over ons

Over ons

U wilt meer over ons weten? Wij vertellen het graag! Wij zijn een netwerk van erkende timmermannen. Jarenlang hebben wij allerlei bedrijven verzameld die werkzaam zijn in heel Nederland. Deze aangesloten bedrijven hebben wij zorgvuldig geselecteerd op basis van de beste prijs en kwaliteit. Onze werkwijze is om, door middel van ons netwerk, een aantal offertes op te sturen van timmerwerk bedrijven uit uw regio. Vergelijk vrijblijvend meerdere offertes (maximaal 5) op prijs en aanbod en maak de beste deal.

Uw voordeel

  • Vakmannen uit uw regio vergelijken
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel & eenvoudig geld besparen

Netwerk van Houtens: vakwerk tegen een scherp tarief!

Meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van klussen en timmerwerken. Daar profiteert u van!

Het beste timmerwerk

Timmerwerk kan vervelend zijn om te doen of u heeft twee linkerhanden. De experts uit ons netwerk kunnen vele klussen klaren. Denk hierbij aan het plaatsen van een schutting of een dakraam. Tevens kunnen er meubels gemaakt worden of houten keukens worden geplaatst. Daarnaast zijn er ook specialisten in ons netwerk die een vloer kunnen leggen. Heeft u hulp nodig of wilt u informatie over een klus? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste timmerman uit uw regio.

Wij bieden vakmanschap

Wilt u graag een ervaren timmerman inhuren? Wij helpen u graag met het vinden van het juiste bedrijf. Met behulp van ons netwerk vinden wij de expert die bij u past. Daarbij garanderen we dat u zo goed mogelijk geholpen wordt. Inmiddels hebben wij middels ons netwerk al vele mensen geholpen. Wilt u eerst de prijzen vergelijken voordat u de werkzaamheden laat uitvoeren? Dat is zeker mogelijk! Doe een offerteaanvraag en ontvang vrijblijvend meerdere offertes (maximaal 5).

Kies zelf de beste prijs en kwaliteit

Tegenwoordig zijn er zoveel timmermannen dat het maken van een keuze erg lastig is. Wij hebben de manier gevonden om eenvoudig offertes te vergelijken. Daarmee vindt u de timmerwerk expert die bij uw opdracht past. Vul op onze website uw gegevens en opdracht in en wij helpen u graag verder. U krijgt gratis en vrijblijvend meerdere offertes toegestuurd (het maximum is 5). Vergelijk de offertes op prijs, aanbod en de voorwaarden en kies de klusjesman die bij u past.

Offertes vergelijken, waar moet u op letten?

U heeft een paar offertes binnengekregen en wilt graag aan de slag met het vergelijken. Waar moet u op letten? Het allerbelangrijkste is om goed de tarieven en omschrijvingen door te lezen. Dit is met betrekking op de totaalprijs, materialen en arbeidsloon. Heeft u nog opmerkingen over de offerte of zijn er onduidelijkheden? Wij raden dan aan om contact op te nemen met de timmerman. Vergelijk gratis en vrijblijvend de offertes en maak de beste deal.

0
Deelnemende bedrijven
0
Behandelde aanvragen
0
Jaar ervaring
‘’Jarenlang hebben wij een donkere zolder gehad en die was echt toe aan een update. Na het invullen van het formulier kregen we al snel 4 offertes opgestuurd voor het plaatsen van een dakraam. Al snel onze keuze gemaakt en het dakraam is snel en met precisie geplaatst. Bedankt!’’
F, Bakker
‘’Toen mijn man, met twee linkerhanden, was begonnen met de schutting wist ik al dat we een klusjesman nodig hadden. Na veel tegenstribbelen toch een offerteaanvraag gedaan. Uiteindelijk een klusjesman in de buurt gevonden die de klus snel en efficiënt geklaard had. Aardige vent en goede service.’’
E, de Vries

Als bedrijf geïnteresseerd in de deelname aan ons netwerk?

Bekijk de bedrijven aanmelden pagina voor meer informatie over de voordelen.