Op zoek naar een specialist voor uw klus?

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes!

Klusjesman Overijssel

U heeft vast wel klussen in of rond uw huis die u moet uitvoeren. Door deze uit te besteden aan een klusjesman uit Overijssel bent u verzekerd van vakkundige en professionele hulp. De hulp van een klusbedrijf bespaart u een hoop waardevolle tijd en energie die u daarna ergens anders in kan steken. Het inhuren van een klusservice is mogelijk voor veel verschillende klusjes. Bijvoorbeeld voor het leggen van laminaat, het zetten van tegels en het uitvoeren van en renovatie- of verbouwingswerken.

Op deze pagina leest u meer over de werkzaamheden die een klusservice voor u uitvoert. Daarnaast vindt u hier een indicatie van de kosten van verschillende klusjes en leest u meer over de voordelen van het inhuren van klusjesmannen. Bent u op zoek naar een goedkope klusser uit Overijssel? Vergelijk dan vrijblijvend offertes.

Klusjesman Overijssel

Hoe werkt de klussendienst?

Met onze service heeft u de mogelijkheid om het aanbod van meerdere klussers te vergelijken. Maar wat is hier precies het voordeel van? Behalve dat u zo een duidelijk inzicht krijgt in de verschillende prijzen kunt u tot wel 40% op de totaalprijs besparen! Vraagt u zich nog steeds af of u gebruik moet maken van deze service? Dan zetten we voor u de belangrijkste voordelen op een rijtje:

 • De service is gratis en helemaal vrijblijvend.
 • U krijgt inzicht in de prijzen van verschillende bedrijven.
 • U kiest voor het bedrijf met het beste aanbod.
 • U bespaart tot wel 40% op de totaalprijs!

Klusjesman in Overijssel gezocht? Gratis en vrijblijvende offertes

Heeft u kleine klusjes liggen waar u maar niet de tijd voor vindt? Of overweegt u uw woning binnenkort te verbouwen of renoveren en zoekt u nog naar een goedkope en betrouwbare klusjesman? Een klussenbedrijf uit Overijssel helpt u met elke klus: groot of klein! Bent u benieuwd naar de prijzen voor tegels zetten, loodgieterswerk of het aanleggen van elektriciteit?

Vul dan snel het offerteformulier in. Via het formulier geeft u al uw wensen zo nauwkeurig mogelijk aan. Met één muisklik vraagt u vervolgens offertes aan bij verschillende klusbedrijven uit uw regio. Vergelijk de prijzen en kies zo zelf voor het klusbedrijf met het beste aanbod.

Toen ik mijn woonkamer groter wilde maken, wist ik niet goed hoe ik dat kon laten doen. Met de klusjesmannen van de klussendienst is het gelukt. Zij hebben een muur weggehaald, waardoor ik nu een heerlijke kamer heb!
P. de Vries, Groningen
Zelf ben ik erg onhandig, waardoor veel kleine klusjes in mijn appartement in Overijssel nooit afkwamen. Gelukkig is dat eindelijk verleden tijd. De klusjesman heeft ervoor gezorgd dat alles af is.
M. Hospes, Overijssel

Werkzaamheden klusjesman

Een klussenbedrijf voert verschillende klussen uit. Veel mensen uit Overijssel vragen naar de werkzaamheden van de gemiddelde klushulp. Het antwoord hierop verschilt dus enorm. U kunt een klussenbedrijf inschakelen voor grote klussen: de tuinaanleg, een badkamerrenovatie of de bouw van een schuur. Ook kleine klusjes waar u zelf niet aan toe komt worden door een klushulp uitgevoerd. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn:

 • het onderhouden van uw woning;
 • schilderwerken, loodgieterswerk en timmerwerk;
 • tuinonderhoud en –aanleg;
 • renovatie en verbouwingswerkzaamheden.

