Vind een timmerman in Oegstgeest voor al uw timmerwerk!

Wij zijn een netwerk van timmermannen. Kom in contact met meerdere timmerbedrijven en vergelijk offertes voor alle timmerwerken.


Houtens Timmerman Oegstgeest

Timmerbedrijf Oegstgeest

Heeft u in Oegstgeest timmerwerk waar u hulp bij nodig hebt van een timmerman, bijvoorbeeld in de vorm van nieuwbouw, aanbouw of renovatie? Dan bent u bij ons netwerk aan het juiste adres. De aan ons gelieerde timmermannen weten wat ze doen, zodat uw timmerwerken goed worden uitgevoerd. Of het nu betrekking heeft op vloeren, kozijnen, wanden, ramen, deuren of zelfs meubels, een timmerman van een timmerbedrijf maakt of repareert het voor u. Ook voor meer ingewikkelde dakconstructies, overkappingen of de renovatie van blokhutten schrikken de timmermannen niet terug. Wilt u dat er vakwerk wordt geleverd bij uw huis in Oegstgeest en bent u benieuwd naar de kosten van de klus? Vul uw gegevens in op het contactformulier. U ontvangt vervolgens meerdere vrijblijvende offertes (max.5) van specialisten uit de regio. Vergelijk deze zelf aan de hand van de geboden prijzen. En kies voor de timmerman die bij de timmerwerken past.

Gratis offertes aanvragen

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Telefoonnummer bij geen gehoor (optioneel)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)
kwaliteitskeurmerk

Lees meer over:

Waarom een timmerman via ons netwerk?

De bedrijven die wij aangesloten zijn bij ons netwerk zijn al sinds jaar en dag als timmerbedrijf een autoriteit in Oegstgeest op het gebied van onder meer timmerwerk. Wij selecteren bedrijven die opleiding en bijscholing van de timmermannen hoog in het vaandel hebben staan. Verder vinden wij het belangrijk dat een timmerbedrijf een passie heeft voor zijn ambacht en klanttevredenheid voorop stelt. Timmerwerken die de bij ons aangesloten timmerbedrijven oplossen variëren sterk; van aanbouw tot renovatie. Alle soorten timmerwerk hebben evenveel prioriteit. U kunt bij ons netwerk ook terecht voor het vergelijken van klusjesmannen!

Voor al uw timmerwerk

Wat kunt u nou precies van de timmerman of timmermannen verwachten? Timmerwerken in vele soorten en maten. U kunt hierbij denken aan onder andere:

  • Hulp bij of dakconstructies, dakramen of volledige nieuwbouw;
  • Vervaardiging van houten vloeren;
  • Kozijnen installeren, ramen of deuren plaatsen;
  • Wanden repareren of neerzetten;
  • Meubels vervaardigen en blokhutten, dakconstructies of overkappingen bouwen;

Werkgebied Oegstgeest

Vrijblijvend offertes aanvragen

Als u hebt besloten dat er timmerwerken in of om het huis in Oegstgeest moeten gebeuren waarvoor u een timmerman of meerdere timmermannen nodig heeft, dan wordt het tijd om dingen te concretiseren. U kunt via ons contactformulier gratis en geheel vrijblijvend meerdere offertes aanvragen van timmerbedrijven uit uw regio. Na uw offerteaanvraag ontvangt u diverse offertes. Deze kunt u vergelijken op prijs en aanbod. Heeft u een timmerbedrijf uit Oegstgeest gevonden voor de klus? Neem contact met het bedrijf op en maak verdere afspraken!
Timmerman offerte


Renovatie timmerman

Wilt u uw woning in Oegstgeest gaan renoveren? Dan bent u op zoek naar een renovatie timmerman. De werkzaamheden van een renovatie timmerman bestaan grotendeels uit aftimmerwerkzaamheden bij renovaties. Zoals het afhangen van deuren, het plaatsen van kozijnen en dorpels en het construeren van vensterbanken of koven.

Interieur timmerman

Het kan gebeuren dat u in Oegstgeest op zoek bent naar houten meubels op maat. Wellicht omdat u geen standaard kast kan vinden die in uw hoek past of misschien omdat u nergens kunt vinden wat u zoekt. Een interieur timmerman biedt in dat geval de uitkomst. Hij kan al uw meubels op maat voor u produceren.

