Een tuinman inschakelen

Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden kost zeer veel tijd, en vergt enig creatief inzicht. Hebt u weinig tijd voor het tuinonderhoud? Of hebt u geen idee hoe u het beste een tuinontwerp kunt aanpakken? De aangesloten specialisten bij Houtens zijn u hierbij graag van dienst. Zij kunnen u niet alleen helpen bij de tuinaanleg, maar zorgen desgewenst ook voor een bestrating van de oprit, of geven u tuinadvies op diverse vlakken. Op deze pagina vindt u meer informatie over de klussen die een tuinman uit ons bedrijf voor u kan uitvoeren. Vraag via het contactformulier om meer informatie of een overzicht van de kosten. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

tuinman

Van tuinontwerp tot tuinaanleg

Wanneer u uw tuinontwerp wilt veranderen, en de tuin van een nieuwe uitstraling wilt voorzien, dan dient u met verschillende zaken rekening te houden. Maak daarom ook altijd een beplantingsplan om zo het tuinontwerp al enigszins visueel te maken. Kijk vervolgens naar de mogelijkheden voor het aanleggen van een terrasoverkapping, de opties voor elektriciteit en tuinverlichting, het plaatsen van een blokhut en de eventuele bestrating van enkele delen. Een tuinman uit ons netwerk kan u desgewenst helpen bij het maken van een tuinontwerp en vervolgens de tuinaanleg uitvoeren. Wij verzorgen daarbij de volledige tuinaanleg, van het spitten tot planten en bestraten.

Mogelijkheden voor bestrating

Kiest u voor de volledige tuinaanleg van Houtens? Dan profiteert u niet alleen van de kennis van de tuinman op het gebied van tuinontwerp, maar wordt u tevens professioneel geholpen met betrekking tot de bestrating van een deel van de tuin. Hij heeft diverse terrastegels in ons assortiment waarmee we uw terras en tuin een geheel eigen uitstraling kunnen geven. Kies voor grote tegels in een visgraatmodel, of ga voor kleine kasseien voor een ultiem vakantiegevoel. Wilt u de bestrating graag zelf uitvoeren? Vraag de tuinman dan om tips. Hij geeft u graag de benodigde informatie.

Tuinonderhoud

Is uw tuin aangelegd, dan dient u deze regelmatig van het juiste onderhoud te voorzien. Onder tuinonderhoud verstaan wij niet alleen het schoffelen van de borders, maar ook het onderhouden van een eventuele vijver of de bestrating. Hebt u geen tijd om het tuinonderhoud op de juiste wijze uit te voeren? Laat dan een tuinman het tuinonderhoud uitvoeren.

Gratis offertes vergelijken

Tuinadvies

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een moestuin? Hebt u vragen over de beste indeling van de tuin met het oog op zon en schaduw? Of hebt u behoefte aan inzicht in het nodige tuinonderhoud wanneer u kiest voor een vijver? Onze specialisten geven u desgewenst graag professioneel tuinadvies. Onder tuinadvies verstaan wij alle adviezen op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en bestrating. Stel uw vraag aan één van onze experts via het contactformulier en wij zorgen ervoor dat u spoedig van het gewenste tuinadvies wordt voorzien. Ontvang vrijblijvend diverse offertes.

Vrijblijvende offertes

Bent u begonnen met een tuinontwerp maar loopt u vast in de diverse mogelijkheden? Wilde u de bestrating van het terras uitvoeren, maar is er een probleem met de afwatering? Hebt u behoefte aan een prijsindicatie voor het periodiek tuinonderhoud door een tuinman uit ons netwerk? Aarzel dan niet om ons webformulier in te vullen, en wij sturen u binnen korte tijd meerdere vrijblijvende offertes toe. Vergelijk deze zelf op basis van prijs en aanbod, en kies zo voor de tuinman die bij u past. Wij helpen u graag verder met uw tuin en terras, en geven het gewenste tuinadvies.

hovenier