Van alle markten thuis

Een allround klusjesman is van alle markten thuis. Dit betekent dat hij u niet alleen zal ondersteunen bij een standaard verbouwing, montage of het repareren van apparaten, maar ook vele specialistische klussen voor u wil afhandelen. De bij ons aangesloten klusjesmannen uit Overijssel ondersteunen u met alle plezier bij schilderwerk, loodgieterswerk en het tuinonderhoud. Daarnaast hebben zij een ruime ervaring met kleinere klusjes. Hebt u behoefte aan advies op maat voor een verbouwing of renovatie? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u weten of een klusjesman kan zorgen voor een gevelrenovatie? Hebt u een vraag over de prijs voor het schilderen van de keuken of het repareren van de dakgoten. Stel u dan vandaag nog met ons in verbinding.

allround klusjesman Overijssel

Onderhoudswerk

onderhoudswerk Overijssel
Wie een eigen woning heeft, is zich goed bewust van het vele onderhoud dat hierbij komt kijken. Door het onderhoudswerk van uw woning in Overijssel goed te bij te houden voorkomt u grote problemen en extra kosten in de toekomst. Onder onderhoudswerk valt het onderhouden van de tuin, het controleren en schoonmaken van de dakgoten en bijvoorbeeld het schilderen van de kozijnen of deuren. Door het onderhoudswerk uit te besteden aan een klusbedrijf weet u zeker dat dit kwalitatief wordt uitgevoerd. U bespaart u zelf op deze manier veel tijd, die u dus op een leukere manier kan besteden. U kunt een eenmalige afspraak maken voor het uitvoeren van onderhoud, bijvoorbeeld als u uw dak goed gereinigd wil hebben of als het buitenschilderwerk aan vervanging toe is. Daarnaast kunt u bij menig klussenbedrijf ook een onderhoudscontract afsluiten, om al het periodieke onderhoud uit handen te geven.

Schilderwerk

schilderwerk Overijssel
Wilt u het schilderwerk bijwerken? Dan dient u hiervoor enkele dagen vrij te nemen. Gelukkig hoeft het schilderwerk buitenshuis maar één keer in de vijf jaar te worden uitgevoerd, en dient u binnenshuis ongeveer eens in de zeven jaar te verven.

Hebt u geen behoefte om tijden op een ladder of steiger te moeten balanceren om de kozijnen of gevelbekleding te schilderen? Laat dan een klusjesman dit voor u afhandelen. Deze kan vaak tegen relatief lage prijzen de hele buitenzijde verven, zonder dat u hier overlast van ondervindt.

Hebt u maar een beperkt budget voor het schilderen van de kozijnen? Overweeg dan de inzet van een winterschilder van een klusbedrijf uit Overijssel. Dit scheelt aanzienlijk.

Loodgieterswerk

loodgieter Overijssel
Uit onderzoek blijkt dat gemiddeld eens in de 10 jaar, er een verstopping ontstaat van het riool of de afvoer. In de meeste gevallen blijkt een dergelijke verstopping te verhelpen met behulp van eenvoudige huis- tuin en keukenmiddeltjes als soda en azijn. Het komt echter voor dat de afvoer of riolering diep in de leidingen verstopt is geraakt. In een dergelijk geval is het beter de hulp van één van de klusjesmannen uit ons netwerk in Overijssel in te schakelen. Met behulp van geavanceerde technieken voor loodgieterswerk zorgen zij voor het verhelpen van het probleem. Ook voor de montage van sanitair of de verbouwing van de keuken zit u bij ons goed.

Elektriciteit

elektricien
Laat u een nieuw pand in Overijssel bouwen? Of bent u bezig met de renovatie van uw huidige woning? Dan zult u tevens te maken krijgen met elektriciteit. Of het nu gaat om de montage van een groepenkast of het repareren van kapotte stroomdraden, het werken met elektriciteit is redelijk gevaarlijk.

Weet u niet precies hoe u met elektriciteit moet omgaan? Of bent u bang dat u kortsluiting zult veroorzaken? Contacteer dan een klusbedrijf. De professionals helpen u graag met het elektriciteitswerk!

Tuinonderhoud

tuinonderhoud Overijssel
De klusjes die een klusjesman buitenshuis voor u kan afhandelen zijn onder meer het schilderen van de kozijnen, de montage van dakgoten en het herstellen van de bestrating. Een ander klusje dat de klusjesmannen uit ons netwerk in Overijssel echter ook kunnen uitvoeren is het tuinonderhoud. Bij het tuinonderhoud hoort het aanleggen van paadjes, het schoffelen van de bloembedden of het bouwen van een prieel. Het tuinonderhoud door een tuinman gebeurt altijd met eigen gereedschappen, zodat u niet thuis hoeft te blijven voor de klussers.