Betontimmerman

In sommige gevallen heeft u een betontimmerman nodig voor uw werkzaamheden. Deze vakman maakt doorgaans bekistingen voor de bouw. In deze bekisting wordt beton gestort voor de funderingen en constructies van woningen en gebouwen. De bekisting houdt het beton op zijn plaats terwijl het droogt.


timmerman grote projecten

Ook voor grote projecten

Veel van onze klanten weten een timmerman te vinden voor kleinere projecten zoals het ontwerpen van een kast op maat, of het herstellen van de kozijnen. Een timmerman is echter tevens in te schakelen voor grotere projecten. Bent u van plan om in de tuin een carport te bouwen? Of wilt u graag een veranda om het hele huis? Ook daarbij is het mogelijk om de hulp van een timmerbedrijf in Oegstgeest in te roepen. De uitgevoerde timmerwerken zullen gegarandeerd zorgen voor een verhoogd wooncomfort en in veel gevallen voor een verbetering van de prijswaarde van uw woon- of bedrijfspand.

Zolder verbouwen

Als u uw zolder wilt laten verbouwen, kunt u dit het beste uit laten voeren door professionele timmermannen. Zij weten hoe ze met adequaat timmerwerk zolders op een duurzame, aantrekkelijke manier kunnen verbouwen. Daarnaast bieden onze professionals met alle plezier advies over de opties voor het combineren van isolering met het aftimmeren van de zolder. Hebt u de keuze gemaakt om de zolder enkel te gebruiken voor het opslaan van spullen? Dan is de isolatie van de zoldervloer voldoenden. Gaat u de slag met een volledige zolderrenovatie? Dan is het isoleren van het dak de beste oplossing. Dit scheelt jaarlijks honderden euro’s.

Dakconstructies

Een onderdeel van timmerwerken is het leveren van hoge kwaliteit dakconstructies. Denk hierbij aan dakbedekking en het vermijden en voorkomen van lekkages door bijvoorbeeld lekdetectie. De timmermannen gelieerd aan ons netwerk staan u graag bij het innovatieve dakconstructies. Bent u op zoek naar een manier om eer ruimte en licht te realiseren bij de bovenverdieping? Overweeg dan om een dakkapel te laten plaatsen. Dakkapellen kunnen zowel van houtwerk als kunststof gemaakt worden. Wij adviseren om de nieuwbouw van een dakkapel over te laten aan een timmerman uit de regio. Op deze manier weet u zeker dat de kwaliteit van het timmerwerk hoog is.

Renovatie en nieuwbouw

renovatie nieuwbouw Oegstgeest
Timmermannen hebben u op het gebied van renovatie en nieuwbouw veel te bieden. Alles wat u zich maar kunt bedenken qua timmerwerken, hebben zij al eens eerder moeten doen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Wilt u een deel van de keuken vernieuwen of zoekt u een speciale badkamerkast? De timmerwerken specialisten uit Oegstgeest ondersteunen u met alle plezier bij het werk, en zullen samen met u kijken naar de mogelijkheden voor een op maat gemaakte kast tegen aantrekkelijke prijzen. U moet er wel rekening mee houden dat de prijs voor dergelijke op maat gemaakte projecten relatief hoog zullen uitvallen.

Keukens

keuken renovatie Oegstgeest
Voor de aanleg of de renovatie van keukens bent u bij een aan ons aangesloten timmerbedrijf in Oegstgeest aan het juiste adres! Met het timmerwerk zorgen zij ervoor dat u in no-time een nieuwe of gerenoveerde keuken ter beschikking hebt. Veel van de keukenonderdelen kunnen van verschillende materialen worden gemaakt. Ondanks de voordelen van kunststof, blijven houten producten nog steeds populair vanwege de uitstraling. Wilt u graag een keukenblad van eikenhout of steigerhout in de ruimte verwerken? Kijk dan naar de aanbiedingen van timmermannen uit de buurt. Laat eventueel een timmerman de opties inspecteren: soms is het niet mogelijk een los werkblad te vervangen.

