timmerman Zwijndrecht

Timmerman Zwijndrecht

Een timmerman maakt moeiteloos een nieuwe kast voor u, timmert een mooie overkapping of voert onderhoudswerkzaamheden uit. Door een timmerman in te schakelen voor timmerwerk bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit. De timmermannen voeren zowel timmerwerken buiten als binnen uit.

Op deze pagina leest u meer over timmerwerken, zoals onderhoud, renovatie en verbouwing. Ook geven we u meer inzicht in het gemiddelde uurloon van timmermannen. Een allround timmerbedrijf is inzetbaar voor allerlei projecten. Daarnaast zijn er timmermannen die zich hebben gespecialiseerd in een segment. Vergelijk offertes.

De voordelen van onze service

 • De offertedienst is geheel gratis en kosteloos.
 • Het kiezen van een timmerman is zeer eenvoudig.
 • U bespaart tot wel 40% op de kosten!Allround timmerman voor al uw timmerwerk

Een allround timmerman is inzetbaar voor allerlei timmerwerken. Deze timmermannen hebben zich niet gespecialiseerd in bepaalde projecten, zoals renovatiewerken of interieurbouw.

Het voordeel is dat u niet meerdere timmerlieden nodig heeft, maar dat één timmerman al het werk voor u doet. Hij timmert bijvoorbeeld uw zolder af, maakt een kast op maat voor onder de trap of bouwt een tuinhuisje.

De werkzaamheden van een timmerman

 • Renovatie
 • Verbouwing
 • Interieur
 • Onderhoud
 • Nieuwbouw

Timmerman Zwijndrecht inhuren voor maatwerk

Bij timmerwerken gaat het vaak om maatwerk. Het voordeel van maatwerk is dat u zeker weet dat het timmerwerk perfect aansluit op uw wensen en eisen. Zo maken timmermannen uit Zwijndrecht moeiteloos een nieuwe kast voor uw of maakt hij een scheidingswand om de indeling van de zolderkamer te veranderen. Op maat gemaakt timmerwerk komt niet alleen voor binnenshuis, maar ook buitenshuis. Denk aan het timmeren van een terrasoverkapping, carport of een berging. U overlegt samen met de timmerman over de mogelijkheden en geeft aan wat u graag wilt. De timmerman geeft u bovendien deskundig advies.

timmermannen voor maatwerk

Soorten timmermannen

De meeste timmermannen zijn allround inzetbaar. Dit betekent dat ze vele timmerwerken voor u uitvoeren en over veel vakkennis en ervaring beschikken. Er zijn echter ook timmermannen die zich hebben gespecialiseerd in één of meerdere segmenten binnen het timmerwerk. Denk aan meubelmakers, een betontimmerman of een timmerman die zich heeft gespecialiseerd in het restaureren van houten onderdelen. Heeft u naast timmermannen ook een klusjesman nodig? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie.

Renovatie timmerman

Een renovatie timmerman is, zoals de naam al zegt, gespecialiseerd in renovaties. U kunt de timmerman dan ook inzetten als u uw woning wilt opknappen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan timmerwerken aan de gevel van een monumentaal pand. Of wat dacht u van het opknappen van een gehele badkamer of keuken? Het gemiddelde uurtarief voor timmermannen voor renovatiewerken ligt tussen de €25,- en de €35,-.

Interieur timmerman

Hebt u timmerwerken op het gebied van interieur? Vele timmermannen uit Zwijndrecht zijn u graag van dienst. Een voordeel hiervan is dat u bepaalde meubelstukken helemaal op maat kunt laten maken. Hebt u bijvoorbeeld een schuine wand waaronder geen enkele standaard kast past? Interieur timmermannen maken precies wat u nodig hebt. U moet denken aan een gemiddeld uurloon van €25,- tot €40,- voor timmermannen die timmerwerk aan uw interieur uitvoeren.

Betontimmerman

Een betontimmerman is niet zomaar een timmerman. Hij houdt zich bezig met vele verschillende werken. Zo maakt een betontimmerman wanden en bekistingen van hout of metaal, waarna hij deze vult met beton. Ook het storten, afwerken en trillen van beton behoren tot de werkzaamheden. Gemiddeld is het uurtarief voor een timmerman voor deze timmerwerken ongeveer €35,-.

