Vind een klusjesman uit Schiedam voor al uw klussen!

Wij zijn een netwerk van klusjesmannen. Kom in contact met meerdere klusbedrijven en vergelijk offertes voor alle klussen en timmerwerken.

Klusjesman Schiedam

Klusjesman Schiedam

Bent u bezig met het verbouwen van uw woning en kunt u hierbij de hulp van een klusjesman goed gebruiken bij het installeren of repareren van een woononderdeel? De klusjesmannen uit ons netwerk in Schiedam hebben een ruime ervaring binnen het vakgebied, en kunnen dan ook verschillende klussen in en om huis snel en vakkundig voor u uitvoeren. Wij zijn u onder andere graag van dienst bij het vinden van een expert voor schilderwerk binnen- en buitenshuis, bij loodgieterswerk, tuinonderhoud, de montage van apparatuur en het aanleggen van elektriciteit. Daarnaast is het tevens mogelijk om een klusbedrijf in te schakelen bij een renovatie of verbouwing van badkamer, keuken, bij het uitvoeren van een gevelrenovatie of bij het installeren van een vloerverwarming. Weet u niet zeker of uw klus door één van de bij ons aangesloten klusjesmannen kan worden uitgevoerd? Vul ons contactformulier in, en wij zullen u spoedig een aantal vrijblijvende offertes toesturen van menig klusbedrijf uit Schiedam. Het is aan u om deze te vergelijken op basis van prijs en aanbod, en te kiezen voor het klusbedrijf dat aan uw wensen voldoet.

Vergelijk diverse offertes

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Tel. nummer bij geen gehoor (optioneel)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)
kwaliteitskeurmerk

Scherpe prijzen, duidelijke afspraken

Kiest u ervoor om een klusbedrijf uit ons netwerk in Schiedam in te schakelen voor het schilderwerk, een traprenovatie of het plaatsen van bestrating, dan profiteert u gegarandeerd van aantrekkelijke prijzen en heldere afspraken. Zo zullen wij voor uw verbouwing of renovatie van de keuken altijd goede afspraken maken over het maximale budget en de mogelijkheden die daarbinnen vallen, en rekenen wij zeer lage kosten voor standaardklussen als het verven van het buitenwerk, de montage en installatie van apparaten of het afhandelen van een gevelrenovatie.

Gegarandeerd vakwerk

Elke klusjesman uit Schiedam die wij inzetten heeft een ruime ervaring binnen het vakgebied, en draait zijn hand niet om voor welke taak dan ook. Of het nu gaat om grote klussen als een renovatie of verbouwing, of om kleinere klusjes zoals het verven van de keukenkastjes of de montage van een verwarming: onze klusjesmannen zullen u vakkundig helpen. Wij streven naar een 100 procent klanttevredenheid, en horen dan ook graag van u of u verbeterkansen ziet voor onze service.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Wanneer u op het contactformulier uw wensen heeft doorgegeven, dan zullen wij daarna contact met u opnemen. Door het aanbieden van diverse offertes, houdt u de regie over het schilderwerk, de renovatie of andere klussen, en weet u zeker dat de gekozen klusjesman bij u past. Wij garanderen voor elke klus een laag tarief, maar een hoge kwaliteit werk.

Werkgebied Schiedam

klusjesmannen

Klantervaringen

Ik was op zoek naar een klusjesman die mijn tuin in orde kon maken voor de zomer. Via deze site in contact gekomen met een vakman die een terras heeft gelegd voor een scherpe prijs!
R. Booyman, Dordrecht
Omdat mijn man geen klusser is waren het aantal kleine klusjes een grote ergernis geworden in ons huishouden. Dankzij Houtens een klusjesman uit Schiedam gevonden die alles in orde heeft gemaakt. Niet duur!
M. Steiger, Schiedam
allround klusbedrijf Schiedam

