timmerman leads

Meer omzet met timmerman leads

Nieuwe klanten werven is een beroep op zich. U weet het vast als geen ander. Timmermannen zijn er in overvloed wat het werven nog lastiger maakt. Een optie bij het werven van nieuwe klanten is advertentieruimte kopen. Nadelig hieraan is dat uw rendement (het aantal nieuwe klanten) onzeker is. Wij presenteren een initiatief waar investeren niet nodig is. Door het kopen van timmerman leads ontvangt u de offerteaanvragen die bij uw bedrijf passen. U krijgt direct contact met de (potentiële) klant zodat u meteen uw kennis en ervaring kan inzetten. Het is zo eenvoudig!

Wat is een lead?

Genereer, als timmerman, meer omzet met leads! Creëer ‘’sporen’’ naar uw nieuwe, potentiële klanten door deze leads te kopen. Wat zijn leads? Een lead is een potentiële klant die een offerteaanvraag doet of een opdracht plaatst via ons contactformulier. Vervolgens stelt u een offerte op zodat uw nieuwe klanten binnenstromen. Wij denken mee met de klant en bieden hoge kwaliteit waaraan wij ons succes danken. Ons team zet naar verschillende bedrijven wel duizenden leads per maand door!

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*

Uw omzet snel en efficiënt verhogen?

Het inkopen van leads is een efficiënt middel om direct uw omzet te verhogen.

Hoe werkt het kopen van een lead?

Als timmerman loopt u bij het kopen van leads geen risico en u kiest zelf uw pakket. Een mogelijkheid die wij bieden is om een lead te kopen op exclusieve basis. Dit houdt in dat alleen u offerteaanvragen ontvangt. Daarnaast kunnen wij de aanvragen, ter vergelijking, ook naar andere bedrijven sturen. Bevorder het werven van nieuwe klanten en verhoog uw omzet. Wij zorgen ervoor dat het aantal leads voor u blijft binnenstromen doordat onze websitebouwers en tekstschrijvers de websites regelmatig updaten. U ontvangt uitsluitend relevante timmerman leads uit uw regio.

Kwaliteitscontrole

Wij zijn voorstander voor het bieden van hoge kwaliteit. Om dit te waarborgen sturen wij een lead nooit direct door. Elke lead wordt door ons servicecenter gecontroleerd en gefilterd zodat wij de beste kwaliteit kunnen bieden. Maak de selectie bij uw pakket samenstelling zo specifiek als u zelf wilt. Kies voor het benutten van meerdere soorten leads, zoals schutting of dakramen leads of kies voor één soort lead, bijvoorbeeld timmerman leads. De keuze ligt tijdens het kopen bij u.

nieuwe klanten werven

Vaste prijs per aanvraag

Wij baseren onze prijzen op de branche, methode en eisen. Daarbij zijn uw wensen en behoeften mede bepalend bij het kopen. Wij vragen wel een vaste vergoeding per aanvraag. Werf nieuwe klanten met het kopen van timmerman leads. U verwacht hoge instapkosten? Dat bestaat niet in ons woordenboek. Door de vaste prijs per lead is uw rendement gemakkelijk te berekenen. Bent u niet tevreden met de kwaliteit vanwege een bepaalde lead? Het is eenvoudig om een lead te reclameren. Daarbij garanderen wij een snelle en efficiënte afhandeling.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Is het werven lastig? Niet met een timmerman lead! Neem vrijblijvend contact met ons op over het inkopen van leads. Als u contact wil opnemen, vult u het contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk. Wij helpen u graag. Wilt u deze methode proberen om nieuwe klanten te werven? Wij bieden de mogelijkheid om eerst een proefperiode te draaien. Profiteer van de voordelen en zie het gemak bij het kopen van timmerman leads. Geen lead ontvangen? Geen kosten.

omzet verhogen

Voordelen van onze werkwijze

  • Geen risico (pay per lead)
  • Kwaliteitscontrole
  • Eigen regio & type lead bepalen