Tuinaanleg

tuinaanleg in Overijssel
Om optimaal van uw tuin te kunnen genieten is het aan te raden uw tuinaanleg uit te besteden aan een klusbedrijf. Het klusbedrijf stelt eerst een ontwerp voor u op, waarin al uw wensen en voorkeuren worden meegenomen. Na uw goedkeuring op dit ontwerp gaat de tuinaanleg van start. De klussers verwijderen indien nodig alle oude bestrating en beplanting en bereiden de ondergrond voor op de nieuwe tuinaanleg. Tot slot leggen zij de nieuwe tegels aan, plaatsen ze eventueel het gazon en planten ze de nieuwe beplanting.

isolatie aanbrengen in Overijssel

Isolatie

Om te besparen op de stookkosten en het verbruik van fossiele brandstoffen te verminderen, is het verstandig uw woning of bedrijfspand te isoleren. De isolatie van particuliere panden kan op diverse manieren. Zo is het een optie te kiezen voor een spouwmuur-, gevel- of vloerisolatie. De isolatie van een kruipruimte of dak is tevens mogelijk. Het is afhankelijk van uw wensen voor de verbetering van de isolatiewaarde en het beschikbare budget voor welke variant u het beste kunt kiezen. Kijk op de website van de Rijksdienst voor ondernemend Nederland als u wilt weten of u recht heeft op subsidie.

Bent u op zoek naar een klusjesman? Schakel ons netwerk in!

Jaarlijks brengen wij vele mensen in contact met een klusjesman voor klussen in en om het huis. Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan.

Kleine en grote klussen

Een klusjesman uit het netwerk van Houtens ondersteunt u met plezier bij zowel grote als kleine klussen. Zij helpen u onder andere graag bij grote klussen als: schilderwerk, loodgieterswerk, tegels zetten, stucen en verven, een gevelrenovatie, dakwerk en elektriciteit aanleggen. Ook voor een verbouwing of renovatie en montage van keuken en badkamer bent u bij ons aan het juiste adres. Zijn er diverse kleine klusjes waar u gewoon niet aan toekomt of de juiste gereedschappen niet voor hebt, zoals een traprenovatie, tuinonderhoud of het herstellen van bestrating? Aarzel ook dan niet om contact met ons op te nemen.

kleine klussen

Keukens

keukenrenovatie
De keuken vormt voor menig Nederlands huishouden het hart van het huis. Het is daarom ook zeer belangrijk dat de keuken in goede staat verkeert. De medewerkers van een klusbedrijf uit Overijssel kunnen voor u keukenapparaten repareren, tegels zetten, loodgieterswerk toepassen of het plafond schilderen. Moet er veel gebeuren? Overweeg dan een keukenrenovatie of -verbouwing. Houd dan rekening met uw maximale budget en eventuele extra arbeidskosten. Om geld te besparen raden onze klusjesmannen aan om naar een outletshop in de regio te gaan. Hier koopt u kwalitatief goede producten tegen aantrekkelijke prijzen.

Badkamer

badkamerrenovatie Overijssel
Een badkamer die goed onderhouden wordt gaat minimaal 15, en maximaal zo’n 25 jaar mee. Dit betekent dat u binnen dat tijdsbestek op zoek moet naar nieuw sanitair, en eventueel zelfs de waterleiding opnieuw zult moeten installeren. Een klusjesman uit Overijssel helpt u niet alleen bij de verbouwing van de badkamer, maar is u tevens van dienst bij een (kleinere) renovatie. De kostprijs voor de inzet van één van de klusjesmannen uit ons netwerk voor een badkamerrenovatie hangen af van verschillende factoren, zoals de aard van het werk en het aantal dagen dat hiervoor nodig is. Ook het materiaal is van invloed op de verbouwingskosten.

Riolering

riolering en afvoer
Heeft u problemen met de riolering? Hoe ouder uw woning, hoe groter de kans op een verstopping in de riolering. Waar u een verstopping van de afvoer relatief gemakkelijk zelf kunt oplossen, moet u problemen met de riolering echt overlaten aan een klusbedrijf. Het klusbedrijf zal door middel van geavanceerde technieken de verstopping opsporen en zo snel mogelijk verhelpen. Als u er snel bij bent voorkomt u grotere problemen aan de riolering.

