch voert dit werkt met alle plezier voor u uit. Bij het tuinonderhoud hoort niet alleen het schoffelen van de bloembedden, maar ook de bestrating van het terras of het plaatsen van een prieel. Uw tuinonderhoud is bij onze experts in goede handen.

Isolatie

dak isoleren
De isolatie van een pand zorgt voor een lagere energierekening, en daarmee voor een verminderd verbruik van fossiele brandstoffen. Een isolatie brengt daarnaast nog andere voordelen met zich mee, zoals een betere geluidsisolatie en bij enkele isolatiematerialen een lagere kans op brand. Voor de isolatie van een particuliere woning hebt u de keus uit een vele varianten, waaronder een gevel-, dak- en vloerisolatie. Is uw budget enigszins beperkt? Kies dan voor de isolatie van de spouwmuur. Dit biedt een goed resultaat tegen weinig geld.

Bent u op zoek naar een klusjesman? Schakel ons netwerk in!

Jaarlijks brengen wij vele mensen in contact met een klusjesman voor klussen in en om het huis. Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan.

Klusjesman offertes

Kleine en grote klussen

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Den Bosch te horen dat zij eigenlijk geen klusbedrijf willen inschakelen voor kleinere klusjes, omdat zij het idee hebben dat ze dit eigenhandig moeten kunnen doen. Onze klusjesmannen helpen u echter graag bij zowel kleine als grote klussen. Voorbeelden van grote klussen vormen onder meer hulp bij: timmerwerk, schilderwerk, loodgieterswerk, het zetten van tegels, en het aanleggen van elektriciteit. Niet alleen bij deze grotere werkzaamheden helpt een klusjesman uit ons netwerk u graag, ook bij kleinere klusjes staan onze specialisten voor u klaar. Of het nu gaat om het smeren van sloten, de montage van apparatuur of het repareren van een meubelstuk, wij helpen u graag verder! Juist door het oplossen van kleinere klusjes zal het wooncomfort binnen een dag aanzienlijk verbeteren.

Serre plaatsen

Keukens

nieuwe keuken plaatsen Den Bosch
Voor een optimaal wooncomfort is het van belang dat ook de keuken in goede staat verkeert. Dit betekent onder meer dat de apparaten naar behoren werken, dat er voldoende ruimte is om te koken, en dat u zich er makkelijk in kunt bewegen. Bent u van plan om de keuken te rvan een renovatie te voorzien en kunt u hier wel hulp bij gebruiken? Een klusjesman kan u bijstaan bij het maken van een ontwerp, tips geven over de aanschaf van materialen, en natuurlijk de montage afhandelen. Hebt u niet zoveel budget voor de renovatie of verbouwing? Kijk dan bij een outletshop in de regio Den Bosch naar nieuwe of tweedehands keuken producten.

Badkamer

badkamer renoveren Den BoschOm het leefcomfort te garanderen is het belangrijk dat het sanitair aan bepaalde minimum eisen voldoet. Om deze te waarborgen is het adviseerbaar om minimaal eens in de 15 jaar het sanitair te repareren of vervangen. Hebt u hier niet voldoende budget voor? Kies dan voor een kleine renovatie. In dat geval zal één van de klusjesmannen van een klusbedrijf uit ons netwerk met u overleggen over de mogelijkheden en de kosten die hierbij komen kijken. Het is bijvoorbeeld een optie om alleen de afvoer te repareren, of een ander soort stortbak op te hangen die minder lawaai maakt. Wij ondersteunen u met plezier.

Dakramen

Velux dakraam Den Bosch Een dakraam is geschikt voor het verkrijgen van meer licht en lucht in kamers met schuine daken. De montage van dakramen is relatief ingewikkeld, dus kunt u hiervoor het beste een vakman uit Den Bosch voor inschakelen om problemen als lekkage te voorkomen. Wilt u weten welke mogelijkheden er bestaan voor de bediening van dakramen of de diverse modellen die worden aangeboden in uw regio? Vraag dan een klusjesman om advies. Deze is u met alle plezier van dienst. Wilt u zeker weten dat de dakramen lange tijd goed blijven? Kies dan voor de kunststof variant, deze vereisen weinig onderhoud, en hoeft u bovendien nooit te verven.