Meubelmaker

Een timmerman die zich heeft gespecialiseerd in het maken van meubels, noemen we een meubelmaker. Misschien heeft u wel eens een foto gezien van een mooie eettafel of past een standaardkast niet in uw interieur. In deze gevallen maakt een meubelmaker de meubelstukken voor u. Bijvoorbeeld aan de hand van een foto of uw wensen. Of wat denkt u van een mooie grote kledingkast of inloopkast? Een meubelmaker maakt niet alleen prachtige meubelstukken, maar zorgt ook voor het renoveren, restaureren en repareren van meubilair.


Overweegt u om een timmerman in te schakelen?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan. Vergelijk deze offertes & bespaar op de kosten!


Wat kost een timmerman?

De kosten voor de inzet van timmermannen uit Zwijndrecht variëren sterk. Een laag uurloon is bijvoorbeeld €25,- tot €30,-, maar er zijn ook timmermannen die een uurloon van rond de €40,- tot €50,-. Bijvoorbeeld voor gespecialiseerd werk of ingewikkelde projecten. Het prijsverschil wordt beïnvloed door allerlei factoren. Denk aan de grootte van het project, de ervaring van de timmerman en het benodigde materiaal. Het inhuren van goedkopere timmermannen betekenen echter niet dat u inlevert op kwaliteit. Een ervaren timmerman heeft vaak minder tijd nodig voor timmerwerk, hierdoor is het mogelijk dat u soms goedkoper uit bent met timmermannen met een hoger uurtarief. Wat kost een timmerman?

Bekijk de prijstabel voor nog meer gemiddelde prijzen of vraag offertes aan voor een exact uurtarief.

PRIJSTABEL: uurtarief timmermannen

Uurloon timmerman Kosten per uur*
Laag €25,- tot €30,-
Midden €30,- tot €40,-
Hoog €40,- tot €50,-
Nieuwbouw €45,- tot €50,-
Aftimmering en afbouw €40,- tot €45,-
Constructie en meubelbouw €25,- en €40,-

*Let op: is een gemiddeld uurloon. Voor exacte kosten vraagt u gratis offertes aan.

Wat doet een timmerbedrijf?

Benieuwd wat timmermannen voor u kunnen betekenen? Op deze pagina leest u meer over de werkzaamheden van een timmerbedrijf. Bijvoorbeeld timmerwerk voor een renovatie of verbouwing of het onderhouden van uw woning in Zwijndrecht. Soms denkt men dat timmermannen alleen in bestaande woningen werken of oudere woningen verbouwen, maar ze zijn ook inzetbaar voor nieuwbouwwoningen. Bijvoorbeeld wanneer u overkappingen wilt over het terras of de zolder wilt laten aftimmeren.

timmerbedrijf Zwijndrecht

Renovatie en verbouwing

Schakel een bouwbedrijf uit Zwijndrecht in wanneer u een renovatie of verbouwing aan uw woning wilt laten uitvoeren. Deze twee termen worden vaak door elkaar gebruikt, maar er zijn toch kleine verschillen. Bij een verbouwing worden vaak nieuwe muren geplaatst of de woning wordt uitgebreid, bijvoorbeeld met een aanbouw. Een renovatie houdt in dat er onderdelen van een woning vervangen worden.

Onderhoud

Onderhoud is zeer belangrijk, maar dit zijn toch klusjes die vaak overgeslagen worden. Denk aan het controleren op houtrot, het schilderen en schuren van raamkozijnen en gevelbekleding en het waxen van de vloer. Door een timmerman uit Zwijndrecht in te schakelen, voorkomt u achterstallig onderhoud. Achterstallig woningonderhoud kan leiden tot hoge kosten voor reparatie of schade.

Interieur

Bij een timmerman voor interieur denkt men als snel aan het maken van meubilair, maar een timmerman kan nog veel meer voor u betekenen. Zoals het leggen of repareren van een parketvloer, het maken van lambrisering of een keuken op maat. U krijgt het interieur dat u graag wilt door een bouwbedrijf in te schakelen uit Zwijndrecht!