Sloopwerken

sloopwerken in Overijssel
Stoort u zich aan het vervallen tuinhuisje en wilt u deze binnenkort slopen? Of heeft u andere sloopwerken liggen die u liever uitbesteed aan een klusservice? Door de sloopwerken uit te besteden weet u zeker dat er niets beschadigd raakt. Zo hoeft u zelf geen gereedschap aan te schaffen, want de klusservice beschikt over alle benodigdheden. Bovendien is een bijkomend voordeel dat de klusmannen het puin ook voor u kunnen afvoeren. Zo blijft u zelf niet met het afval zitten.

Dakramen

Dakramen in Overijssel installeren
Om op uw zolder of in de schuine wand meer licht te creëren is een dakraam een goede keuze. Wilt u dakramen laten installeren? Vraag dan een klusjesman uit Overijssel om hulp.

Wanneer u een ervaren vakman de klus laat uitvoeren verlaagt u het risico op lekkages en andere vochtproblemen. Eén van onze klusjesmannen ondersteunt u bovendien graag bij het maken van een keuze tussen de vele soorten en maten dakramen die beschikbaar zijn. De beste keuze is afhankelijk van diverse factoren.

Dakwerk

dakwerk Overijssel
Onder de dakwerken vallen vele werkzaamheden. Zo hoort hier het schoonmaken van de dakgoten en regenpijpen bij, maar ook het controleren van de dakconstructie op beschadigingen en het repareren van de dakbedekking. Al deze klussen en meer kunnen door de medewerkers van een erkend klusbedrijf worden afgehandeld. De dakwerken laat u over het algemeen het beste afwerken in de lente- en zomerperiode. Zo voorkomt u de kans op lekkage, en daarmee op vochtplekken, houtrot, schimmel en andere vormen van waterschade. Op de website van de Nederlandse Dakdekkers Associatie vindt u een checklist waar op te letten als u een betrouwbare dakdekker zoekt.

Gevelrenovatie

gevelrenovatie
Door de invloeden van weer en wind, uitlaatgassen en ander vuil in de lucht is het waarschijnlijk dat de gevel vervuild en verweerd raakt. Dit is op te lossen door eens in de 20 jaar een gevelrenovatie toe te passen.

De renovatie van gevels begint altijd met het reinigen van het oppervlak. Dit kan met een hogedrukreiniger. Vervolgens kijkt een erkend klusjesman naar de staat van het voegwerk, om dit vervolgens eventueel te herstellen. Een gevelimpregnatie maakt de renovatie helemaal compleet.

Vloerverwarming

vloerverwarming Overijssel
Vloerverwarming zorgt, evenals de isolatie van kruipruimtes, voor een verminderd warmteverlies en een verbetering van de luchtvochtigheid. De vloerverwarming brengt echter nog andere voordelen met zich mee, zoals meer ruimte in de woonkamer door het verdwijnen van de radiatoren en een meer evenredige warmteverspreiding. Omdat het aanleggen van een vloerverwarming in bestaande woningen een grote verbouwing vraagt, liggen de kosten relatief hoog. In de meeste gevallen adviseren wij daarom enkel bij nieuwbouw de aanleg van een vloerverwarming.

Zoekt u een klusjesman uit Overijssel?

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes van klusjesmannen en bespaar tot 40% op de prijs!

klusjes in het huis

Klusjes in en om het huis

Veel mensen schakelen alleen een klusbedrijf in, wanneer het gaat om grotere klussen. Er bestaan echter vele klusjes in en om huis die net zoveel aandacht vereisen als een verbouwing of renovatie. Nalatig onderhoudswerk van de dakgoten, sloten en andere onderdelen kunnen leiden tot diverse vervelende problemen als lekkage, inbraak en een stijging van het aantal pissebedden of zilvervisjes binnenshuis. Onze klusjesmannen kunnen in een dag een aantal van de kleine klusjes voor u uitvoeren, zodat u binnen korte tijd weer geniet van een optimaal wooncomfort. Of het nu gaat om de montage van de plinten, het smeren van de sloten of het repareren van de keukenkastjes, wij zijn u met alle plezier van dienst!

