timmerman in Zoetermeer

Timmerman Zoetermeer

U wilt timmerwerk laten doen in uw huis? Hier schakelt u het beste een timmerman uit Zoetermeer voor in. Timmermannen zijn allround en hebben een breed aantal werkzaamheden waar ze u bij van dienst zijn. Schakel een timmerman in voor een renovatie, het onderhoud van uw huis of het verbouwen van de zolder.

Bent u benieuwd naar het uurloon van een allround timmerman?

Op deze pagina leest u meer over het uurtarief, komt u te weten waar u een timmerman allemaal voor inschakelt en wordt er aandacht besteed aan een aantal keurmerken. Besparen? Vergelijk offertes.

De voordelen van onze service

  • Timmermannen uit uw eigen regio
  • Vergelijk offertes en bespaar!Allround timmerman voor al uw timmerwerk

Een allround timmerman gezocht? Een timmerman is van alle markten thuis, want hij doet allerlei timmerwerk in en om uw huis in Zoetermeer. Huur een timmerman in voor het timmeren van een blokhut, carport, serre of meubels op maat. Bovendien schakelt u een bouwbedrijf ook in voor een renovatie, onderhoud, restauratie of het verbouwen van een bepaalde ruimte.

De werkzaamheden van een timmerman

  • Nieuwbouw
  • Timmeren van meubels en interieur
  • Constructies maken voor daken of overkappingen
  • Onderhoud, zoals reparaties, installaties of herstelwerkzaamheden

Timmerman Zoetermeer inhuren voor maatwerk

Wilt u een inbouwkast op maat laten maken of droomt u al tijden over een veranda? Schakel een timmerman in voor maatwerk. Timmermannen doen zowel timmerwerken binnen als buiten. Hun taken zijn dus zeer uiteenlopen. Bij timmerwerken binnenshuis denkt u aan het maken van een scheidingswand, timmeren van meubels, het leggen van een parketvloer of een keuken op maat laten maken. Buitenshuis helpt een timmerman u bij het bouwen van een carport, aanbouw of veranda. Ook timmert hij met gemak tuinmeubilair of een schutting.

timmermannen inschakelen Zoetermeer

Soorten timmermannen

Een timmerman is een vakman die allerlei timmerwerken in en rondom uw woning doet. Sommige timmermannen hebben een specialisatie in een bepaalde tak van timmerwerk. Er zijn dus verschillende soorten timmermannen, zoals een timmerman voor renovatiewerken, een interieur timmerman of een betontimmerman. Heeft u meer baat bij het inhuren van een klusjesman? Dat is ook mogelijk.

Renovatie timmerman

Renovatie timmerman gezocht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een renovatie timmerman is verantwoordelijk voor alle klussen op het gebied van renovaties. Hierbij kunt u dus denken aan het vervangen van kozijnen, het afhangen van deuren en het produceren van vensterbanken. Het gemiddelde uurloon van een renovatie timmerman ligt rond de €30,-.

Interieur timmerman

Wanneer u op zoek bent naar meubilair op maat, dan zoekt u een interieur timmerman. Deze vakmannen zijn gespecialiseerd in de productie van meubels, waaronder tafels, kasten en stoelen. Door uw meubilair op maat te laten maken weet u zeker dat u krijgt wat u voor ogen heeft. Een interieur timmerman rekent vaak een uurtarief tussen de €25,- en €40,-.

Betontimmerman

Bij de bouw of verbouwing van woningen in Zoetermeer is veelal een betontimmerman betrokken. Een betontimmerman is verantwoordelijk voor de bekisting die gebruikt wordt bij het storten van de fundering. Ook worden de bekistingen gebruikt bij de productie van betonnen muren en andere onderdelen. De bekisting dient als een mal. Het uurloon van een betontimmerman is gemiddeld €35,-.

Meubelmaker

Een meubelmaker gezocht? Meubelmakers maken meubels op maat, naar eigen inzicht en ontwerp óf in opdracht van klanten. In feite is een meubelmaker opgeleid tot timmerman, maar heeft hij een specialisatie in het ontwerpen en timmeren van meubels. U laat bijvoorbeeld uw kledingkast op maat maken of een eettafel met bijpassende salontafel. Een meubelmaker hanteert een uurtarief van gemiddeld €45,-.