Nieuwbouw

Er zijn ook vele timmerwerken in nieuwbouwwoningen. Deze worden meestal casco opgeleverd en na de oplevering moet er vaak nog veel verbouwd worden. Denk aan het aftimmeren van de zolder, het monteren van een trap of een overkapping over het terras. Schakel timmermannen in voor alle timmerwerken. U hoeft dan niet zelf het zware werk te doen of duur gereedschap aan te schaffen.


Besparen op de kosten van een timmerman?

Vul het offerteformulier in en ontvang gratis meerdere offertes. Vergelijk en bespaar!


Timmerwerk binnen

Binnenshuis zijn er vele timmerwerken. Een timmerman repareert bijvoorbeeld beschadigingen aan uw trap, plaatst een vals plafond of nieuwe wand en timmert een slaapkamer netjes af. Timmerwerken buiten worden meestal in de warmere maanden gedaan, maar timmerwerk binnen kan het gehele jaar door. Lees verder om meer te weten te komen over timmerwerk binnenshuis.

Navigeer hieronder naar:
houten meubels maken

Houten meubels maken

Eén van de voordelen van hout is dat het materiaal eenvoudig te bewerken is. Dit maakt het ook zo populair voor het maken van op maat gemaakte meubels. Misschien wilt u wel een mooie servieskast laten maken met glaspanelen of droomt u van een grote inloopkast? Een meubelmaker uit Zwijndrecht maakt moeiteloos meubels voor u, helemaal naar uw eigen wensen en eisen. Het voordeel van een meubelstuk op maat is dat u zeker weet dat het perfect past. Ideaal voor een kast onder een trap of een badkamermeubel met veel opbergvakken.

zolder aftimmeren Zwijndrecht

Zolder aftimmeren

Als bij de oplevering van uw huis in Zwijndrecht de zolder casco is opgeleverd, dan kunt u deze laten aftimmeren. Zolder aftimmeren is eigenlijk het afwerken van de ruimte. Timmermannen zorgen ervoor dat de zolder leefbaar is en aansluit bij uw wensen qua indeling. Tijdens het aftimmeren worden in ieder geval de muren en het plafond aangepakt. Deze worden veelal met gips of hout afgewerkt. Het is bovendien mogelijk om de indeling te veranderen. Zo kunt u tijdens het aftimmeren kamers creëren, maar het is ook mogelijk om een dakraam te laten installeren of direct inbouwkasten te laten timmeren onder de schuine wanden.

Voorbeeld van een fraai afgetimmerde zolder.

zolder verbouwen Zwijndrecht

Zolder verbouwen

Wilt u een extra kamer op de zolder realiseren? Schakel dan een timmerman uit Zwijndrecht in voor het verbouwen van de zolder. Hij plaatst bijvoorbeeld een nieuwe scheidingswand. Hiervoor maakt hij eerst een frame van hout. Tussen de balken plaatst de timmerman isolatiematerialen en hij werkt alles netjes af met houten- of gipsplaten. Andere verbouwingswerken door een bouwbedrijf aan de zolder zijn het aanbrengen van zolderisolatie, het afwerken van de wanden en het plafond of het veranderen van de indeling.

plafond verlagen Zwijndrecht

Plafond verlagen Zwijndrecht

Wilt u spotjes of isolatie in het plafond laten aanbrengen, maar wilt u deze niet openbreken? Hebt u een huis gekocht waarvan het plafond er niet mooi uitziet? Of heeft uw woonkamer een heel hoog plafond, waardoor de ruimte hol klinkt en lastig te verwarmen is? U lost dit allemaal eenvoudig op door het plafond te laten verlagen door timmermannen. Een timmerbedrijf uit Zwijndrecht brengt tijdens het verbouwen een nieuw plafond onder de oude aan. Deze kan bestaan uit plafondhangers met daar tegenaan de afwerking zoals gipsplaten, of een zogenaamd spanplafond, bestaande uit een gespannen synthetisch doek.

