Loodgieterswerk

In en om huis zijn er vele soorten loodgieterswerk die de aandacht verdienen, of waar u regelmatig tijd aan moet besteden. Zo is het van belang uw riool regelmatig te ontstoppen, daklekkage te voorkomen en moet u ervoor zorgen dat de afvoer niet verstopt raakt. Wilt u er van verzekerd zijn dat al het loodgieterswerk optimaal wordt uitgevoerd? Dan raden wij aan periodiek contact op te nemen met een loodgieter of dakdekker. Deze zorgt niet alleen voor een juiste CV-service, maar helpt u ook met de installatie en reparatie van het sanitair of het leidingnetwerk. Wilt u weten wat een loodgieter voor u kan betekenen ten aanzien van het loodgieterswerk? Stel u dan met ons in verbinding via het contactformulier en vergelijk offertes. Hopelijk tot snel!

Loodgieterswerk

Riool ontstoppen

Gemiddeld genomen zal eens in de tien jaar de riolering verstopt raken. Dit kan door het doorspoelen van verkeerde materialen, of een overmatig gebruik van toiletpapier. Een loodgieter kan voor u met innovatieve technieken binnen korte tijd het riool ontstoppen en zo het probleem verhelpen. Wilt u zelf het riool ontstoppen? Maak dan gebruik van niet chemische ontstoppingsmiddelen. Zo voorkomt u een onnodige reparatie achteraf, en heeft het ontstoppen van het riool geen nadelige gevolgen voor het milieu.

Afvoer verstopt?

Naast hulp bij het riool ontstoppen, helpt onze loodgieter u tevens graag bij het verhelpen van een verstopte gootsteen. De afvoer raakt over het algemeen verstopt door vet- en tandpastaresten. Is de afvoer van uw douche verstopt? Dit wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door zeep- en haarresten. Een loodgieter heeft een verstopte afvoer vaak snel verholpen, waardoor u binnen korte tijd weer van een optimaal comfort geniet. Voorkom dat uw afvoer verstopt raakt, door deze regelmatig schoon te maken.

CV-service

De juiste werking van een verwarming installatie vormt een groot deel van het wooncomfort. Daarom dient u deze vaak van een grondig onderhoud te voorzien. Bij Houtens bent u aan het juiste adres voor een uitstekende CV-service. Wanneer u contact opneemt met onze CV-service via het contactformulier, dan zal een ervaren loodgieter binnen korte tijd bij u op de stoep staan. Deze helpt u graag met het onderhoud, en een eventuele benodigde reparatie of installatie. Bij de CV-service staan we garant voor goed loodgieterswerk en hoge klanttevredenheid.

Dakdekker

Via ons contactformulier komt u niet alleen in contact met ervaren loodgieters, het is tevens mogelijk de hulp in te roepen van enkele dakdekkers. Deze helpen u graag met al het loodgieterswerk op het gebied van dakonderhoud en daklekkage. Onze dakdekker heeft verstand van alle dakwerken, en kan snel en vakkundig een lekkage opsporen. Ook voor de installatie van een nieuw dakraam, of de reparatie van uw dakbedekking bent u bij de dakdekker aan het juiste adres.

Gratis offertes vergelijken

Rechtstreeks contact

Hebt u direct hulp nodig van een loodgieter of dakdekker voor het bovenstaande loodgieterswerk? Wilt u graag in contact komen met onze CV-service, of zoekt u iemand voor de installatie en reparatie van de verwarming? Vul dan het contactformulier in en ontvang diverse offertes.

werkzaamheden Loodgieter