Binnen projecten

Binnenshuis bevindt zich veel meer timmerwerk dan vaak wordt gedacht. Zo werden bijvoorbeeld veel deuren van eikenhout gemaakt, en bestaat bij oudere woningen vaak ook een groot deel van de plafonds uit houten onderdelen. Bij de meeste binnen projecten die wij uitvoeren gaat het om restauratie en reparatie. Met name trappen vragen regelmatig onderhoud. Voor een trap geldt dat wanneer de treden slijten, een snelle reparatie noodzakelijk is. Menig timmerman uit Oegstgeest kan zorgen voor speciale opzettreden, waardoor de kwaliteit van de trap aanzienlijk stijgt. Andere klussen binnenshuis bestaan uit het vervangen van ramen en deuren, of de bouw van meubilair.

binnen projecten timmerman

Plafonds

Bent u op zoek naar degelijke plafonds? Een timmerbedrijf heeft jarenlange ervaring in het aanleggen van plafonds. Vaak komt een timmerman naar uw woning om u van gratis kwaliteitsadvies te voorzien. Hierna realiseert deze het plafond. Timmermannen plaatsen niet alleen nieuwe plafonds, ook verlaagde plafonds vormen een optie. Een verlaagd plafond is een goede keuze wanneer u de geluidsisolatie van een ruimte wilt verbeteren. Een vals plafond is bovendien geschikt voor het realiseren van een unieke lichtinval. In dit verlaagde plafond installeren de timmermannen spotjes of sfeerverlichting voor een geheel eigen sfeer in uw woon- of zitgedeelte.

Vloeren

Het maken en leggen van vloeren vereist enige handigheid. Vloeren kunnen van verschillende materialen worden gemaakt zoals parket en laminaat. De specialisten van een timmerbedrijf in Oegstgeest hebben een ruime ervaring met het aanleggen van vele soorten vloeren, en geven graag advies over het beste onderhoud van een parketvloer. Voor parketvloeren raden wij onder andere aan om deze eens in de vijf jaar te laten lakken. Hiermee verwijdert u krassen en andere beschadigingen aan het vloeroppervlak, en voorkomt u verdere schade. U hoeft niet perse een timmerwerken specialist in te zetten voor het lakken; het is een relatief eenvoudige klus.

Wanden

wanden Oegstgeest
Ook voor de reparatie of installatie van wanden kan u bij een timmerbedrijf aankloppen. Timmerwerk als dit is routine voor een timmerman die bij ons netwerk hoort. Een wand is zo gemaakt! Houten wanden worden echter niet meer zo vaak geplaatst, doordat veel van onze klanten dit associëren met een ouderwetse stijl. Wanden van houtwerk kunnen echter zeer modern ogen. Kies bijvoorbeeld voor het populaire douglas hout dat een zeer duurzame en mooie oplossing vormt. Door het hout creëert u bovendien een extra isolerende laag tussen buiten- en binnenshuis. Hoewel de overheid het niet direct ziet als energiebesparende maatregel heeft het wel degelijk effect.

Kasten

kasten Oegstgeest
Een timmerman uit ons netwerk helpt u graag met het opleveren van kasten op maat. U bepaalt hoe de kasten eruit moeten zien, en de timmermannen leveren ze voor u op. Zij maken niet alleen kasten die goed in de woonkamer passen, maar kunnen ook speciale keukenkasten of badkamerkasten ontwerpen. Hebt u een open trap? Overweeg dan om meer opslagruimte te creëren met behulp van een op maat gemaakte trapkast. De timmerman installeert de kast bij u thuis. Het is helemaal aan u welke houtsoort u kiest voor de basis van de kast en hoeveel planken of kastruimte u wenst, zodat het precies bij uw wensen aansluit.

Deuren

deuren Oegstgeest
Hoewel zowel binnen- als buitendeuren van hout kunnen worden gemaakt, is het afhankelijk van de plaatsing en uw wensen voor veiligheid voor welke houtsoort u moet kiezen. Grenenhout is één van de meest stevige houtsoorten, die echter ook een aanzienlijke prijs heeft. Merbau is een andere optie, die tevens wordt gebruikt voor het maken van raamkozijnen. Factoren die van invloed zijn op de keuze uit de beschikbare houtsoorten is de plaats van de deuren (binnen of buiten), en de gewenste stevigheid. Een timmerbedrijf uit Oegstgeest garandeert dat alle deuren die zij monteren lang mee zullen gaan, en weinig onderhoud vergen.