scheidingswand maken Zwijndrecht

Wanden plaatsen

Een houten wand wordt door veel mensen gezien als een ouderwetse vorm van wandbekleding, en men zal deze daarom niet snel laten installeren. Er bestaan echter ook vele moderne opties voor houten wanden, waarbij het juist een toevoeging biedt aan het interieur. Onze timmermannen monteren onder meer eiken, grenen en mixed woods wanden. Bent u op zoek naar een houten lambrisering? Dan bent u bij hier op de juiste plek. Wist u trouwens dat u met een houten wand tevens de isolatiewaarde van een muur doet stijgen? Planken zullen de warmte van uw woonkamer veel beter vasthouden dan behang of een verflaag.

kasten op maat maken Zwijndrecht

Kasten

In vrijwel elke woning in Zwijndrecht zit wel een apart hoekje, of een ruimte waar gemakkelijk een opslagplek van te maken is. Zoekt u naar een speciaal soort trapkast of kunt u niet de exacte keukenkastjes vinden die u wenst? Overweeg dan om een kast op maat te laten timmeren door een timmerwerken professional uit ons netwerk. Geef u wensen bij ons aan, en een timmerman zal voor u een kast op maat ontwerpen, of bij u langskomen om te kijken naar de mogelijkheden. Naast wandkasten bestaan er vele andere kastsoorten die wij kunnen ontwerpen zoals badkamer- en keukenkasten of een trapkast.

keuken op maat maken Zwijndrecht

Timmerman voor een keuken op maat

Realiseer uw droomkeuken door een timmerman in te schakelen voor het op maat timmeren van uw keuken! Bespreek van tevoren uw wensen en eisen. Samen met de timmerman maakt u een ontwerp en plattegrond. Wat denkt u bijvoorbeeld van een keukeneiland of lange en smalle kasten voor voldoende opbergruimte. De timmerman maakt eerst een basis van hout en timmert alle kasten netjes af. Daarna plaatst hij keukenfrontjes en een aanrechtblad. Ook het verbouwen van kleine aanpassingen in een bestaande keuken zijn mogelijk. Vervang bijvoorbeeld een aantal keukenkasten of plaats een werkblad van hardhout.

deuren en kozijnen plaatsen

Deuren en kozijnen

Deuren en kozijnen worden van verschillende materiaalsoorten gemaakt en hout blijft een zeer populair materiaalsoort in Zwijndrecht. Hiervoor wordt meestal hardhout gebruikt, want hardhout heeft een goede isolatiewaarde, is sterk en gaat lang mee. Buitendeuren en raamkozijnen moeten bestand zijn tegen allerlei weersinvloeden. Hardhout zoals eiken, afzelia en meranti zijn hiervoor zeer geschikt.

Er bestaan verschillende soorten duurzaamheidsklassen. Kies voor klasse 1 of 2 voor het stevigste hout. Voor binnendeuren- en kozijnen is zachthout ook geschikt. Zachthout wordt gemaakt van naaldbomen en deze groeien sneller dan loofbomen, hierdoor is het hout iets zachter.


Timmerwerk in huis?

Schakel de hulp in van een timmerman. Vergelijk offertes en bespaar.


Timmerwerk buiten

Naast binnentimmerwerk zijn er ook buiten ook allerlei timmerwerken waar u een timmerman uit Zwijndrecht voor kunt inhuren. Denk aan de plaatsing van een dakkapel voor meer licht en ruimte, een bouw om uw woning uit te breiden of een overkapping voor meer schaduw over het terras. Wilt u meer weten over buitentimmerwerk? Lees dan snel verder.