Timmermannen inhuren in Zoetermeer?

Een timmerman werkt zowel binnen- als buitenshuis. Vraag kosteloos prijsopgaven aan!


Wat kost een timmerman?

Timmermannen hanteren vaak een eigen uurtarief. Wat kost een timmerman uit Zoetermeer? Het laagste uurloon van een timmerman ligt tussen de €25,- en €30,-. Echter is het hoge uurtarief een stuk meer, namelijk tussen de €40,- en €50,-.

De kosten van een timmerman worden door diverse factoren beïnvloed. De grootste rol spelen de arbeidskosten en materiaalkosten. Bovendien ligt het ook aan het timmerwerk dat gedaan moeten worden.

Zo betaalt u voor een timmerman bij nieuwbouw gemiddeld een hoger uurtarief dan een timmerman die zorgt voor de aftimmering en constructies.

PRIJSTABEL: uurtarief timmermannen

Uurloon timmerman Kosten per uur*
Laag €25,- tot €30,-
Midden €30,- tot €40,-
Hoog €40,- tot €50,-
Nieuwbouw €45,- tot €50,-
Aftimmering en afbouw €40,- tot €45,-
Constructie en meubelbouw €25,- en €40,-

*Let op: is een gemiddeld uurloon. Voor exacte kosten vraagt u gratis offertes aan.

Wat doet een timmerbedrijf?

Zoals al eerder genoemd is een timmerman van alle markten thuis. U schakelt timmermannen in voor renovatie en verbouwing, onderhoud aan uw huis, het op maat maken van een compleet interieur of voor nieuwbouw.

timmerbedrijf Zoetermeer

Renovatie en verbouwing

Renovatie en verbouwing horen bij het werk van timmerlieden. Renovatie en het verbouwen van een woning dragen bij aan het verduurzamen, zodat uw huis langer meegaat. Verbouwen en renoveren zijn vaak grote projecten, waar veel bij komt kijken. Daarom is het verstandig om hier een timmerman voor in te schakelen.

Onderhoud

Is uw woning toe aan onderhoud? Dan schakelt u een bouwbedrijf of timmerman uit Zoetermeer in. Een goed onderhouden huis geeft meer wooncomfort en een langere levensduur. Timmermannen helpen u bij het onderhoud van vloeren, trappen, deuren en de rest van uw interieur.

Interieur

Uw interieur laten vernieuwen? Ga voor een interieur dat op maat gemaakt wordt door timmermannen uit Zoetermeer. Kies uw houtsoort en geef door wat uw wensen zijn. Een timmerman timmert voor u een eettafel met stoelen, kasten of lambrisering.

Nieuwbouw

Bent u van plan om te verhuizen en voor nieuwbouw te gaan? Bij nieuwbouw is het handig om de hulp van erkende timmermannen in te schakelen. De timmerwerken en andere constructies timmeren zij met gemak in elkaar. Hierdoor heeft u hier zelf geen omkijken naar en weet u zeker dat het goed gebeurd.


Besparen op de kosten van een timmerman?

Vul het offerteformulier in en ontvang gratis meerdere offertes. Vergelijk en bespaar!


Timmerwerk binnen

Laat de timmerwerken die binnen uitgevoerd moeten worden, over aan een erkend timmerman. Timmermannen helpen u met een breed scala aan klusjes. Zo maken ze meubels voor u op maat, installeren ze een trap of leggen ze een grenen parketvloer. Ook voor nieuwbouw, renovatie of reparaties staan de timmermannen voor u klaar.

Navigeer hieronder naar:
houten meubels laten maken door timmerman

Houten meubels maken

Vindt u het belangrijk om een mooi en uniek interieur te hebben? Laat dan meubels op maat maken door een timmerman. Een dergelijke timmerman is gespecialiseerd in het maken van meubels en wordt daarom ook wel meubelmaker genoemd. Zo maakt hij een kledingkast, boekenkast of dressoir, maar schakel je hem ook in voor een eetkamertafel of stoelen. Een meubelmaker inhuren? Vraag prijsopgaven aan door het offerteformulier in te vullen.

zolder aftimmeren Zoetermeer

Zolder aftimmeren

Onder zolder aftimmeren worden diverse werkzaamheden verstaan. Allereerst bestaat er bij het zolder aftimmeren de mogelijkheid om de ruimte in meerdere kamers te verdelen. Door middel van een wand creëert u bijvoorbeeld een werk- en slaapkamer in één. Menig timmerbedrijf uit Zoetermeer wordt tevens ingeschakeld voor het aftimmeren van de schuine wanden. Het timmerbedrijf realiseert hier een kast op maat en benut zo alle mogelijke ruimte. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en ontvang diverse, vrijblijvende offertes op maat.