Tegels zetten

wandtegels plaatsen
Het zetten van tegels is een taak die u eventueel zelf kunt uitvoeren, maar die wel enige handigheid vereist. Zo is het van belang dat u bij het zetten van tegels op wanden er voor zorgt dat de onderste laag niet verzakt. En is het betgelen van vloeren een zeer nauwkeurig werkje, waarbij de ondergrond goed vlak moet liggen. Wilt u graag de hulp van een erkend klusjesman uit de omgeving ontvangen? Vul dan het offerteformulier in, en wij zorgen ervoor dat u spoedig geholpen wordt door een klusbedrijf uit ons netwerk. Wij garanderen snelle en vakkundige ondersteuning tegen lage prijzen.

Gyproc wanden en plafond

gyprco wanden Overijssel
Wilt u de zolder laten afwerken? Een klussenbedrijf maakt hiervoor vaak gebruik van gyproc. Gyproc zijn platen die erg eenvoudig te gebruiken zijn. Dit maakt het bouwen van een tussenwand gemakkelijk.

Met een tussenwand splitst u de zolder, of elke ander vertrek, op in meerdere kamers. Dit is een goede oplossing als u een extra kamer nodig hebt, bijvoorbeeld bij gezinsuitbreiding. Gyproc wordt ook gebruikt bij de realisatie van verlaagde plafonds.

Behangen

slaapkamer in Overijssel behangen
Kent u de uitspraak dat u pas echt een relatie hebt wanneer u samen een kamer kunt behangen? Dit geeft aan dat het behangen van de wanden een klus is waar u enige handigheid voor moet hebben. Hebt u geen zin om het behangwerk af te handelen? Onze klusjesmannen hebben veel ervaring met het behangen, en zorgen er dan ook voor dat u binnen korte tijd een kamer hebt die aan uw wensen voldoet.

Stucwerk

stukadoor uit Overijssel
Eén van de werkzaamheden die u altijd moet overlaten aan een ervaren klusjesman, is het stucen van de wanden. Dit komt doordat het stucwerk zeer veel precieze, en een absoluut goede techniek vereist. Door de muren te stucen met bijvoorbeeld sierpleister, creëert u extra textuur, terwijl u deze nog wel in de gewenste kleur kunt verven. Het stucen van de wanden vereist een goede voorbereiding, die u eventueel wel zelf kunt uitvoeren. Zorg voor een glad oppervlak, en maak deze vochtdicht met een speciaal middel. Daarna brengt één van onze klusjesmannen het pleisterwerk aan.

Vloer leggen

parketvloer leggen Overijssel
Het leggen van laminaat of een andere vloer is net als een bestrating gebonden aan diverse voorwaarden. Zeker wanneer u vloerisolatie of een verwarming laat plaatsen. Wij adviseren om bij elk van deze klussen een ervaren klusjesman in te schakelen. Deze legt snel en vakkundig het laminaat of plaatst de vloerverwarming, terwijl het risico op lekkage aanzienlijk lager ligt dan wanneer u zelf de klus uitvoert. De vloerverwarming zorgt niet alleen voor meer warmte, ook de isolatie verbetert op deze wijze. Dankzij de betere isolatie, bespaart u aanzienlijk op de stookkosten.

Schuttingen

schutting plaatsen Overijssel
Wilt u de tuin afscheiden van die van de buren? Of bent u op zoek naar een manier om meer bloembakken in de tuin te krijgen? Wellicht is de montage van een schutting dan de juiste oplossing voor u. Schuttingen kunnen van verschillende materialen worden gemaakt zoals hout met of zonder FSC-keurmerk en kunststof. Wilt u voorkomen dat er een grote ‘muur’ ontstaat in uw tuin? Laat dan planten over de schutting groeien, of plaats bloembakken op variërende hoogtes. Het tuinonderhoud is bij ons in goede handen.

Bestrating

Bestrating in Overijssel
Wil u graag de bestrating van uw oprit zelf uitvoeren? Bereid u dan goed voor. Zo moet u voldoende stenen bestellen (liever teveel dan te weinig) en dient u de ondergrond te prepareren. Voor een oprit geldt dat de grond gedrild moet worden in verband met de draagkracht, en dat ook de afwatering op de juiste wijze moet zijn georganiseerd. De bestrating van een terras is eenvoudiger dan de oprit. Zo is bij de bestrating van het terras minder voorbereidend werk noodzakelijk.