Dakwerk

dakgoten Den BoschElk pand in Den Bosch zou jaarlijks een bepaalde vorm van dakonderhoud moeten krijgen. Een minimale vorm van dit onderhoud is het schoonmaken en verven van de dakgoten en regenpijpen. Andere vormen van dakwerk zijn het controleren van de dakbedekking op verschuivingen en beschadigingen, het opsporen van daklekkage en het plaatsen van dakkapellen. Bij een klusbedrijf uit Den Bosch helpt men u met alle plezier bij deze en overige taken op het gebied van de dakwerken. Aan te raden is om dergelijke klussen in de lente- en zomerperiode af te laten handelen. Zo verkleint u de kans op lekkages met meer dan 50 procent en bespaart u geld.

Gevelrenovatie

gevel reinigen Den BoschEen gevelrenovatie is een klus die ongeveer eens in de 20 jaar moet worden uitgevoerd. Bij een gevelrenovatie reinigt men ten eerste al het vuil van uitlaatgassen van het oppervlak. Vervolgens controleert een klusjesman de kwaliteit van het voegwerk, om deze eventueel te vervangen. Het laatste onderdeel van een gevelrenovatie is het impregneren van het oppervlak. Dankzij het impregneren verkleint u de kans op vochtproblemen zoals doorslaand regenwater en houtrot. De kosten voor een gevelrenovatie hangen af van welke klussen u laat afhandelen.

Vloerverwarming

vloerverwarming installerenNaast de isolatie van de kruipruimte en een vloerisolatie, bestaat er nog een andere oplossing voor het verbeteren van het warmtebehoud: het aanleggen van een vloerverwarming. Een vloerverwarming brengt daarbij nog een aantal andere voordelen met zich mee, waaronder meer ruimte in de woonkamer door het verdwijnen van de radiatoren en een betere warmteverspreiding. De kosten voor het plaatsen van een vloerverwarming vallen relatief hoog, doordat het een vrij grote verbouwing vraagt. Het is daarom makkelijker om bij een nieuwbouwwoning een vloerverwarming te plaatsen.

Schuur plaatsen Den Bosch

Klusjes in en om het huis

Hoewel veel van onze klanten uit Den Bosch pas denken aan het inschakelen van een klusjesman bij een grote reparatie of de renovatie van badkamer en keuken, ondersteuen onze klusjesmannen u met alle plezier bij vele klusjes in en om huis. Door al het onderhoudswerk goed bij te houden voorkomt u namelijk dat er op de lange termijn problemen ontstaan, en verlengt u de levensduur van de diverse woononderdelen. Hebt u hulp nodig bij het schilderen van de dakgoten? Moet de elektriciteit worden verbeterd, bestrating geplaatst? Of is het nodig dat een klusjesman u ondersteunt bij een traprenovatie, het zetten van tegels of het tuinonderhoud? Al deze klusjes en meer hebben de medewerkers van een klusbedrijf uit ons samenwerkingsverband in korte tijd voor u afgehandeld.

Tegels zetten

tegels zetten Den BoschTegels zetten is een klus die iedereen met enige handigheid wel zelf kan uitvoeren. Het aanleggen van vloeren, of het betegelen van wanden vereist wel een zekere nauwkeurigheid. Zo dient u rekening te houden met de afwerking van voegen in de hoeken, en het verzakken van de onderste rij tegels als u een wand betegelt. Ontvangt u liever de hulp van een erkend klusjesman uit Den Bosch bij het betegelen? Aarzel dan niet om het webformulier in te vullen, en één van onze klusjesmannen zal u spoedig benaderen voor het maken van een afspraak. Wij helpen u graag verder. Uw tevredenheid staat bij ons voorop!

Stucwerk

gevelbepleistering Den BoschNog een klus die beter zou kunnen overlaten aan ervaren klusjesmannen is het stucen van de wanden. Voor een dergelijke taak moet u de muur eerst goed voorbereiden, door deze te egaliseren en een vochtwerende laag aan te brengen. Vervolgens wordt het sierpleister, de spachtelputz of ander pleisterwerk op de muur aangebracht. Aangezien dit een zekere precisie vereist, kan een erkend stukadoor deze taak beter uitvoeren, om zo ook een perfect eindresultaat te garanderen. Het grote voordeel van stucwerk is dat het daarna mogelijk is om deze in een nieuwe kleur te verven. Het verven van stuc vraagt wat tijd en moeite, maar levert een prima resultaat.