Navigeer hieronder naar:
aanbouw plaatsen Zwijndrecht

Aanbouw

Het verbouwen van een aanbouw is niet eenvoudig en vereist vakkennis en ervaring. Een bouwbedrijf uit Zwijndrecht weet precies wat er mogelijk is en geeft u bovendien deskundig advies. Met deze verbouwing vergroot u uw woning. U verhoogt met het verbouwen het wooncomfort, maar ook de woningwaarde. De timmerman plaatst eerst een constructie, daarna brengt hij isolatie aan en bekleding van hout of een ander materiaal. Isolatie is erg belangrijk om warmteverlies te voorkomen.

erker aanbouwen Zwijndrecht

Erker aanbouwen

De bouw van een erker is een project die u het beste kunt overlaten aan de timmermannen van een erkend timmerbedrijf uit Zwijndrecht. Het grote voordeel van erkers is dat u met de ramen meer licht en ruimte in huis creëert. Om te voorkomen dat u heel veel stookkosten moet betalen adviseren wij om te kiezen voor hr-isolatieglas. Hiermee zult u op de lange termijn zelfs geld terugverdienen, en in combinatie met een andere energiezuinige maatregel krijgt u hier zelfs enige subsidie voor van de Nederlandse overheid. Uiteindelijk zullen de prijzen voor het bouwen van een erker door een bouwbedrijf tussen de €5.500,- en €8.500,- vallen.

dakkapel maken Zwijndrecht

Dakkapel maken

Heeft u weinig sta-ruimte in de zolderkamer? Of komt u ruimte te kort in een badkamer onder een hellend dak? Met een dakkapel creëert u niet alleen aanzienlijk meer ruimte, maar ook meer lichtinval. Er zijn prefab dakkapellen verkrijgbaar, maar het nadeel is dat er dan alleen standaardmaten mogelijk zijn. Bovendien kunt u geen aanpassingen laten doen. Een timmerman uit Zwijndrecht zorgt daarom dat de dakkapel op maat gemaakt wordt. Hij maakt hiervoor eerst een gat in het dak en in het gat bouwt hij een houten frame. Op het frame komt de houten bekleding. Schakel de timmerman ook in voor het aftimmeren van de binnenkant, dan hoeft u zelf helemaal niets meer te doen.

blokhutten

Blokhutten

Blokhutten komt u bijvoorbeeld tegen op een vakantiepark, maar we zien dat ook steeds meer particulieren een blokhut laten timmeren door een timmerman uit de omgeving van Zwijndrecht. Blokhutten geven u het buitengevoel, stralen veel sfeer uit en zorgen voor meer ruimte. Het is mogelijk om één wand open te laten of een grote schuifdeur te laten monteren, zodat u nog meer verbonden bent met de natuur. Voor het bouwen van een blokhut maakt de timmerman gebruik van hardhout. Hardhout is namelijk duurzamer en steviger en daarom ideaal voor deze doeleinden.

houten carport maken Zwijndrecht

Houten carport maken

Een houten carport bouwen is een uitstekende oplossing wanneer u geen ruimte heeft voor een garage of deze al voor andere zaken wordt gebruikt. Carports bestaan uit een eenvoudige balkenconstructie met daarover golfplaten of een ander afdekmateriaal dat zal zorgen voor een goede bescherming tegen weer en wind. Het leuke van carports is bovendien dat u hiermee in de zomermaanden tevens een schaduwrijke plek realiseert. Het is aan om te bepalen hoe u de carport afdekt. Het is een optie om te kiezen voor een eenvoudig golfplaten afdekking, maar stevigere oplossingen zoals een pannendak vormen tevens een optie.

overkapping maken Zwijndrecht

Overkappingen

Een overkapping is een andere bouwconstructie die bij u in de tuin of op het terras geplaatst wordt. Een terrasoverkapping is een eenvoudige methode om te zorgen voor schaduw. Bent u de eigenaar van een horecagelegenheid en wilt u het terras overdekken? Overweeg dan overkappingen te laten plaatsen. Door aan de terrasoverkapping een laag hekje toe te voegen, krijgt u een wat landelijkere uitstraling. Is een terrasoverkapping te groot of niet stevig genoeg? Een terrasoverkapping wordt op maat gemaakt, zodat het perfect past.