Voorbeeld van een fraai afgetimmerde zolder.

zolder verbouwen Zoetermeer

Zolder verbouwen

Een zolder is vaak een ruimte waar spullen worden opgeslagen die niet of weinig gebruikt worden. Eigenlijk is dit zonde, want u kunt deze extra ruimte juist goed benutten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de zolder te verbouwen en een extra slaapkamer, werkruimte of studio te creëren. Van plan om te verbouwen? Schakel dan een timmerman uit Zoetermeer in. Een verbouwing is er in diverse gradaties, van het nieuw inrichten van de zolder tot het opknappen en renoveren van bestaande onderdelen.

verlaagd plafond Zoetermeer

Plafond verlagen Zoetermeer

Er zijn vaak 2 redenen waarom mensen hun plafond verlagen. Dit is om een knussere ruimte te creëren en isolatiemateriaal aan te brengen of om spotverlichting te installeren. Het aanbrengen van isolatiemateriaal zorgt voor zowel een thermische als een akoestische isolatie. Schakel een timmerman in voor het plafond verlagen. Hij brengt een profiel aan, wat afgewerkt wordt met spanplaten of gipsplaten.

tussenwanden plaatsen Zoetermeer

Wanden plaatsen

Wilt u de zolderruimte verdelen in meerdere slaapkamers of bent u op zoek naar een manier om van de bovenverdieping een stuk af te scheiden als studeerkamer? Dan adviseren wij om een tussenwand te installeren. Een wand neerzetten is voor menig doe-het-zelver niet weggelegd. Gelukkig is er de timmerman, die snel bij u voor de deur staat in Zoetermeer om dit moeilijke timmerwerk voor u te verrichten. Eventueel is het een optie om een gedeelte van het timmerwerk eigenhandig uit te voeren tegen lagere kosten. Samen met u zal worden gekeken naar de praktische uitvoering van uw wensen, en het beschikbare budget.

kasten op maat maken Zoetermeer

Kasten

Timmermannen uit Zoetermeer hebben een ruime ervaring met het maken van kasten. U bepaalt hoe de kast eruit komt te zien, en de timmerman levert deze bij u thuis af in Zoetermeer! Zij leveren niet alleen (boeken)kasten op maat voor in de woonkamer. Ook keukenkasten, badkamerkasten en trapkasten bestelt u via het timmerbedrijf. Binnen timmerwerk vormen op maat gemaakte kasten de meest aftrek, vaak zijn dit wel de duurdere opdrachten. Dankzij unieke meubels of een geheel eigen kast creëert u een zeker sfeer in huis, die men dan nergens anders vindt.

keuken op maat door timmerbedrijf

Timmerman voor een keuken op maat

Bent u bezig met nieuwbouw en moet u een keuken kiezen? Wanneer u een unieke keuken wilt, kiest u voor een keuken op maat. Huur een timmerman in die uw keuken met liefde op maat maakt. Geef uw wensen door en de timmerman zorgt voor de juiste manier van timmeren. Er zijn veel houtsoorten waar u uit kiest. Heeft u niet veel budget, dan is steigerhout een goede keuze. Steigerhout is relatief goedkoop, maar geeft uw keuken wel een authentieke uitstraling.

houten deuren en kozijnen

Deuren en kozijnen

Bij veel mensen zijn deuren en kozijnen van hout nog steeds erg populair. Niet gek, want dit materiaal straalt authenticiteit uit en oogt natuurlijk. U laat eenvoudig uw huidige deuren vervangen voor houten varianten. Bedenk wel welke houtsoort u hiervoor wilt gebruiken. Kies een stevige houtsoort zoals grenen of merbau. Laat de deuren en kozijnen plaatsen door timmermannen uit Zoetermeer.


