Sloopwerken

Als u een ruimte opnieuw wilt indelen of renoveren, moet alles eerst gesloopt worden. De sloopwerken voert u eenvoudig zelf uit, maar u moet wel rekening houden met een aantal dingen. Denk bij de badkamer en keuken aan de waterleidingen, of bij het verwijderen van de schoorsteen aan een eventuele draagmuur waar u rekening mee moet houden tijdens de sloopwerkzaamheden. Bent u niet erg handig of ziet u liever een professional de sloopwerkzaamheden uitvoeren? Dan helpen wij u graag verder. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen, u ontvangt van ons maximaal 5 vrijblijvende offertes en een sloper komt bij u langs om de sloopwerken uit te voeren.

Sloopwerken

Badkamer slopen

Een badkamer slopen voor bijvoorbeeld een renovatie zijn sloopwerkzaamheden die u zelf uitvoert, mits u verstand heeft van dit soort werkzaamheden. Bij een badkamer moet u letten op de waterleidingen, zodat u geen problemen krijgt met wateroverlast in de badkamer of de rest van uw woning. Daarom is het verstandig, als u geen verstand van zaken heeft, om een sloper in te schakelen bij het slopen van uw badkamer.

Keuken slopen

Ook bij sloopwerken zoals het slopen van uw keuken moet u rekening houden met waterleidingen en eventueel gasleidingen of andere aansluitingen. Kijk daarom goed na wat u allemaal moet afsluiten en waar u rekening mee moet houden voordat u begint met de sloopwerkzaamheden. Een sloopbedrijf geeft u advies over het slopen van de keuken zodat u dit veilig uit kan voeren. Wanneer nodig schakelen zij een sloper in voor sloopwerken, zoals het slopen van de keuken.

Sleuven frezen

Tijdens sloopwerken zoals een renovatie kunt u sleuven laten frezen. Door sleuven te laten frezen creëert u een water- en stofvrije ruimte voor leidingen en elektra. Op deze manier liggen kabels en waterleidingen nooit meer in de weg en door sleuven te frezen wordt alles op een nette manier weggewerkt. Sleuven frezen kan in diverse materialen en ondergronden, het is verstandig om een vakman, bijvoorbeeld een sloper, te vragen naar de opties hiervoor.

Schoorsteen verwijderen

Als u de schoorsteen niet meer gebruikt, of wilt vervangen voor een nieuwe schoorsteen, laat u deze verwijderen en slopen. Ook dit valt onder sloopwerken. Bij het verwijderen van een schoorsteen komen behoorlijk wat sloopwerkzaamheden kijken, daarnaast moet er rekening gehouden worden met een eventuele draagmuur. Doordat deze werkzaamheden precies uitgevoerd moeten worden, is het verstandiger om sloopwerkzaamheden met een schoorsteen over te laten aan een sloopbedrijf.

Gratis offertes vergelijken

Asbest verwijderen

Sloopwerkzaamheden waarbij asbest betrokken is laat u het beste over aan een klusbedrijf. Zij weten hoe asbest op een veilige manier verwijderd kan worden en zorgen ervoor dat er geen asbest meer in uw woning zit. Als u zelf aan de slag gaat met sloopwerkzaamheden met asbest, moet u veilige kleding dragen waarmee u uzelf beschermt. U schakelt ook gemakkelijk een sloopbedrijf in voor het verwijderen van asbest.

Trapgat maken

Als uw huidige trap niet op de plek zit waar u deze wilt hebben, moet u een nieuw trapgat maken op de plaats waar u de trap wilt hebben. Sloopwerken zoals het maken van een trapgat is door een sloopbedrijf met een professionele sloper zo uitgevoerd. Als u zelf handig bent, kunt u het maken van een trapgat zelf doen, maar houd wel rekening met ingewikkelde sloopwerkzaamheden. Schakel bij twijfel altijd een sloper in voor het slopen en het maken van een trapgat.

Graafwerkzaamheden

Voor diverse sloopwerken of graafwerkzaamheden schakelt u een klusbedrijf in met een sloper, die voor u aan de slag gaat met graafwerkzaamheden. Denk hierbij aan het graven om bij de leidingen te komen, of eventueel voor een verbouwing. Voor sloopwerken zoals graafwerkzaamheden heeft u vaak een vergunning nodig, hierbij helpt een vakman zoals een sloper u graag. Een klusbedrijf informeert u over sloopwerkzaamheden en voert deze voor u uit.

Sloopbedrijf

Tuinaarde afvoeren

Voor het vernieuwen van uw tuin moet u vaak tuinaarde aan- of afvoeren. Het afvoeren van tuinaarde kan behoorlijk wat werk zijn. Uiteraard is het afvoeren van tuinaarde geen ingewikkelde klus, waardoor u hier niet per se een tuinman voor in hoeft te schakelen. Als u het niet zitten om zelf aan de slag te gaan met het afvoeren van tuinaarde dan schakelt u gemakkelijk een klusbedrijf in die het afvoeren van tuinaarde voor u doet.

Plavuizen vloer verwijderen

Wilt u sloopwerken uit laten voeren, zoals het verwijderen van een plavuizen vloer? Het slopen van een plavuizen vloer zijn sloopwerkzaamheden die u zelf uit kunt voeren, maar dit soort sloopwerken zijn niet voor iedereen weggelegd. Het weghalen van een plavuizen vloer is zwaar werk, wat een klusbedrijf met een professionele sloper graag voor u uitvoert. Het slopen van een plavuizen vloer kan even duren, maar een sloper zorgt ervoor dat u niet al te lang tussen de sloopwerken zit.

Draagmuur verwijderen

Voor sloopwerken zoals het weghalen of slopen van een draagmuur is het verstandig om een professioneel bedrijf met een sloper in te schakelen. Het is niet verstandig om zomaar aan de slag te gaan met sloopwerkzaamheden als het gaat om het slopen van een draagmuur, aangezien uw hele woning of pand kan instorten. Zorg voor een professional bij sloopwerken met een draagmuur, zodat u zeker weet dat de sloopwerkzaamheden goed en veilig worden uitgevoerd.

Contact met een sloopbedrijf!

Bent u op zoek naar een sloper voor sloopwerkzaamheden? Zoekt u een professioneel sloopbedrijf die voor u asbest gaat verwijderen, een trapgat gaat maken, sloopwerkzaamheden uitvoert met een draagmuur of graafwerkzaamheden voor u uitvoert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook bij het slopen van een plavuizen vloer helpt een sloper u graag. Door het contactformulier in te vullen komt u in contact met enkele klusbedrijven die voor u aan de slag kunnen gaan met slopen of andere gerelateerde werkzaamheden, zoals graafwerkzaamheden of sleuven frezen. Wilt u meer weten over sloopwerken of wilt u in contact komen met een professionele sloper van een sloopbedrijf? Vraag dan nu vrijblijvende offertes aan en vergelijk.