Deuren

Veel van onze klanten weten niet dat wij naast kozijnen ook een ruim aanbod aan deuren in ons assortiment hebben. Wij kunnen voor u niet alleen binnendeuren plaatsen, ook buitendeuren bieden wij in grote getale aan. Hebt u niet behoefte aan nieuwe deuren, maar wilt u graag uw huidige buitendeur laten repareren of beter beveiligen? Moeten wij uw deuren stellen? Ook daarvoor bent u bij de vakmannen van Houtens aan het juiste adres? De specialisten uit ons netwerk zijn u hierbij met alle plezier van dienst. Via het contactformulier vraagt u gemakkelijk en snel enkele vrijblijvende offertes op.

deuren

Groot assortiment binnen- en buitendeuren

Buiten- en binnendeuren zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Zo hebt u niet alleen de keus uit een groot aantal materialen, maar moet u tevens kiezen uit verschillende designs. Kies bijvoorbeeld voor een binnendeur met een speciaal deurkozijn voor een uniek resultaat? Of plaats buitendeuren met extra deurbeslag om zo de kans op inbraak te verminderen. Wij bieden bovendien zowel deuren aan met en zonder beglazing. Vindt u in ons assortiment niet waar u naar zoek? Vraag dan bij onze vakmannen naar de mogelijkheid voor het ontwerpen van deuren op maat. In overleg is er vaak veel mogelijk!

Deurbeslag plaatsen

Wanneer een timmerman het heeft over het plaatsen van deurbeslag, dan gaat dit in het algemeen over het installeren van een standaard deurklink, eventueel met een eenvoudig slot. Daarnaast is het echter ook een optie om te kiezen voor extra stevig veiligheidsbeslag. Wanneer u de keuze maakt voor deurbeslag dat is goedgekeurd door het politie keurmerk veilig wonen, dan vermindert u de kans op een gelegenheidsinbraak met ongeveer 50 procent. De kosten voor een dergelijk deurbeslag zijn wel relatief hoog. Wij geven u graag een overzicht van de diverse kosten en opties.

Een houten deurkozijn

Naast houten binnen- en buitendeuren, leveren wij tevens deurkozijnen aan onze klanten. Een deurkozijn heeft feitelijk gezien weinig invloed op de sfeer binnenshuis, maar is wel van belang voor de ophanging van de deur. Wij bieden zowel simpele deurkozijnen als versierde varianten, gebeitst, gelakt of onbewerkt. Een deurkozijn wordt door ons over het algemeen in losse delen verpakt geleverd. Met behulp van een pen-gat verbinding kunt u deze zelf in elkaar zetten. Hebt u hiervoor de hulp van een vakman nodig, aarzel dan niet om zich in verbinding te stellen met ons netwerk. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vakgebied hebben wij ons kunnen verbinden met menig timmerman. Wij kunnen dus met zekerheid zeggen dat er een timmerbedrijf bij u in de buurt is die u kan helpen met het plaatsen van kozijnen.

Gratis offertes vergelijken

Deuren stellen

Van veel van onze klanten krijgen wij de vraag wat er bedoeld wordt met het stellen van deuren. Voor zowel buiten- als binnendeuren geldt dat u deze bij het plaatsen moet afhangen. Een ander woord voor het afhangen van deuren of kasten is stellen. Het stellen van een kastdeur is relatief eenvoudig zelf uit te voeren. Volg hiervoor de checklist van de leverancier, of vraag een professional om hulp. Laat u ons uw deuren maken, en wilt u voorkomen dat er beschadigingen ontstaan bij het afhangen of stellen van de binnendeuren? Vraag dan of één van onze specialisten dit voor u doet.

Vrijblijvende offertes

Bent u op zoek naar nieuwe binnendeuren voor uw woning? Hebt u vragen over het plaatsen van extra veilig deurbeslag? Of hebt u behoefte aan een prijsoverzicht voor het maken van buitendeuren of een deurkozijn op maat? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij beantwoorden uw hulpvraag snel en vakkundig, of sturen u desgewenst enkele geheel vrijblijvende offertes toe. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

binnendeuren