Trappen

trappen Oegstgeest
Onderdeel van de timmerwerken van een timmerbedrijf is het aanleggen van trappen. De timmerman legt ze aan in verschillende soorten en maten. U bepaalt de stijl, houtsoort en kleur, wij realiseren de trappen! Door veelvuldig gebruik kan het voorkomen dat een eikenhouten trap na verloop van tijd slijt. Met name bij de treden levert dit een verhoogd risico op valpartijen op. Laat de treden daarom op tijd repareren of restaureren. Eén van de meest aantrekkelijk geprijsde opties voor de renovatie van trappen is de plaatsing van opzettreden. Dergelijke treden plaatsen zij over het bestaande trapoppervlak om zo de levensduur en veiligheid te verbeteren.

Meubels maken

meubels maken
Hoewel de meeste van onze klanten uit Oegstgeest direct een timmerman inschakelen voor het maken van meubels, is het tevens een optie om dit zelf te doen. U hoeft hiervoor niet het wiel opnieuw uit te vinden of uw eigen meubilair te ontwerpen; de meeste bouwmarkten bieden ontwerpen en handleidingen aan waarmee u zelf snel en gemakkelijk uw eigen meubels bouwt. Is het tijd voor een grote renovatie van uw interieur, maar hebt u maar een beperkt budget? Overweeg dan om uw eigen meubels te maken. De kosten die u op deze manier bespaart moet u zelf investeren in tijd en moeite.

Erker aanbouwen

erker aanbouwen
De aanbouw van een erker wordt steeds populairder. Een erker levert namelijk veel licht en ruimte op, en biedt een extra zitplek voor uw huis. De kosten voor de aanbouw van een erker variëren door het materiaal dat u gebruikt en de afmetingen van de erker. Over het algemeen gaat men uit van een prijs tussen de €5.500,- en €8.500,-. Laat u een erker aan de voorzijde van uw woonhuis bouwen? Dan is het mogelijk dat u hiervoor een vergunning moet aanvragen bij de gemeente. Begin op tijd met de vergunningsaanvraag. Het duurt soms maanden voordat u deze toegewezen krijgt.

Plafond verlagen

plafond verlagen
Het verlagen van plafonds wordt in Oegstgeest steeds vaker toegepast. Zeker wanneer u in huis hele hoge plafonds heeft, kan het verlagen leiden tot een knusse woonruimte. In principe zijn er twee belangrijke redenen waarom klanten uit Oegstgeest kiezen voor het verlagen van hun plafonds. In eerste instantie vanwege het aanbrengen van extra isolatiemateriaal. U profiteert met een verlaagd plafond namelijk van een verbeterde thermische en akoestische isolatie. Een tweede motivatie is de installatie van spotverlichting en het wegwerken van kabels en leidingen. Daarnaast kan u een beschadigd plafond eenvoudig bedekken. De timmerman zal de plafonds verlagen met behulp van een houten profiel, afgewerkt met hout of gipsplaten.

Zolder aftimmeren

zolder aftimmeren Oegstgeest
Bij een verhuizing in Oegstgeest is het aftimmeren van de zolder vaak niet één van de prioriteiten. Toch levert het aftimmeren u vele voordelen op. Dankzij het aftimmeren transformeert u de kale ruimte tot een extra leefruimte. Heeft u zelf geen tijd? Schakel dan een vakman uit ons netwerk in. Zij zullen al het timmerwerk op uw zolder overnemen. Dit gebeurt allemaal in overleg zodat uw zolder volledig naar uw smaak opgeleverd wordt. Het timmerbedrijf uit Oegstgeest kan eventueel de zolder verdelen in één of meerdere kamers. Een andere mogelijkheid is de realisatie van inbouwkasten onder de schuine muren.


Bent u op zoek naar een timmerman? Schakel ons netwerk in!

Jaarlijks brengen wij vele mensen in contact met een timmerman voor timmerwerk in en om het huis. Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan.

