Kledingkast maken

Heeft u slaapkamer geen inbouwkast, dan is een kledingkast van groot belang. Bij menig meubelwinkel is het mogelijk om diverse kledingkasten aan te schaffen. Het is echter ook een optie om een erkend timmerman een kast te laten maken. De specialisten uit het netwerk van Houtens ondersteunen u graag bij het ontwerpen en produceren van een kledingkast naar uw keuze. Kies bijvoorbeeld voor een inloopkast, of extra laden. Hebt u geen behoefte aan een nieuwe kledingkast? Wij kunnen tevens uw boekenkast of schoenenkast maken. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden en ontvang enkele offertes. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

kledingkast maken

Kledingkast in soorten en maten

Aan welke voorwaarden een garderobekast moet voldoen is afhankelijk van de voorkeuren van de gebruiker. Zo bewaart de één graag zijn kleding in laden of op planken, terwijl de ander het liefst haar kleren ophangt om kreukels te voorkomen. Daarnaast is ook de afmeting van de kledingkast afhankelijk van de gebruikerswensen. Hebt u veel ruimte in huis en wilt u een grote garderobekast? Overweeg dan om een inloopkast te bestellen. Een inloopkast is niet alleen voordelig door de extra ruimte, maar betekent tevens minder verbouwtijd, waardoor de kosten hiervoor relatief laag zijn. Door een scheidingswand te plaatsen is een inloopkast makkelijk te realiseren tegen aantrekkelijke kosten.

Diverse kasten

Zoals gezegd leveren wij niet alleen kledingkasten op maat, wij maken tevens graag een schoenenkast of boekenkast voor u. Wij beschikken over een ruim assortiment aan houtsoorten, waardoor u niet alleen het design kunt bepalen, maar ook de uitstraling van de boekenkast door de houtsoort. Zeker wanneer u de boekenkast in de woonkamer plaatst, is het aan te raden te kiezen voor een houtsoort die overeenkomt met de stijl van de meubels. Voor een schoenenkast zijn er tevens meerder opties mogelijk. Wilt u graag weten wat de diverse mogelijkheden zijn? Vul dan op het contactformulier uw vragen in, en ontvang vrijblijvend maximaal 5 offertes.

Kast op maat

Hebt u een woning met vele rare hoekjes, of zoekt u al jaren naar een schoenenkast of garderobekast van een afwijkende afmeting? Laat de professionals van Houtens dan een kast op maat maken. Wij zorgen ervoor dat de kledingkast precies past binnen de daarvoor beschikbare ruimte, of dat deze precies aan uw eisen voldoet. Via het contactformulier kunt u eenvoudig en snel uw eisen voor een kast op maat doorgeven, en wij zorgen ervoor dat u in direct contact komt met enkele specialisten die voor u de gewenste kast kunnen maken. Dit geldt zowel voor het ontwerpen van een kledingkast als schoenenkast of boekenkast.

Gratis offertes vergelijken

kast op maat maken

Vrijblijvende offertes

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een kast op maat? Hebt u vragen over het verschil in kosten tussen een standaard kledingkast en een inloopkast? Of wilt u weten van welke houtsoorten wij voor u een boekenkast kunnen produceren? Vul dan op het offerteformulier uw vraag in en wij beantwoorden deze snel. Desgewenst sturen wij u tevens geheel vrijblijvende offertes toe, die u met anderen kunt vergelijken op basis van prijs en aanbod. Kies vervolgens voor de specialist die bij u past! Wij helpen u met alle plezier bij het maken van uw garderobekast.