Timmerwerk binnenshuis?

Schakel de hulp in van een timmerman. Vergelijk offertes en bespaar.


Timmerwerk buiten

Bij timmerwerk buitenshuis denkt u aan de constructie van diverse bouwwerken, zoals een veranda, carport of het monteren van tuinmeubilair of overkappingen. In de categorie buiten timmerwerken vallen ook andere taken, zoals bepaalde renovatie- of verbouwwerkzaamheden. Kiest u voor buiten houtwerk? Houd dan wel rekening met extra kosten voor het onderhoud en een goede afwerking. Via het offerteformulier komt u in contact met timmermannen uit Zoetermeer en omgeving.

Navigeer hieronder naar:
aanbouw Zoetermeer

Aanbouw

Is uw huis te klein aan het worden en denkt u aan het neerzetten van een aanbouw? Dan is het handig om een bouwbedrijf met timmermannen in te schakelen.

Zij maken namelijk een constructie op maat en zorgen dat de aanbouw zo snel mogelijk gerealiseerd wordt. Onder een aanbouw vallen diverse projecten, namelijk erkers en serres of uitbouwen.

erker aanbouwen Zoetermeer

Erker aanbouwen

De aanbouw van een erker is steeds populairder onder onze klanten uit Zoetermeer. Een erker aanbouw zorgt bijvoorbeeld voor meer lichte en ruimte in huis, en is tevens een manier om de prijswaarde van uw pand te doen stijgen. De kosten voor het aanbouwen van een erker vallen tussen de €5.500,- en €8.500,-. De exacte prijs is afhankelijk van de tijd die de timmerman kwijt is aan het timmerwerk en de eventuele extra kosten voor bijvoorbeeld hr-isolatieglas. Daarnaast is het in sommige gevallen noodzakelijk om een vergunning aan te vragen voor de erker aanbouw. Deze vergunning moet u bij het gemeenteloket aanvragen.

dakkapel maken en aftimmeren Zoetermeer

Dakkapel maken

Is de zolder van uw woning in Zoetermeer te donker? Dan is het slim om na te denken over het plaatsen van een dakkapel. Een dakkapel zorgt voor meer licht en creëert meer ruimte. U laat eenvoudig een dakkapel op maat maken door timmermannen uit Zoetermeer. De keuze uit afwerkingen is eindeloos, waardoor u precies de dakkapel creëert die bij uw huis past. Een traditionele dakkapel maken wordt ter plekke op het dak gedaan en kost wat meer tijd dan een prefab model. Het timmerbedrijf zorgt echter dat de dakkapel zo snel mogelijk staat en waterdicht is. Ook helpt de timmerman u met het aftimmeren van de dakkapel.

blokhutten

Blokhutten

Een blokhut gebruikt u eenvoudig als tuinhuis of vakantiehuis. Het houten huisje creëert een Scandinavische sfeer wat rust uitstraalt en u terugbrengt naar de natuur. Het is mogelijk om een blokhut volledig op maat te laten maken door een timmerman. Zo kiest u zelf welk type hout uw wilt, denk bijvoorbeeld aan Douglas, een naaldhoutsoort afkomstig uit noordwest Europa.

houten carport Zoetermeer

Houten carport maken

Een carport is een goed alternatief voor wanneer u uw auto wilt beschermen tegen de invloed van weer en wind, maar geen ruimte of budget heeft voor een garage. Bovendien dient een carport in de zomermaanden als parkeerplek in de schaduw. Het nieuw laten bouwen van een carport neemt weinig tijd in beslag en de kosten liggen relatief laag. Laat de carport bouwen door een timmerbedrijf. Heeft u al een carport maar is een renovatie gewenst? Schakel dan een timmerman in die de renovatie voor u uitvoert.

overkapping maken

Overkappingen

Meer schaduw creëren in uw tuin? Laat dan een overkapping timmeren en plaatsen door een timmerman uit Zoetermeer. Een overkapping is een constructie waar eventueel een schermdoek op geplaatst wordt. U kunt ook kiezen voor een overkapping met klimop of planten. Het voordeel van een overkapping is dat deze vorm van zonwering eenvoudig te plaatsen is en de kosten niet zo hoog zijn.