Timmerman offertes

buiten projecten timmerman

Projecten buiten

Hoewel voor de meeste bouwprojecten buitenshuis gebruik wordt gemaakt van kunststof als basismateriaal, bestaan er nog veel bouwconstructies die ook timmerwerk vereisen. Voorbeelden van bouwconstructies waar timmermannen aan mee zullen werken zijn overkappingen, veranda’s, verschillende tuinoplossingen zoals bankjes en ander tuinmeubilair of een carport. Wilt u graag een authentieke look creëren in uw tuin? Overweeg dan om gebruik te maken van steigerhout. Dit is in de meeste gevallen gerecycled materiaal waardoor u weinig kosten betaalt en bijdraagt aan een beter milieu. Ook het herstel van ramen is trouwens een optie. Benieuwd naar de prijzen van een klus? Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan van timmermannen uit ons netwerk.

Standbouw

Heeft u met uw bedrijf een stand nodig? Sommige timmerbedrijven uit ons netwerk leveren ook standbouw. Deze timmermannen luisteren naar uw vraag, en leveren de stand op de manier zoals u dat wil. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk te kiezen voor een stand die aan alle zijden bereikbaar is, met een pantry in het midden, of met diverse aansluitingen voor elektra. Het grote voordeel van de inzet van een timmerman voor dit werk, is dat u hiermee tussen alle standaard stands uitspringt. Op deze manier haalt u veel meer mensen naar uw stand toe, en kunt u uw product gemakkelijker verkopen.

Blokhutten

Blokhutten worden steeds populairder. Dit komt doordat een blokhut een sfeer oproept van Scandinavië, van rust en natuur. Het kan dan ook interessant zijn om blokhutten te hebben. Bijvoorbeeld als vakantieadresje of als schuur voor in de tuin. De aanleg van blokhutten is vast onderdeel van timmerwerken. Vraag de timmermannen in Oegstgeest naar de mogelijkheden. Desgewenst kan de specialist van een timmerbedrijf bij u op locatie langskomen om te kijken naar de ruimte en de afmetingen voor een eventuele blokhut. Als u de afmetingen hebt bepaald, is het tijd om een keus te maken uit de diverse houtvarianten die zij aanbieden.

Schuttingen

schutting plaatsen
Heeft u nieuwe schuttingen nodig? Maak dan gebruik van het timmerwerk van de timmermannen uit ons netwerk. Zij leveren schuttingen op maat. Na uw specifieke vraag, bouwen zij de schuttingen naar wens en installeren ze deze spoedig in uw tuin. Als u vreest dat een schutting zal zorgen voor minder groen in de tuin, dan adviseren wij om klimplanten tegen de schutting te laten groeien of plantenbakken te monteren. Om te voorkomen dat het één schuttingmuur wordt is het bovendien mogelijk om de schutting af te wisselen met grind of gaas. Het is aan u om te bepalen in hoeverre u een volledig schuttingoppervlak wenst.

Carport

carport
Om de auto te beschermen tegen de invloeden van weer en wind wordt geadviseerd om deze in de garage te zetten. Hebt u geen garage of is er geen ruimte of budget om er één te laten bouwen? Overweeg dan om een carport naast het huis in Oegstgeest te laten plaatsen. De carport beschermt de auto tegen de grootste weersinvloeden en kan tijdens de zomermaanden dienen als schaduwrijke plek. Materialen voor de overkapping van de carport zijn zowel een pannendak als kunststof of plastic. Naast de nieuwbouw van carports schakelt u één of meerdere timmermannen uit ons netwerk ook in voor de renovatie van een bestaande aanbouw.

Overkappingen

overkappingen
Met een terrasoverkapping creëert u op eenvoudige wijze meer schaduw op uw terras. Het voordeel van terrasoverkappingen ten opzichte van andere zonwering opties is dat de overkapping ook gemakkelijk weer verwijderd kan worden in de winter. Bovendien zijn terrasoverkappingen aantrekkelijke geprijsd. De meeste overkappingen worden geleverd in standaard afmeting, al is het ook een optie om de constructie op maat te maken. Hieraan zijn dan wel additionele kosten verbonden. Biedt een terrasoverkapping niet voldoende schaduw of mogelijkheden voor het buiten zitten? Een veranda of erker aanbouw vormt een goed alternatief. Voor dergelijke aanbouwen is er wel voldoende ruimte rondom het huis nodig.