Van alle markten thuis

Wie een klusjesman uit ons samenwerkingsverband inschakelt profiteert niet alleen van aantrekkelijke kosten en een hoogwaardig vakmanschap, maar ook van de ruime ervaring van onze klusjesmannen. In tegen stelling tot vakmannen die zich in één vakgebied hebben gespecialiseerd, zijn deze experts van alle markten thuis. Naast algemene diensten zoals het repareren van diverse zaken, de montage van diverse apparaten en het schilderen van houtwerk binnen- en buitenshuis, helpt menig klusjesman uit Schiedam u tevens graag bij specifiekere klussen. Denk hierbij onder meer aan hulp bij het loodgieterswerk, een gevelrenovatie, tuinonderhoud of het zetten van tegels. Moet er elektriciteit geplaatst worden, hebt u ondersteuning nodig bij een traprenovatie, of wilt u nieuwe isolatie plaatsen? Een klusjesman voert de taak snel voor u uit.

Schilderwerk

trap schilderen SchiedamOm ervoor te zorgen dat uw schilderwerk in goede staat blijft, moet u het houtwerk aan de buitenkant van uw woning in Schiedam minimal eens in de vijf jaar schilderen, en raden wij aan het houtwerk binnenshuis minimaal eens in de zeven jaar weer te verven. Hoewel schilderen niet lastig is, kan het veel tijd in beslag nemen. Bovendien moet u voor het schilderen van de kozijnen op de bovenverdieping over een stevige ladder beschikken. Een klusbedrijf zal u al het werk uit handen nemen.

Loodgieterswerk

buitenkraan aansluiten SchiedamOm ervoor te zorgen dat uw schilderwerk in goede staat blijft, moet u het houtwerk aan de buitenkant van uw woning in Schiedam minimal eens in de vijf jaar schilderen, en raden wij aan het houtwerk binnenshuis minimaal eens in de zeven jaar weer te verven. Hoewel schilderen niet lastig is, kan het veel tijd in beslag nemen. Bovendien moet u voor het schilderen van de kozijnen op de bovenverdieping over een stevige ladder beschikken. Een klusbedrijf zal u al het werk uit handen nemen.

Elektriciteit

extra groep installerenHet werken met elektriciteit is vrij gevaarlijk, en vraagt daarom enige handigheid en nauwkeurigheid. Bent u nog wel in staat om een lamp op te hangen, maar bent u bang voor een stroomstoot of kortsluiting bij het vervangen van elektriciteitsdraden of het aanleggen van een stopcontact? Aarzel dan niet om u in verbinding te stellen met een ervaren klusjesman. Zo weet u zeker dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan, en de elektriciteit in een kort tijdsbestek weer in optimale staat verkeert.

Timmerwerk

timmerwerkzaamheden SchiedamWilt u het interieur van uw woonkamer helemaal veranderen door hier houten meubels neer te zetten? Wordt het tijd om de kozijnen te vervangen, of is er ander timmerwerk dat moet worden uitgevoerd zoals het rechthangen van keukenkastjes? Ook daarvoor is het mogelijk een timmerman van een klusbedrijf uit Schiedam in te schakelen. Andere werkzaamheden die onder het timmerwerk vallen zijn een traprenovatie, het onderhoud van een parketvloer, of schilderwerk van de kozijnen.

Tuinonderhoud

terras aanleggen SchiedamDe term tuinonderhoud staat voor een groot aantal klussen en klusjes die in en om de tuin kunnen worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan het schoffelen van de bloembedden, de bestrating van het terras of het aanleggen van een tuinpad. Hebt u geen groene vingers, of geen zin om in het weekend de tuin te onderhouden? Overweeg dan om een klusjesman in te schakelen voor het tuinonderhoud. De experts uit ons netwerk in Schiedam nemen voor al het tuinonderhoud hun eigen materialen mee.

