klusjesman offerte

Klusjesman Houtens

Bent u benieuwd naar de prijzen van onze vakmannen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan via het contactformulier en u ontvangt op korte termijn diverse reacties van vakmannen bij u uit de buurt. De vakmannen zijn u van dienst bij nagenoeg alle klussen en het timmerwerk in en rondom huis.

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Waarom via onze dienstverlening?

 • Aantrekkelijke prijzen
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Vergelijk en bespaar tot 40% op de kosten

Wij garanderen dat het project snel en vakkundig wordt afgehandeld, zodat u binnen korte tijd weer geniet van een uitstekend wooncomfort. Heeft u vragen over de kosten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in, en wij sturen u zo spoedig mogelijk enkele offertes toe van vakmannen uit de buurt.

  Gratis offertes vergelijken

  Voor- en achternaam (*)

  Adres (*)

  Postcode (*)

  Woonplaats(*)

  Telefoonnummer (*)

  Tel. nummer bij geen gehoor (optioneel)

  Uw emailadres (*)

  Omschrijving opdracht (*)
  Gratis - Vrijblijvend

  Timmerwerk

  Is het timmerwerk aan de gevel enigszins verouderd? Kan uw trap wel een renovatie gebruiken? Wilt u graag unieke meubels in een geheel eigen stijl? Dat kan. Wij ontwerpen en leveren meubels in diverse soorten en maten. Daarnaast is menig vakman uit ons bedrijf gespecialiseerd in het renoveren van houten timmerwerk, waaronder trappen en gevels. Door uw huidige trap of gevel te renoveren bespaart u op een grote uitgave, terwijl u wel profiteert van de voordelen zoals een betere isolatie, of minder gevaar voor vallen en uitglijden.

  Loodgieterwerk

  Een klusjesman van Houtens klusbedrijf kan vele klussen voor u uitvoeren. Eén van de daaronder vallende categorieën is het loodgieterswerk. Hiermee bedoelen wij niet alleen het ontstoppen van uw gootsteen of sanitair, maar ook het aanleggen van nieuwe waterleidingen of een nieuwe douchecabine. Ook het uitbreiden van het rioleringstelsel is een mogelijke klus die wij voor u kunnen afhandelen. Ervaart u problemen met het sanitair? Lekt de douche? Of spoelt het toilet niet meer goed door? Aarzel niet langer, en neem vandaag nog contact op. Uw problemen worden snel verholpen.

  Montage

  Montageklussen zijn vaak grote projecten, waarbij u wel enige ondersteuning nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan het monteren van buitenzonwering aan de bovenverdieping, het plaatsen van dakramen, of het leggen van vloeren, wanden en plafonds. De montage of installatie van dergelijke elementen dient nauwkeurig te worden uitgevoerd, om problemen in de toekomst te voorkomen. U wilt natuurlijk niet dat na korte tijd vochtplekken ontstaan in de wanden, of dat een hevige windvlaag de zonwering losrukt. Daarom helpen onze vakmannen u graag.

  Schilderwerk

  Het is ook mogelijk om de medewerkers van ons klusbedrijf uw schilderwerk uit te laten voeren. Of het nu gaat om het binnen schilderwerk, zoals muren of kasten, of om het schilderen van de kozijnen langs de gehele buitenzijde: onze partners draaien hiervoor hun hand niet om. Goed schilderwerk voorkomt vochtschade, schimmel en houtrot bij uw woning, en daarmee andere problemen zoals ongedierte of gezondheidsklachten. Wanneer u hen inschakelt voor een schildersklus, dan hoeft u alleen te bepalen welke kleur zij dienen te gebruiken. Materiaal en gereedschap wordt door hen verzorgd.