Kozijnen

kozijnen Oegstgeest
Vurenhouten kozijnen hebben een lange levensduur, maar ook deze zullen regelmatig moeten worden onderhouden. Het onderhoud van vurenhout bestaat uit een periodieke controle op beschadigingen en een vijf jaarlijkse schuur- en verfbeurt. Een timmerman kan deze jaarlijkse controle van de ramen snel en vakkundig voor u uitvoeren. Daarnaast is de specialist van een timmerbedrijf ervaren in het repareren van de meest voorkomende beschadigingen. Wilt u de kozijnen vervangen? Laat u ook dan informeren door een timmerwerken expert uit Oegstgeest. Samen met u kijkt hij met plezier naar de mogelijkheden en de kosten die aan het vervangen van de kozijnen en ramen verbonden zitten.

Veranda

veranda
Is een erker u te groot of teveel moeite? Een mogelijk alternatief is de veranda. Veranda’s werden tot een aantal jaar terug voornamelijk in de Verenigde Staten geplaatst, maar hebben ondertussen ook in Nederland voet aan grond gekregen. Het grote voordeel van een veranda is dat u hiermee geniet van de buitenlucht, terwijl u wel beschermd blijft tegen de weersinvloeden. De timmermannen uit ons netwerk kunnen vele soorten veranda’s opbouwen. Kies onder andere uit veranda’s met glazen of open zijkanten, en maak een keuze uit de verscheidene houtsoorten die wij aanbieden. U bepaalt zo zelf de uitstraling van uw veranda.

Houten gevelbekleding

houten gevelbekleding
Is het hoog tijd voor de renovatie van uw gevelbekleding? Overweeg dan om een houten gevelbekleding te laten plaatsen. Een houten gevelbekleding heeft verschillende voordelen, waarvan de grootste de warme en authentieke uitstraling is. Met een volledige gevelbekleding waant u zich in de sferen van blokhutten en chalets. Wij raden wel aan om een aan ons gelieerd timmerman van een timmerbedrijf uit Oegstgeest de gevelbekleding te laten monteren. Op deze manier weet u zeker dat de isolatiewaarde van de gevel optimaal blijft, en is de kans op lekkage en andere vochtproblemen zoals houtrot aanzienlijk lager. Zorg na plaatsing eens in de vijf jaar voor het gevelherstel.

Dakraam plaatsen

dakraam plaatsen
Voldoende daglicht is ontzettend belangrijk voor onze gezondheid. Toch zijn er veel zolder- en slaapkamers waar geen- of een te klein dakraam aanwezig is. Door een groot dakraam te laten plaatsen krijgt u veel meer daglicht in huis. De installatie van een dakraam is voordeliger dan een dakkapel, maar zorgt er wel voor dat u de zolder als slaap- of studeerkamer kan gaan gebruiken. Natuurlijk kunt u hiervoor een timmerman uit Oegstgeest voor inschakelen. De installatie van een nieuw dakraam is al mogelijk vanaf €540,-. Het vergelijken van dakramen in Oegstgeest kan ook via ons netwerk!

Dakkapel maken

dakkapel maken
Uiteraard is het tevens mogelijk om timmermannen in te schakelen voor de realisatie van een nieuwe dakkapel. Deze wordt dan, indien gewenst, ter plekke opgebouwd door ervaren vakmannen. De timmermannen maken een uitsparing in het dak en bouwen daarna de constructie op. Zij doen er alles aan om uw dak binnen één werkdag weer waterdicht te krijgen, zodat u ’s nachts niet met een gat in uw dak hoeft te gaan slapen. Het voordeel van een dakkapel ten opzichte van een dakraam is dat u niet alleen extra daglicht in huis hebt, maar ook een extra leefruimte creëert.