Zwembad aanleggen

zwembad aanleggen
Wie vindt het niet heerlijk om op warme zomerdagen de verkoeling van het water op te zoeken. Vindt u zwemmen fantastisch, maar hebt u geen zin om tussen de gillende kinderen in het zwembad te liggen? Overweeg dan om een zwembad in de tuin te maken! Voor het aanleggen van een zwembad bestaan verschillende voorwaarden. Zo moet u voor een zwembad groter dan 30 vierkante meter bijvoorbeeld een vergunning aanvragen in Overijssel. De medewerkers van een bij ons aangesloten klusbedrijf helpen u desgewenst graag.

Traprenovatie

traprenovatie in Overijssel
Voor wie de uitstraling van de hal wil veranderen, is het een optie om te kiezen voor een traprenovatie. De renovatie van een trap kan uit verschillende delen bestaan. Zo is het mogelijk om enkel de traptreden opnieuw te bekleden, opzettreden te laten plaatsen, of om te kiezen voor de montage van een andere trapleuning. Dergelijke eenvoudige klusjes zorgen voor een heel andere aanblik. Eventueel is het een mogelijkheid om houten traptreden te verven voor een veranderde sfeer. Deze klus kunt u zelf afhandelen.

Kosten klusjesman Overijssel

De kosten van een klussenbedrijf verschillen enorm per situatie. Dit komt doordat elke klusservice zelf haar tarief mag bepalen. Van een gemiddelde klushulp ligt dit tarief rond de €20,- tot €30,- inclusief btw.

Een goedkope optie is het inschakelen van een ongecertificeerde klushulp. Dit kost gemiddeld €15,- tot €20,- per uur.

Wilt u graag een klushulp met meer ervaring? Schakel dan een ervaren klusser in. Een ervaren klusjesdienst kost ongeveer €30,- tot €40,- per uur.

Tabel: uurtarief klusjesman

Type klusjesman Gemiddeld uurtarief*
Ongecertificeerd klusjesman €15,- tot €20,-
Gemiddelde klusjesman €20,- tot €30,-
Ervaren klusjesman €20,- tot €30,-
* Let op: dit is een gemiddeld uurtarief. Het exacte tarief hangt af van onder ander de ervaring en type klus. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes aan!

4 tips voor vergelijken van klusjesmannen

Met het vergelijken van offertes vindt u gemakkelijk een betrouwbare klussendienst uit Overijssel. Check allereerst de werkzaamheden en het gebruik van het materiaal. Staan de werkzaamheden ook in de offerte goed omschreven? Als tweede is het belangrijk om de afspraken omtrent de betaling vast te leggen. Betaalt u vooraf, in termijnen of achteraf? Door ook de voorwaarden vast te leggen komt u niet voor verrassingen te staan.

Voordelen inhuren klusjesman Overijssel

 • U bespaart uzelf een hoop waardevolle tijd en energie.
 • U bent verzekerd van vakwerk en kwaliteit.
 • De klusjes zijn in korte tijd afgerond.

Vrijblijvend offertes vergelijken

Kiest u voor de verbouwing van een keuken en bent u op zoek naar een klusjesman die de montage van diverse onderdelen op zich kan nemen? Hebt u een vraag over de kosten voor het repareren van een keukenapparaat? Of wil u weten hoe duur het wordt als u een volledige gevelrenovatie inclusief montage en impregnatie laag laat uitvoeren? Aarzel dan niet om het offerteformulier vandaag nog in te vullen. Geef hierop zo nauwkeurig mogelijk uw eisen aan.

Wij zorgen er vervolgens voor dat u gratis diverse vrijblijvende offertes krijgt toegestuurd van verschillende klusbedrijven uit Overijssel. Vergelijk deze op basis van prijs en aanbod en kies zo voor een klusbedrijf dat aan uw voorwaarden voldoet. Wij verzekeren u van een snelle en vakkundige hulp tegen aantrekkelijke prijzen. Timmerman nodig? Ons netwerk bestaat ook uit timmermannen.

Klusjesman Overijssel