Badkamer

De badkamer is een ruimte waar elke dag wat tijd wordt besteed aan ons uiterlijk en persoonlijke hygiëne. Het is dus een belangrijke ruimte waar we onze dag beginnen en vaak ook weer afsluiten. Het is daarom fijn als er geen mankementen in de badkamer zijn. Is uw badkamer aan een badkamerrenovatie of -vervanging toe? Schakel dan een expert via het netwerk van Houtens in, zij hebben zich gespecialiseerd in het repareren, renoveren, installeren en het vervangen van sanitair.

Badkamer verbouwen

Badkamer renovatie

Wanneer een badkamer nog in een redelijk goede staat fungeert, maar alleen een beetje gedateerd is, kan een badkamer verbouwen voldoende zijn. Hierbij kan het gaan om het vervangen van wandtegels, meubilair, of een andere vloer. Dit zijn de grootste factoren die de ruimte kunnen veranderen en een nieuwe uitstraling kunnen geven. In veel badkamers zijn de wandtegels erg verouderd en in de voegen begint schimmel te komen. Dan wordt het tijd dat er nieuwe betegeling aan de wanden komen. De kamer ziet er weer fris uit en lijkt als nieuw. Specialisten leggen makkelijk een nieuwe vloer in de badkamer, de oude wordt er eerst uit gehaald en de nieuwe wordt geplaatst. Natuurlijk hoort het vervangen van sanitair ook bij een badkamer renovatie. Doordat het sanitair dagelijks wordt gebruikt slijt het snel en is het vervangen in sommige situaties echt nodig. Kortom, met een badkamerrenovatie krijgt u praktisch een nieuwe badkamer.

Reparatie

Een van de eerste dingen die kapot gaan in de badkamer is de wastafel. Het is gelukkig niet moeilijk om deze te vervangen of te repareren. Een reparatie is vaak goedkoper omdat er niets nieuws aangeschaft hoeft te worden. Ook zijn er dan geen arbeidskosten voor het plaatsen. Er zijn verschillende soorten reparaties denkbaar in de badkamer. De meest voorkomende gevallen zijn: het vervangen van een aantal wand- of vloertegels, het vervangen van een douchebak, nieuwe voegen en kit randen of een kapot toilet repareren. Veel van deze reparatie klussen kunt u zelf proberen voordat u een loodgieter erbij haalt om de reparatie uit te voeren.

Sanitair

Het sanitair in de badkamer is erg belangrijk, dit gebruikt u namelijk dagelijks. Wanneer er iets kapot gaat is het verstandig om zo snel mogelijk een reparatie uit te laten voeren of om deze te laten vervangen. Dit is vanuit hygiënisch oogpunt en het feit dat u het sanitair dagelijks gebruikt belangrijk. Ook wanneer u liever een ligbad of een inloopdouche heeft kunt u besluiten het sanitair van uw badkamer te veranderen.

Gratis offertes vergelijken

Installatie

De installatie van nieuw sanitair of een badkamer verbouwen gaat altijd in overleg met u. Wanneer u tijd hebt komen onze experts bij u langs. Wanneer het om een grote klus gaat gaan wij eerst met u om tafel om de plannen en wensen van u door te spreken. Op die manier is het voor ons mogelijk om aan uw wensen te voldoen. Als we de verbouwing van uw badkamer voltooid hebben geven we u een uitleg van wat er gebeurd is. Pas als alles naar wens is vertrekken wij want ons netwerk van klussenbedrijven streeft naar een 100% klanttevredenheid.

Expert inschakelen

Wilt u de badkamer verbouwen, renoveren of is er een reparatie aan het sanitair? Schakel dan één van onze experts in die u daarbij kan helpen! In overleg met u gaan zij aan de slag om uw wensen te realiseren, zodat u weer kan genieten van een mooie en frisse badkamer. Vraag gratis en vrijblijvend enkele offertes aan of vul het contactformulier in om in contact te komen met onze badkamerspecialisten.

badkamer-renovatie