kozijnen plaatsen Zwijndrecht

Kozijnen plaatsen Zwijndrecht

Houten raamkozijnen zijn zeer populair in Zwijndrecht vanwege de warme en natuurlijke uitstraling. Om een kozijn te monteren is het verstandig om een timmerman in te schakelen. Een verkeerde plaatsing zorgt namelijk voor een lagere isolatiewaarde en eventuele naden en kieren veroorzaken waterschade en tocht. De timmerman plaatst niet alleen vakkundig houten raamprofielen, hij zorgt ook voor het onderhouden. Onderhoud is zeer belangrijk voor de levensduur van een kozijn. U wilt natuurlijk niet dat het hout aangetast wordt door houtrot. Tijdens het onderhoud controleert de timmerman alle raamkozijnen en voert hij eventueel direct een reparatie uit.

veranda

Veranda

Een veranda is een goed alternatief wanneer u een erker een te grote verbouwing vindt, of geen ruimte hebt bij uw woonhuis. Een veranda is een ietwat verhoogd en overdekt terras dat aan uw huis vastzit. Veranda’s waren tot voor kort alleen in de Verenigde Staten populair, maar steeds vaker zien we deze ook in Nederland. De kosten voor het bouwen hangen af van de afmetingen en het materiaal waar u voor kiest. Een doe-het-zelf pakket begint bij ongeveer €1.500,-. U moet het timmerwerk dan voor het grootste deel zonder hulp van een timmerman afhandelen.

houten gevelbekleding Zwijndrecht

Houten gevelbekleding

Bent u van plan om de prijswaarde van uw woonpand te laten stijgen door de renovatie van uw gevelbekleding? Overweeg dan om een houten bekleding aan te laten brengen. Het grote voordeel van hout als basis van de bekleding is de prachtige uitstraling die dit geeft. Wij werken met verschillende houtsoorten voor de bekleding zoals Red cedar, grenenhout en Merantie hout. De detaillering en afwerking verschillen per houtsoort. Om te voorkomen dat er lekkages en andere vochtproblemen zoals houtrot en schimmel ontstaan, zullen wij het hout voorzien van een speciale coating die vuil- en waterafstotend is. De houten gevelbekleding gaat dan gegarandeerd jarenlang mee.

timmerman voor dakconstructie

Dakconstructies

Dakconstructies worden over het algemeen van hout gemaakt. Wanneer de dakbedekking verschuift of als de huidige dakbescherming het dak niet meer voldoende afdicht, dan is er kans op houtrot of vochtplekken in de dakconstructie. Dit heeft tot gevolg dat de draagkracht van de constructie vermindert en geeft zelfs risico op het verzakken van het dak. Laat uw dakconstructies dan ook periodiek controleren door een vakman op het gebied van timmerwerk. Hierdoor blijft de constructie in goede staat. Naast dakconstructies is ook de nieuwbouw van een dakkapel een mogelijk project voor één van onze timmermannen uit Zwijndrecht. Creëer zo eenvoudig meer licht en ruimte.


Timmerman in Zwijndrecht nodig voor timmerwerk buitenshuis?

Vul het offerteformulier in en ontvang gratis meerdere offertes. Vergelijk en bespaar!


Standbouw

Bent u als ZZP’er of als bedrijf van plan om op een beurs te gaan, dan zult u moeten kijken naar mogelijkheden om op te vallen tussen alle andere professionals. Het is een optie om uw stand zo op te bouwen dat deze zeker de aandacht zal trekken. Een timmerman uit ons timmerbedrijf uit Zwijndrecht is u hierbij met alle plezier van dienst. Samen met u zal hij kijken naar de mogelijkheden die binnen uw budget vallen.

Onze timmermannen kunnen bijvoorbeeld een stand ontwerpen met diverse interactieve hoeken, een groot centraal centrum, of een speciale vormgeving die aansluit bij het product dat u wil verkopen.

Restauratie Zwijndrecht

Vaak denkt men dat een restauratie hetzelfde is als een renovatie. Bij een restauratie gaat het er echter om dat een gebouw of onderdelen van een woning teruggebracht worden in de oorspronkelijke staat. De timmerman gebruikt hiervoor oude technieken en traditionele materialen. Een restauratie wordt meestal uitgevoerd aan oudere woningen en vereist vakkennis. Schakel daarom een gespecialiseerde timmerman in voor het beste resultaat.