kozijnen plaatsen Zoetermeer

Kozijnen plaatsen Zoetermeer

Wilt u kozijnen laten plaatsen? Schakel dan een timmerman uit Zoetermeer in. Houten kozijnen zijn nog steeds onder veel mensen zeer populair. Dit komt door de natuurlijke en authentieke uitstraling die het geeft. Er zijn diverse houtsoorten verkrijgbaar. U kiest het beste voor een hardhouten variant, zoals eiken of afzelia. Ook mahonie of meranti zijn hardhoutsoorten die u voor kozijnen gebruikt. Houd wel rekening met het feit dat kozijnen van hout regelmatig onderhoud nodig hebben. Onderhoud is nodig om uw woning te beschermen en de levensduur te verlengen.

veranda Zoetermeer

Veranda

Wist u dat het tegenwoordig ook mogelijk is om een veranda te laten neerzetten bij uw huis of bedrijfspand? Een veranda is een soort aanbouw aan één of meerdere zijden van het gebouw, waardoor u een soort overdekt buitenzitje creëert, een veranda is anders dan een terrasoverkapping doordat de veranda meestal verhoogd is. U moet een trapje op om deze te bereiken. Het is afhankelijk van uw budget en exacte wensen voor de uitstraling in hoeverre de veranda overdekt en van de weersinvloeden afgeschermd is. Bij ons aangesloten timmermannen uit Zoetermeer helpen u desgewenst graag bij de opbouw en afwerking.

houten gevelbekleding Zoetermeer

Houten gevelbekleding

Er bestaan vele oplossingen voor het renoveren van de gevelbekleding. Eén van de oplossingen is een houten gevelbekleding. De houten planken kunt u zowel horizontaal als verticaal plaatsen, en ook diagonale varianten vormen een optie. De houtsoorten die over het algemeen als basis voor de gevelbekleding dienen zijn vurenhout, grenenhout en de Californian redwood. Elke houtsoort brengt haar eigen voordelen en design- en afwerkingsmogelijkheden mee. Het belangrijkste bij de plaatsing van houten gevelbekleding is het behoud van de isolatiewaarde van de gevel. Daarnaast is ook de bescherming van de planken tegen regenwater van belang. Dit gebeurt met een speciale coating.

dakconstructie maken Zoetermeer

Dakconstructies

De aanleg van dakconstructies is een precisieklus, die u beter maar laat uitvoeren door de timmerman. Met goede timmerwerken zien wij er in Zoetermeer op toe dat er snel nieuwe dakbedekking kan worden gelegd en dat lekkages voorkomen zullen worden. Voor het realiseren van meer licht en ruimte op de bovenverdieping is een dakkapel maken tevens een optie. Houten dakkapellen blijven naast de kunststof variant nog steeds zeer populair. Het grote voordeel is dat de uitstraling hiermee aanzienlijk verbetert, het zal bovendien de prijswaarde van uw woonpand erg doen stijgen. U moet wel zorgen voor jaarlijks onderhoud.


Timmerman nodig voor timmerwerk buitenshuis?

Vul het offerteformulier in en ontvang gratis meerdere offertes. Vergelijk en bespaar!


Standbouw

Met uw bedrijf wilt u een stand hebben voor op een evenement of markt, maar wie helpt u met het ontwerp en de oplevering? Een timmerman uit Zoetermeer! Met verzorgd timmerwerk en oog voor detail weten zij snel visueel aantrekkelijke standbouw op te leveren. Hoewel zij natuurlijk voor een standaard stand kunnen zorgen, kijken zij graag samen met u naar de mogelijkheden voor vormgeving en design. Kies bijvoorbeeld voor een ronde stand, of voor een speciaal interactief gedeelte. Met een unieke stand zult u de aandacht trekken van vele potentiële klanten uit Zoetermeer en uw product makkelijker verkopen.

Restauratie Zoetermeer

Dat u een timmerman voor allerlei timmerwerken inschakelt is niet gek, maar het is ook mogelijk om voor een restauratie een bouwbedrijf in te schakelen. Restaureren is het terugbrengen van iets naar de oorspronkelijke staat.

Dit kan een gebouw zijn of het timmeren van tijdelijke ondersteuningsconstructies.