Behangen

woonkamer behangen Den BoschHet behangen van wanden is een klus waar veel van onze klanten uit Den Bosch tegenop kijken. Behangen kost dan ook veel tijd en moeite. Hebt u geen behoefte aan het uitvoeren van deze klus, of wilt u liever dat een professional zorgt voor een optimale afwerking van uw slaapkamermuren? Vraag dan om ondersteuning. Wilt u eigenhandig het werk afhandelen? Berekenen dan altijd goed hoeveel behang u nodig hebt. Dit doet u door de breedte van de muur te delen door de breedte van de behangrol, en daarna te kijken naar de lengte van de behangrol en de hoogte van de muren. Neem met een patroontje altijd extra materiaal, om een te kort aan behang te voorkomen.

Vloer leggen

vloer leggen Den BoschHet leggen van een vloer heeft meer voeten in aarde dan veel van onze klanten uit Den Bosch denken. Zo is het voor het leggen van de vloer meestal noodzakelijk de ondergrond aan te passen. Wij kunnen bijvoorbeeld de vloer egaliseren, en eventueel zorgen voor een vloerisolatie of vloerverwarming. De combinatie van een vloerverwarming met een nieuwe parktetvloer is een uitstekende oplossing. U profiteert dan namelijk van meer ruimte in uw woning, een betere isolatie, en een verbeterde sfeer door een nette en goed afgewerkte vloer. Bovendien bespaart u zo op de kosten.

Schuttingen

Houtens hoveniersbedrijf Den BoschDe meeste mensen denken dat schuttingen alleen dienen als tuinafscheiding. Met een schutting kunt u echter ook meer ruimte voor bloembakken of zelfs een groene wand creëren. Naast de bekende houten schutting bestaan er ook betonnen schuttingen en andere hekwerken. Voorkom bijvoorbeeld een grote wand door de schuttingonderdelen af te wisselen met een conifeert, of plaats klimop tegen het geheel om zo meer afwisseling te creëren.

Bestrating

Bestrating Den BoschHet bestraten van opritten en terrassen is een klus die niet heel moeilijk is. Lastiger is het om te zorgen voor een goede voorbereiding. Zo moet u voor de bestrating van een oprit zorgen voor de juiste draagkracht van de ondergrond en een goede afwatering. Hebt u geen idee hoe u hiervoor moet zorgen? Schakel dan de hulp van een ervaren klusjesman in. Deze heeft uw oprit zo voorbereid, en kan u desgewenst tevens helpen bij de eigenlijke bestrating. Wij helpen u graag.

Zwembad aanleggen

zwembad plaatsenEen zwembad is een ultieme vorm van luxe, zeker tijdens de zomermaanden. Het aanleggen van een zwembad vraagt wat tijd en moeite, en is bovendien verbonden aan een groot aantal voorwaarden. Zo mag een vergunningsvrij zwembad niet dieper dan 1.5 meter, en niet groter dan 30 vierkante meter worden. Bovendien moet u zich houden aan locatie-eisen. Wil u een groter zwembad bouwen? Dan is het aanvragen van een vergunning verplicht. Dit kan bij het gemeenteloket in Den Bosch, en duurt enkele weken tot maanden.

Traprenovatie

trap bekleden Den BoschWie een houten trap in huis heeft, zal deze periodiek moeten renoveren, om te voorkomen dat het midden van de treden wegslijt. De renovatie van een houten trap is niet heel ingewikkeld, vaak is het voldoende om opzettreden over de bestaande treden te zetten. Een andere optie is om een loper te plaatsen, of de traptreden te schilderen. Naast het aanpassen van de traptreden, valt ook de montage van een leuning onder de traprenovatie. De kosten voor een traprenovatie hangen af van het exacte kluswerk.

Vrijblijvend offertes vergelijken

Wilt u weten wat een klusjesman voor u zou kunnen betekenen op het gebied van de renovatie of verbouwing van een pand in Den Bosch? Hebt u vragen over de prijzen die onze klusjesmannen rekenen voor hun diensten? Of bent u benieuwd naar de exacte prijs voor een verbouwing of het repareren van een meubelstuk? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Een klusjesman zal uw hulpvraag spoedig beantwoorden en u desgewenst enkele geheel vrijblijvende prijsindicaties toesturen. Deze vergelijkt u zelf op basis van prijs en aanbod, waarna u kiest voor een klusbedrijf dat aan uw voorwaarden voldoet. Wij garanderen dat onze klusjesmannen u altijd snel en vakkundig zult helpen, tegen lage prijzen. Bent u onverhoopt niet tevreden? Dan zullen wij altijd samen met u kijken hoe de reparatie of verbouwing alsnog naar tevredenheid is af te ronden.

klusjesdienst Den Bosch