Timmerman

Voor nieuwbouw, renovaties of het ontwerpen van nieuwe meubels is het handig een ervaren timmerman in te schakelen. De timmermannen van het netwerk Houtens hebben allen jarenlange ervaring op het gebied van timmerwerken, en zullen u dan ook van harte met raad en daad bijstaan. Ze bieden u professionaliteit en kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast garanderen ze u een hoge klanttevredenheid, doordat wij onze klussen snel afhandelen. Onze werkwijze heeft er toe geleid dat al vele klanten momenteel genieten van één van onze projecten. Bent u benieuwd naar ons werk, en de bijbehorende prijzen? Vul het contactformulier in, en wij helpen u snel!

Timmerman Houtens

Renovaties

Timmermannen zijn niet alleen geschikt voor het uitvoeren van nieuw timmerwerk, u kunt hen tevens inschakelen voor het renoveren van bijvoorbeeld keuken of trap. Bij een keukenrenovatie gaat het dan om de aanpassing van het houtwerk. Ze kunnen voor u de keukenkastjes opknappen, of volledig nieuw installeren. Daarnaast is het ook mogelijk om de opbouw van het keukenblok te herzien. Het renoveren van uw trappen is zeer eenvoudig, maar heeft een groot gebruiksgemak tot gevolg. Heeft u kleine kinderen en bent u bang dat ze uitglijden, door over de houten trappen een gedeelde loper te leggen profiteert u van zowel de houtuitstraling als een hoge veiligheid.

Dakconstructies

Menig timmerman uit ons netwerk heeft tevens ervaring met het maken van houten dakconstructies. Het voordeel hiervan is dat u niet vele verschillende vakmannen hoeft in te schakelen voor het uitvoeren van één enkele klus. Laat u bijvoorbeeld een nokverhogende dakkapel maken? Dan bespaart u zowel tijd als geld. Bent u benieuwd naar hoe men een dergelijke constructie vormgeven, of heeft u vragen over de kosten die dit met zich meebrengt? Vul het contactformulier in, en ontvang diverse offertes.

Houten meubels

Natuurlijk bent u bij ons aan het juiste adres voor het laten ontwerpen, produceren of renoveren van houten meubels. Wilt u een op maat gemaakte wandkast? Heeft u strenge eisen aan een computermeubel, of wilt u een badkamermeubel dat precies binnen de stijl van de badkamer past? Het is bij ons netwerk van timmerbedrijven allemaal mogelijk. Door in overleg met u het initiële ontwerp te creëren zullen al uw wensen zo goed mogelijk worden verwerkt. Heeft u een houten kledingkast die wel een herstelbeurt kunnen gebruiken? Ook daarvoor draaien de timmermannen hun hand niet om. Zij zullen snel en adequaat de renovatie uitvoeren, zodat uw oude meubel al snel weer zo goed als nieuw is.

Gratis offertes vergelijken

Vloeren leggen

Vloeren leggen

Het leggen van een parketvloer vormt voor veel mensen geen belemmering. Wilt u echter graag professionele assistentie bij de voorbereiding, of tijdens het vloer leggen zelf? De vakmannen ondersteunen u natuurlijk graag met raad en daad. Alvast enkele tips: zorg ervoor dat u 1.5 centimeter overhoudt bij de begrenzingen, controleer of de vloer geen oneffenheden heeft, en meet het vochtgehalte van de vloer. Zorg er bovendien voor dat u gedurende het proces de juiste gereedschappen en overige materialen bij de hand heeft. Hiermee voorkomt u diverse problemen.

Kozijnen vervangen

Kozijnen en deurstijlen

Het maken van kozijnen of deurstijlen is een eenvoudige timmerklus. Toch is het van belang dat dit goed wordt uitgevoerd. Een kozijn of deurstijl op maat voorkomt onnodig warmteverlies, waardoor u hiermee op de stookkosten bespaart. Daarnaast is het voor ons mogelijk om de kozijnen en deurstijlen in diverse modellen en stijlen te leveren. Zo creëert u een unieke sfeer met eenvoudige middelen.

overkapping plaatsen

Tuin en terras

Hoewel het geen regelmatig voorkomende timmerwerken zijn, kan een timmerman uit ons netwerk eveneens diverse houtwerken voor u uitvoeren op het gebied van tuin en terras. Denk hierbij aan (sier)schuttingen, terrasoverkappingen of een blokhut. Een dergelijk project hoeft niet lang te duren of veel tijd te kosten, maar kan het tuinaanzicht volledig veranderen, en u van veel wooncomfort voorzien. Vraag bij naar de kosten en voorwaarden!

Zoekt u een timmerman voor verschillende timmerwerkzaamheden?

Wij zijn een netwerk van timmermannen. Kom in contact met meerdere timmerbedrijven en vergelijk offertes voor timmerwerk.