Bekijk bijvoorbeeld of de timmerman is aangesloten bij de brancheorganisatie Vereniging Timmerwerk Restauratie (VTR). Timmermannen die zich bij de VTR hebben aangesloten gebruiken goedgekeurde en geselecteerde materialen, beschikken over veel vakmanschap en houten rekening met de authenticiteit van een gebouw. Bekijk de website timmerwerkrestauratie.nl voor meer informatie.

Keurmerken van timmermannen

Wanneer u het offerteformulier invult krijgt u spoedig een aantal offertes van timmermannen uit de omgeving van Zwijndrecht. Let bij het vergelijken van de aanbiedingen niet alleen op de totaalprijs en de voorwaarden, maar ook op eventuele keurmerken. Bijvoorbeeld het keurmerk van keurmerkkwaliteitsvakman.nl. Dit staat voor betrouwbaarheid en een hoge kwaliteit. Ook bekijk of de timmerman lid is van een brancheorganisatie, zoals BouwGarant. Leden beschikken over de benodigde diploma’s en voldoen aan hoge eisen. Bekijk de website van BouwGarant voor meer informatie.

Er bestaan niet alleen keurmerken voor timmermannen, maar ook voor hout. Hout met het keurmerk van de Forest Stewardship Council (FSC) is op verantwoorde wijze gekapt. Op fsc.nl leest u waarom het belangrijk is dat u hout met dit keurmerk gebruikt.

Checklist timmerman inhuren

Geen idee waar u op moet letten wanneer u een timmerman gaat inschakelen? Wij hebben een aantal handige tips voor u waar u rekening mee moet houden. Let op de volgende zaken bij het inhuren van timmermannen:

 • Heeft u een allround timmerman nodig? Of is het verstandig om een gespecialiseerde timmerman in te schakelen, bijvoorbeeld voor het maken van een kast of een restauratie.
 • Wilt u zelf het materiaal aanschaffen of laat u dit over aan de timmerman?
 • Heeft de timmerman de benodigde diploma’s en sluiten deze goed aan bij de timmerwerken die u wilt laten doen?
 • Wat is de totaalprijs en wat is hierbij inbegrepen? En hoe hoog zijn de voorrijkosten?

Recent aangevraagde offertes

Zolder aftimmeren en tussenwand plaatsen in Rotterdam
Plafond verlagen en inbouwspots plaatsen in Den Haag
Kast op maat maken in Dordrecht
Keuken op maat maken in Leiden
Houten kozijnen plaatsen in Den Haag
Houten carport maken en plaatsen in Delft
Houten gevelbekleding aanbrengen in Schiedam
Blokhut bouwen in Spijkenisse
Aanbouw realiseren in Gouda
Timmerman nodig voor woningrenovatie in Vlaardingen

timmerwerk in Zwijndrecht

Allround timmerbedrijf gezocht?

Er zijn vele verschillende werkzaamheden die een timmerbedrijf uit Zwijndrecht graag voor u wilt doen. Denk aan timmerwerken voor ruwbouw, het maken van meubilair of het aftimmeren van een zolder. Ook het plaatsen van een dakraam of dakkapel is geen probleem.

Een allround timmerman is inzetbaar voor vele projecten. U hoeft dan zelf het werk niet te doen en u bent verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit. Bovendien is het niet nodig dat u duur gereedschap aanschaft voor de renovatie of verbouwing. Via ons netwerk kunt u ook een klusjesman inschakelen.

timmerman inhuren Zwijndrecht

Timmerman inhuren: vrijblijvend offertes aanvragen

Allround timmerwerk gezocht voor timmerwerken binnen of buiten uw woning in Zwijndrecht? Misschien wilt u wel een inloopkast laten maken of een extra zolderkamer creëren met een scheidingswand. De timmerwerken verlopen snel en probleemloos wanneer u hiervoor timmermannen inhuurt. Besparen op de kosten? Elke timmerman hanteert zijn eigen uurtarief. Alleen door het vergelijken van offertes weet u zeker dat u niet te veel betaalt. Deze vraagt u eenvoudig en snel aan via het offerteformulier. Vergelijk de aanbiedingen en kies de beste timmerman voor uw timmerwerk. Deze offertedienst is geheel gratis en vrijblijvend.