Wat kost een timmerman?

wat kost een timmerman
De kosten voor het inschakelen van een ervaren timmerman variëren enorm, en hangen af van een aantal factoren. Over het algemeen is de totaalprijs in twee categorieën te verdelen: arbeidskosten en materiaalkosten. De arbeidskosten kunnen veel verschillen per timmerman. Dit komt omdat elke specialist zijn eigen uurtarief berekend. Gemiddeld ligt het uurtarief tussen de €30,- en €40,-. Er zijn echter ook timmermannen in Oegstgeest die een uurtarief van €25,- tot €30,- hanteren, en zo bestaat er ook de kans dat uw specialist ongeveer €40,- tot €50,- per uur rekenen. Wilt u zeker weten dat u het juiste uurtarief betaalt? Maak dan gebruik van ons netwerk om diverse aanbieders met elkaar te vergelijken. Vergelijk niet alleen het uurtarief, maar ook de materiaalkosten. Zo weet u zeker dat u de juiste prijs betaalt. Wilt u besparen op de totale kosten? Door zelf een aantal voorbereidende werkzaamheden uit te voeren bespaart u extra arbeidskosten. Verwijder bijvoorbeeld vooraf zelf de oude kozijnen of ondersteun de timmerman in zijn werkzaamheden. Zo kan de vakman efficiënt werken en bespaart u op de arbeidskosten.

Timmerhout

timmerhout
Wie zelf aan de slag gaat met het timmeren van meubels of het herstellen van kozijnen of gevelbekleding, moet weten met wat voor hout hij aan de slag moet. Timmerhout is verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Eën van de meest populaire houtsoorten voor timmerwerk is vurenhout. Zowel ruw als geschaafde vurenhouten balken en latten zijn verkrijgbaar bij menig houtspecialist. Een andere steeds populairdere houtsoort is steigerhout. Steigerhout werd in eerste instantie met name buitenshuis toegepast, maar tegenwoordig is meubilair van steigerhout geen uitzondering meer. Een derde houtsoort die u zou kunnen gebruiken voor het timmerwerk is douglas hout. Dit is een naaldhoutsoort uit Noord Europa, welke onbehandeld al een hoge duurzaamheid kent. Hierdoor is het douglas hout op vele manieren toepasbaar binnen de bouw. Onder andere voor gevelbekleding, veranda’s en schuttingen gebruikt men steeds vaker douglas. Naast diverse soorten (hard)hout moet u tevens aandacht besteden aan de verwerking van het product. Hebt u planken nodig of zijn balken een betere oplossing? Daarnaast koopt u bij menig bouwmarkt in Oegstgeest speciale meubel- en timmerplaten waarmee het timmerwerk een stuk eenvoudiger wordt.

U zoekt een allround timmerman?

Bent u op zoek naar een allround timmerman voor diverse klussen in huis? Wilt u bijvoorbeeld de zolder laten aftimmeren, uw kozijnen laten vervangen of uw plafonds laten verlagen? Of wilt u al jaren overkappingen in de tuin realiseren? Schakel dan de hulp in van een ervaren timmerman uit ons netwerk. Over de afgelopen jaren hebben wij een landelijk dekkend netwerk kunnen opbouwen en daar zijn we trots op! Wij werken enkel samen met de best opgeleide timmermannen uit het land. Voordat zij zich bij ons aansluiten worden ze namelijk gescreend op kwaliteit en uurtarief. Op deze manier doen wij er alles voor om een 100% klanttevredenheid te garanderen.

Vrijblijvend offertes vergelijken

Bent u op zoek naar een erkend vakman uit Oegstgeest die u kan ondersteunen bij de renovatie van de keuken of het onderhoud van het buiten timmerwerk? Dan bent u bij ons netwerk aan het juiste adres. Onze timmermannen hebben een ruime ervaring met vele timmerwerken zowel binnen- als buitenshuis. Zij zullen elke klus nauwkeurig afhandelen en rekenen hiervoor een aantrekkelijk tarief. Bent u benieuwd welke prijzen er gelden voor het toepassen van timmerwerk bij uw woning of bedrijfspand? Aarzel dan niet om op ons contactformulier uw wensen in te vullen. Wij sturen u vervolgens meerdere vrijblijvende offertes toe van timmerbedrijven uit uw regio. Vergelijk de prijzen voor de timmerwerken en bepaal welk bedrijf voor u de klus mag uitvoeren.

contact met timmerman Oegstgeest