Isolatie

buitengevel isolerenDe Nederlandse overheid besteedt steeds meer aandacht aan het verminderen van het verbruik van fossiele brandstoffen en het belang van een goede isolatie. Wilt u de isolatie van uw woonpand of bedrijf verbeteren? Dan hebt u de keus uit een aantal oplossingen. De beste isolatiewaarde krijgt u door de isolatie van een gevel en/of dak. Voor mensen met een beperkt budget is echter de isolatie van kruipruimte of spouwmuur de beste keuze. Beide oplossingen kosten nog geen dag werk, en leveren een direct resultaat.

Bent u op zoek naar een klusjesman? Schakel ons netwerk in!

Jaarlijks brengen wij vele mensen in contact met een klusjesman voor klussen in en om het huis. Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan.

Klusbedrijf offertes vergelijken

Kleine en grote klussen

Zoals al aangegeven bestaan er heel wat klussen die door onze klusjesmannen kunnen worden uitgevoerd. Enkele daarvan hebben we hierboven al uitgewerkt zoals het schilderen van het houtwerk of het aanleggen van elektriciteit. Naast deze klussen bestaan er echter nog vele andere diensten waarvoor u de hulp van een klusjesman in kan roepen. Denk hierbij onder meer aan kleinere klusjes zoals het repareren van een handvat of de montage van een meubelstuk, maar ook aan grotere klussen zoals de verbouwing van uw woonkamer, de renovatie van keuken of een gevelrenovatie. Ongeacht waarvoor u een klusjesman van een klusbedrijf in Schiedam inschakelt, uw wordt gegarandeerd vakkundig geholpen.

kleine klus Schiedam

Keukens

keukenblad plaatsen Schiedam
Bij de renovatie van een keuken komen heel wat taken kijken. Zo wordt bij de meeste renovaties de gehele vloer vervangen, en is dit meestal ook het moment voor het vernieuwen van de kasten, het werkblad en de muren. Naast de montage van nieuwe keukenapparaten ondersteunen klusjesmannen u ook bij het renoveren van de keukenkastjes. Een renovatie van de keukenfrontjes zal goedkoper zijn dan het schilderen van de muren en het plafond of het zetten van tegels.

Badkamer

badkamer vervangen SchiedamIs het hoog tijd voor een verbouwing van uw badkamer en wilt u zeker weten dat de verbouwing in kort tijdsbestek, maar welk vakkundig wordt afgehandeld? Dan is het aan te raden de klusjesmannen van een klusbedrijf uit Schiedam om hulp te vragen. Een klusjesman zal met u overleggen over de werkzaamheden die bij de verbouwing komen kijken en de kosten die hieraan verbonden zitten. Wij garanderen dat de experts uit ons netwerk de verbouwing van uw badkamer tegen een aantrekkelijk tarief zullen afhandelen.

Dakramen

Dakraam reparatie SchiedamEen andere klus waarvoor het mogelijk is een klusjesman in te schakelen is de montage van dakramen. Door een dakraam te installeren creëert u veel meer licht en ventilatie op een bovenverdieping. Door een verbeterde ventilatie zal bovendien het leefklimaat aanzienlijk verbeteren. Is een dakraam beschadigd en weet u niet hoe u deze moet repareren? Ook daarbij ondersteunen wij u met alle plezier. Een medewerker van een klusbedrijf uit ons samenwerkingsverband zal het gehele raam controleren en de nodige reparaties toepassen.

Dakwerk

dakgoot schoonamken SchiedamEen andere klus waarvoor het mogelijk is een klusjesman in te schakelen is de montage van dakramen. Door een dakraam te installeren creëert u veel meer licht en ventilatie op een bovenverdieping. Door een verbeterde ventilatie zal bovendien het leefklimaat aanzienlijk verbeteren. Is een dakraam beschadigd en weet u niet hoe u deze moet repareren? Ook daarbij ondersteunen wij u met alle plezier. Een medewerker van een klusbedrijf uit ons samenwerkingsverband zal het gehele raam controleren en de nodige reparaties toepassen.