Keurmerken van timmermannen

Schakelt u een van de timmerlieden uit Zoetermeer en omgeving in? Let dan op bepaalde keurmerken. Keurmerk Kwaliteitsvakman is een keurmerk dat zich onderscheid op vakmanschap en kwaliteit. Een timmerman die dit keurmerk heeft is een zelfstandige vakman in hout, heeft aantoonbare ervaring en is verzekerd. Ga naar keurmerkwaliteitsvakman.nl voor meer informatie.

Een ander keurmerk is BouwGarant, een keurmerk dat zorgt dat een verbouwing probleemloos verloopt met. Zij garanderen garantie en zekerheid. Meer informatie? Neem dan een kijkje op de website van bouwgarant.

Timmermannen werken met hout. Wilt u milieubewuster bezig zijn? Kies dan voor FSC-hout. FSC staat voor Forest Stewardship Councel en is internationale organisatie dat zich inzicht voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. Zij houden rekening met ecologische, sociale en economische aspecten. Op de website van FSC vindt u meer informatie.

Checklist timmerman inhuren

Gaat u een timmerman inhuren? Dan is het slim om met een aantal zaken rekening te houden, zodat u ervoor zorgt dat de timmerwerken die gedaan moeten worden op de juiste manier gebeuren. Punten waar u op let zijn de plaats waar de timmerman vandaan komt. Is dit uit Zoetermeer en omgeving? Dan betaalt u een stuk minder voorrijkosten dan wanneer de specialist uit de andere kant van het land komt. Ga ook na welke timmerwerken er uitgevoerd moeten worden en bepaal aan de hand daarvan uw keuze voor een timmerman. U let ook op de opleiding van de timmerman en hoe druk hij is. Is hij te druk, dan is het uurtarief hoger en schakelt u liever een andere timmerman uit Zoetermeer in. Waar let u op?

  • De opleiding van de timmerman
  • Waar de timmerman vandaan komt
  • De soorten timmerwerken die gedaan moeten worden
  • Hoe werkt de timmerman, is hij zzp-er of in dienst van een groot bedrijf?

Recent aangevraagde offertes

Zolder aftimmeren en tussenwand plaatsen in Rotterdam
Plafond verlagen en inbouwspots plaatsen in Den Haag
Kast op maat maken in Dordrecht
Keuken op maat maken in Leiden
Houten kozijnen plaatsen in Den Haag
Houten carport maken en plaatsen in Delft
Houten gevelbekleding aanbrengen in Schiedam
Blokhut bouwen in Spijkenisse
Aanbouw realiseren in Gouda
Timmerman nodig voor woningrenovatie in Vlaardingen

timmerwerk Zoetermeer

Allround timmerbedrijf gezocht?

Een allround timmerbedrijf uit Zoetermeer gezocht? De timmermannen die zich bij ons aansluiten werken namens een unieke werkwijze.

Onze service biedt u namelijk de mogelijkheid om timmermannen onderling met elkaar te vergelijken op uurtarief en aanbod.

Uiteraard wilt u verzekerd zijn van iemand die ervaring heeft en kwaliteit levert. Daarom worden de timmermannen vooraf gescreend, zodat we zeker weten dat u de beste service voor de scherpste prijs krijgt. De timmermannen hebben een opleiding gedaan en beschikken over genoeg kennis om u goed van dienst te zijn. Ons netwerk bestaat tevens uit klusjesmannen.

timmerman inhuren Zoetermeer

Timmerman inhuren: vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u op zoek naar een erkend timmerman uit Zoetermeer die u helpt bij diverse timmerwerken binnen- en buitenshuis? Of heeft u hulp nodig bij een renovatie of verbouwing? Dan bent u hier op de goede plek. Timmermannen werken allround, wat betekent dat ze u helpen bij allerlei soorten klussen. Denk aan een renovatie, het verbouwen van de zolder of het bouwen van een blokhut.

Wilt u het exacte uurloon van een timmerman weten? Heeft u advies en informatie nodig? Schakel dan een timmerman uit Zoetermeer in. Vraag nu geheel vrijblijvend offertes aan via het offerteformulier. U ontvangt van meerdere timmermannen een offerte op maat. Vergelijk onderling en bespaar op de kosten!