Keuken renovatie

Bent u van plan de keukenkastjes te verven? Of hebt u grootse plannen voor een renovatie van de volledige keuken? Bij Houtens.nl bent u aan het juiste adres voor alle fases van een keukenrenovatie. Onze aangesloten vakmannen helpen u met het initiële ontwerp en voeren daarna voor u de praktische kant van de renovatie uit. Wilt u geen volledige renovatie van de keuken, maar wel de keukendeurtjes opknappen of nieuw keukenapparatuur installeren? Ook daarbij zijn zij u graag van dienst. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van een keukenrenovatie, en geven wij tips voor het besparen op het opknappen van de keuken. Voor een overzicht van de prijzen vraagt u via het contactformulier enkele offertes aan. Onze klusjesmannen staan voor u klaar!

Keuken opknappen

Keukenapparatuur vervangen

Voor de meeste mensen is een volledige keukenrenovatie niet nodig, of valt die niet binnen het budget. Wanneer uw keukendeurtjes en –kastjes nog in goede staat zijn, kunt u er dan ook voor kiezen om deze in de huidige staat te laten. Een keukenrenovatie heeft vaak de meeste impact wanneer u de keukenapparatuur van een update voorziet. Onder keukenapparatuur worden alle elektrische apparaten verstaan, variërend van de koelkast tot het koffiezetapparaat. De meeste apparatuur kan eenvoudig worden geïnstalleerd. Bent u echter van plan de renovatie te completeren met een vaatwasser, dan raden wij aan de hulp in te roepen van een vakman.

Opknappen keukenkastjes en –deurtjes

Is uw keukenapparatuur nog in goede staat, maar wilt u wel de aanblik van de keuken verbeteren? Door uw keukenkastjes te verven, of de keukendeurtjes of het werkblad te vervangen lijkt het alsof uw keuken een volledige renovatie heeft ondergaan. Een dergelijke keukenrenovatie hoeft niet veel te kosten, het verven van de keukenkastjes kost maar enkele tientallen euro’s. Wilt u keukendeurtjes of keukenkastjes in een volledig nieuwe stijl? Ook dat is mogelijk. Onze partners helpen u graag met het kiezen van nieuwe keukenkastjes die passen binnen de huidige afmetingen, en helpen u desgewenst ook graag met het opknappen van de huidige kastjes.

Budget renovatie

Een keukenrenovatie kan aardig oplopen in prijzen, zeker wanneer u kiest voor een volledige renovatie van zowel het keukenapparatuur, en het opknappen van de keukendeurtjes. Om de kosten van de keukenrenovatie enigszins te beperken kunt u ervoor kiezen om bepaalde onderdelen van de renovatie achterwege te laten, of eens te gaan kijken bij een keuken outlet of de Ikea. Bij een dergelijke outlet is het mogelijk om bepaalde keukenonderdelen voor een aantrekkelijke prijs te verkrijgen. Zo koopt u hier bijvoorbeeld eenvoudig en snel keuken kastjes van het vorig seizoen. Via de keukenoutlet bespaart u al gauw honderden euro’s.

Gratis offertes vergelijken

Praktische ondersteuning

Wilt u weten welk deel van uw keuken het meest een renovatie nodig heeft? Bent u benieuwd naar de kosten voor het opknappen van uw keukendeurtjes? Hebt u behoefte aan professionele ondersteuning bij het ontwerpen van een nieuw model voor de keuken? Houtens adviseert u graag. Vraag via het contactformulier om meer informatie en wij helpen u zo spoedig mogelijk.

Keuken renovatie