Gevelrenovatie

graffiti verwijderen SchiedamWoont u al meer dan 15 jaar in hetzelfde pand en hebt u nog nooit de gevel laten reinigen? Dan is het hoog tijd om dit te laten doen. Een gevelreiniging vormt vaak onderdeel van een gevelrenovatie, welke is gericht op het verlengen van de levensduur van de gevel, en het voorkomen van lekkageproblemen. De gevelreiniging wordt in dat geval gecombineerd met het impregneren van het oppervlak, en het herstellen van het voegwerk. De prijzen voor een gevelrenovatie hangen af van het soort kluswerk.

Vloerverwarming

vloerverwarming SchiedamEen vloerverwarming zorgt, evenals de isolatie van de kruipruimte voor een beter warmtebehoud bij de vloer, en een kleinere kans op ongedierte en een hoge luchtvochtigheid. Extra voordelen van een vloerverwarming zijn de vergrootte ruimte in de woonkamer door het verdwijnen van de radiatoren en een meer evenredige warmteverspreiding. Omdat de verbouwing bij een vloerverwarming vrij groot is, adviseren wij met klanten in nieuwbouwpanden om direct bij de bouw de vloerverwarming te laten installeren. Dit scheelt in de verbouwtijd.

klusbedrijf Schiedam

Klusjes in en om het huis

Regelmatig horen wij van klanten uit Schiedam dat zij zelf toch maar aan de slag gaan met kleinere klusjes in en om huis, omdat zij het beschamend vinden om hiervoor een klusjesman in te schakelen. U hoeft u zich hier echter helemaal geen zorgen om te maken. Alle klusjesmannen hebben ervaring binnen het vakgebied, en vinden het niet erg om kleinere klusjes uit te voeren. Of het nu gaat om het afhandelen van tuinonderhoud, het verven van een muur of de montage van een schutting, zij helpen u met alle plezier bij het werk. Hieronder vindt u meer informatie over klusjes in en om huis die wij voor u snel zullen afhandelen tegen aantrekkelijke prijzen.

Tegels zetten

tegelzetter SchiedamWilt u proberen eigenhandig de tegels in uw keuken te zetten? Houd er dan rekening mee dat bij het betegelen van muren de onderste rij moet worden ondersteund, om verzakking te voorkomen. Zorg er bovendien voor dat de tegels allemaal exact horizontaal komen te liggen. Wilt u graag een patroon of mozaïek betegelen? Overweeg dan om gebruik te maken van mozaïek matjes. Deze tegels zien eruit als mozaïek, maar bestaan uit één platte tegel. Een ideale oplossing waarmee u zeker tijd bespaart.

Stucwerk

stukadoor SchiedamHet stucen van muren is een taak die u altijd moet overlaten aan een klusjesman. Dit komt doordat het stucwerk een grote vakkundigheid en nauwkeurigheid vereist. Wanneer het stücen van de muur niet op de juiste wijze wordt gedaan, dan zult u dit zeker in het resultaat merken. De klusjesmannen van ons klusbedrijf uit Schiedam hebben een ruime ervaring met het verzorgen van het stucwerk. Of het nu gaat om wat grover pleisterwerk of fijn sierpleister, zij draaien hier hun hand niet voor om.

Behangen

slaapkamer behangen SchiedamKent u de uitdrukking dat mensen pas echt kunnen gaan samenwonen wanneer zij samen hebben gekampeerd en behangen? Dit komt doordat het behangen van wanden een lastige klus is, waar veel mensen moeite mee hebben. Wilt u ruzie voorkomen, of hebt u geen zin om uw slaapkamer opnieuw te behangen? Roep dan de hulp van een klusjesman uit Schiedam in. Deze zal uw wanden spoedig hebben behangen, zodat u binnen korte tijd weer van een optimaal wooncomfort geniet.

