Trappen

Er zijn verschillende soorten trappen die u door ons kunt laten plaatsen. Zo heeft u de keuze uit materialen en het uiterlijk van trappen kan aangepast worden aan uw wensen. Een houten en stalen trap komen veel voor. Daarnaast kunt u denken aan een wenteltrap, een spiltrap of een nieuwe open of vaste trap. Uiteraard plaatsen en maken wij ook uw buitentrap en verzorgen wij eventuele trapbekleding. Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld houten of stalen trappen of wilt u trappen laten plaatsen of maken? Neem dan contact op door het contactformulier in te vullen en ontvang maximaal 5 vrijblijvende offertes.

Trappen

Hout of staal?

De meest gebruikte materialen voor trappen zijn hout en staal. Houten trappen, bijvoorbeeld eiken, zorgen vaak voor een warme uitstraling en een authentieke sfeer. Stalen trappen zijn over het algemeen wat steviger en vragen om minder onderhoud. U kunt ook kiezen voor een combinatie. U kiest bijvoorbeeld voor stalen trappen, met houten trapbekleding. Zo profiteert u van de voordelen van zowel houten als stalen trappen. Bent u op zoek naar een nieuwe trap en wilt u meer informatie over houten, eiken en stalen trappen? Onze aangesloten vakmannen plaatsen en maken uw houten en stalen trappen tegen lage prijzen.

Wenteltrap

Een wenteltrap is een trap die draait en zo omhoog loopt, maar niet per se rond één centraal punt draait. Een wenteltrap verschilt van vorm, afhankelijk van de ruimte waar hij geplaatst wordt. Een wenteltrap staat bekend om het mooie uiterlijk, waardoor deze vaak een echte blikvanger is en gemakkelijk een centraal onderdeel van een woning kan worden. Doordat wij een wenteltrap in verschillende vormen, formaten en materialen kunnen maken, is er altijd een variant die bij uw woonwensen past. Wilt u een nieuwe open wenteltrap laten plaatsen, bijvoorbeeld een houten of stalen variant? Neem dan contact met ons netwerk op.

Spiltrap

Een spiltrap is een draaiende trap, welke wel om één centraal punt draait. Hierdoor wordt veel ruimte bespaard. Daarom is een spiltrap erg handig in een kleine ruimte, of wanneer er niet veel ruimte ingenomen mag worden. Een spiltrap is vaak verkrijgbaar als open variant en is beschikbaar in meerdere materialen. U heeft de keuze uit bijvoorbeeld een houten of stalen variant, als is de stalen spiltrap de meest gekozen optie. Een timmerman komt graag bij u langs om meer informatie te geven over een houten of stalen spiltrap. Neem daarom contact met ons op en vraag enkele vrijblijvende offertes aan.

Buitentrappen

Ook als het gaat om een buitentrap helpen wij u graag. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld een open houten of vaste stalen buitentrap. Er zijn genoeg opties waar u uit kunt kiezen als het gaat om een buitentrap. Wij maken uw buitentrap, zowel een stalen als een houten variant en zorgen ervoor dat deze geplaatst wordt tegen lage prijzen. Wilt u een buitentrap laten maken en wilt u meer informatie? Een vakman helpt u graag verder, door u advies te geven over de verschillende soorten trappen en zorgt ervoor dat deze geplaatst worden. Neem contact met op door het contactformulier in te vullen en ontvang diverse offertes.

Trapbekleding

In plaats van het plaatsen van een nieuwe trap, heeft u ook de optie om te kiezen voor nieuwe trapbekleding. Als uw trap nog wel even mee kan, maar er niet zo mooi meer uitziet, is trapbekleding een goede optie. Zo bent u minder geld kwijt maar geniet u toch van een mooie trap die weer jaren vooruit kan. Er zijn verschillende vormen van trapbekleding, bijvoorbeeld vloerbedekking of trapbekleding met vinyl, laminaat of hout. Er is altijd trapbekleding die bij uw wensen en woning past, waardoor u gemakkelijk een keuze maakt en de trap er weer mooi bij staat.

Gratis offertes vergelijken

trapbekleding leggen

Prijzen

Het hangt natuurlijk af van de keuzes die u maakt voor uw trap in welke prijzen u terecht komt. Zo hangt het van de keuze af voor een stalen of houten trap, en of u kiest voor een wenteltrap, spiltrap of een open trap. Trapbekleding is over het algemeen vaak goedkoper dan een nieuwe trap. Een professional vertelt u meer over de prijzen voor trappen. Hij beoordeelt uw situatie en uw wensen en kan aan de hand daarvan vertellen wat de prijzen zijn. Hij plaatst en maakt uw trappen tegen lage prijzen. Neem daarom contact op, vul het contactformulier in en ontvang enkele vrijblijvende offertes om deze te vergelijken.

Zelf trap maken of vakman inschakelen?

U kunt ervoor kiezen om zelf een trap te maken, bijvoorbeeld naar de zolder. Houd er wel rekening mee dat alles goed gemeten en geplaatst moet worden. U maakt dagelijks gebruik van een trap, daarom is het verstandig om deze zo stevig mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat hij goed gemaakt en geplaatst wordt. Als u twijfelt over uw eigen kennis, of wanneer u liever een vakman inschakelt, neemt u contact op. Een vakman zorgt voor het plaatsen en maken van trappen tegen lage prijzen. Neem daarom nu contact op door het contactformulier in te vullen en ontvang vrijblijvende offertes.