Vloer leggen

laminaatvloer leggen SchiedamNaast het repareren van keukenonderdelen of de installatie van keukenapparatuur, kunnen klusjesmannen bij een renovatie of verbouwing ook andere klusjes afhandelen. Een voorbeeld hiervan is het leggen van een vloer. Veel van onze klanten denken dat het dan gaat om het betegelen van vloeren, maar dat is niet alleen het geval. De professionals van een klusbedrijf zijn u tevens graag van dienst bij het plaatsen van laminaat of het leggen van een parketvloer.

Schuttingen

schutting plaatsen SchiedamBent u bezig met de renovatie van de tuin, en zoekt u naar een manier om de tuin op een elegante wijze af te sluiten van de buitenwereld? Overweeg dan om een schutting te plaatsen. Schuttingen worden in vele soorten en maten aangeboden in Schiedam, en kennen meestal lage kosten. Een schutting kan aan de kant van uw tuin volledig met klimplanten of plantenbakker worden bedekt, om zo het buitengevoel te versterken. Een schutting is bovendien gemakkelijk zelf te plaatsen. Geen egale tuin? Laat het egaliseren door een vakman!

Bestrating

tuinpad aanleggen SchiedamEen klusje dat enige handigheid en ervaring vereist is de bestrating van terrassen en oprijlanen. Bij het bestraten moet u niet alleen zorgen voor een goede manier van het aanleggen van de stenen, ook de voorbereidende werkzaamheden moeten op de juiste wijze worden uitgevoerd. Zo is het bij een oprit van belang dat de stenen en ondergrond voldoende draagkracht hebben voor de auto, en is op het terras de afwatering van belang. Bent u begonnen met de bestrating, maar wil het niet lukken? Schakel dan alsnog een klusjesman in.

Zwembad aanleggen

zwemvijver aanleggenBeschikt u over een grote tuin en vindt u het heerlijk om in de zomermaanden te genieten van verkoelend water? Overweeg dan om een zwembad aan te leggen. De plaatsing van een zwembad is verbonden aan verschillende voorwaarden, onder andere op het gebied van locatie en afmeting. Vallen de afmetingen buiten deze voorwaarden, dan dient u een bouwvergunning aan te vragen bij het gemeenteloket in Schiedam. De aanvraag duurt enkele weken, daarom is het van belang dat u hier vroeg mee begint.

Traprenovatie

trap bekleden met laminaatBeschikt u over een grote tuin en vindt u het heerlijk om in de zomermaanden te genieten van verkoelend water? Overweeg dan om een zwembad aan te leggen. De plaatsing van een zwembad is verbonden aan verschillende voorwaarden, onder andere op het gebied van locatie en afmeting. Vallen de afmetingen buiten deze voorwaarden, dan dient u een bouwvergunning aan te vragen bij het gemeenteloket in Schiedam. De aanvraag duurt enkele weken, daarom is het van belang dat u hier vroeg mee begint.

Vrijblijvend offertes vergelijken

Wilt u graag geholpen worden bij het schilderen van het houtwerk? Hebt u een vraag over de een renovatie en verbouwing van de keuken? Of bent u benieuwd naar de prijs voor het repareren van tuinmeubilair, schilderwerk of het toepassen van een traprenovatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u op het contactformulier uw wensen invult voor klusjes of klussen in en om huis, dan zullen wij u spoedig enkele offertes toesturen van menig klusbedrijf uit Schiedam. Het is aan u om deze te vergelijken op basis van prijs en aanbod, en te kiezen voor een klusjesman die aansluit bij uw wensen. Zo kunt u kiezen voor het bedrijf uit uw regio dat een scherpe prijs biedt, maar ook voor het bedrijf dat direct kan beginnen. De keus is aan u! Wij garanderen dat alle klusjesmannen u vakkundig zullen helpen bij het schilderwerk, loodgieterwerk en andere klusjes rondom huis.

klusjesmannen Schiedam