Vind een klusjesman uit Oegstgeest voor al uw klussen!

Wij zijn een netwerk van klusjesmannen. Kom in contact met meerdere klusbedrijven en vergelijk offertes voor alle klussen en timmerwerken.

Klusjesman Oegstgeest

Klusjesman Oegstgeest

In en om huis bestaan er heel wat klussen die moeten worden uitgevoerd. Hoewel het meestal mogelijk is om deze taken zelf uit te voeren, is het mogelijk dat u hier geen tijd voor heeft, of dat u de klus liever overlaat aan een erkend klusbedrijf. Bent u op zoek naar een ervaren klusjesman uit Oegstgeest? Dan bent u bij Houtens aan het juiste adres. Alle klusjesmannen uit ons netwerk hebben een ruime ervaring binnen de diverse vakgebieden. Zo helpen zij u onder andere met plezier bij het schilderwerk, loodgieterswerk en het zetten van tegels. Ook bij het aanleggen van elektriciteit, het schilderen van kozijnen, de verbouwing of renovatie van een badkamer, en de montage en het repareren van dakgoten kunt u een klusjesman uit ons netwerk in Oegstgeest inschakelen. Wilt u weten wat een klusbedrijf dat zich bij ons heeft aangesloten voor u wil doen? Of hebt u een vraag over de prijs voor een gevelrenovatie, traprenovatie of tuinonderhoud? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in. Wij sturen u vervolgens meerdere vrijblijvende offertes toe van klusjesmannen uit de regio. Wij garanderen dat al het schilderwerk, loodgieterswerk en elke montage en renovatie snel wordt uitgevoerd.

Vergelijk diverse offertes

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Tel. nummer bij geen gehoor (optioneel)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)
kwaliteitskeurmerk

Scherpe prijzen, duidelijke afspraken

Laat u één van onze klusjesmannen uit Oegstgeest u ondersteunen bij een taak binnen- of buitenshuis? Dan garanderen wij u aantrekkelijke tarieven en heldere voorwaarden. Of het nu gaat om het schilderen van dakgoten, het uitvoeren van een gevelrenovatie, of de montage van keukenkastjes, u wordt nooit verrast wordt door een plotseling hogere prijs, en u weet zeker dat u altijd geholpen wordt door een erkend klusjesman met de juiste diploma’s. Uw schilderwerk, loodgieterswerk, montage en renovatie en verbouwing is bij ons in goede handen.

Gegarandeerd vakwerk

Bij Houtens garanderen wij bovendien een uitstekend vakwerk. Bent u geholpen door ons klusbedrijf uit Oegstgeest, en bent u onverhoopt niet tevreden over het schilderwerk, de montage of verbouwing? Dan zullen wij er alles aan doen om onze fout te herstellen. Daarnaast evalueren wij regelmatig de diensten van onze klusjesmannen, om zo onze service steeds weer te verbeteren. Een honderd procent klanttevredenheid is bij ons het hoogste en belangrijkste doel!

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u benieuwd naar wat een klusjesman uit ons netwerk voor u kan betekenen? Hebt u een vraag over de prijs voor een traprenovatie, het verbeteren van de elektriciteit of het zetten van tegels? Of wilt u graag direct in contact komen met een klusbedrijf uit Oegstgeest? Via het webformulier kunt u gemakkelijk al uw vragen stellen. Wij zorgen ervoor dat uw vraag spoedig beantwoord wordt, en sturen u desgewenst enkele vrijblijvende prijsindicaties toe. Vergelijk deze zelf op basis van prijs en aanbod met andere klusjesmannen en kies zo voor het klusbedrijf dat bij u past. Wij helpen u met alle plezier verder.

Werkgebied Oegstgeest

netwerk van klusjesmannen

Klantervaringen

Toen ik mijn woonkamer groter wilde maken, wist ik niet goed hoe ik dat kon laten doen. Met de klusjesmannen van Houtens is het gelukt. Zij hebben een muur weggehaald, waardoor ik nu een heerlijke kamer heb!
P. De Vries, Groningen
Zelf ben ik erg onhandig, waardoor veel kleine klusjes in mijn appartement in Oegstgeest nooit afkwamen. Gelukkig is dat eindelijk verleden tijd. De klusjesman heeft ervoor gezorgd dat alles af is.
M. De Jong, Oegstgeest
allround klusjesman

Van alle markten thuis

Een allround klusjesman is van alle markten thuis. Dit betekent dat hij u niet alleen zal ondersteunen bij een standaard verbouwing, montage of het repareren van apparaten, maar ook vele specialistische klussen voor u wil afhandelen. De bij ons aangesloten klusjesmannen uit Oegstgeest ondersteunen u met alle plezier bij schilderswerk, loodgieterswerk, bestrating en het tuinonderhoud. Daarnaast hebben zij een ruime ervaring met kleinere klusjes. Hebt u behoefte aan advies op maat voor een verbouwing of renovatie? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u weten of een klusjesman kan zorgen voor een gevelrenovatie? Hebt u een vraag over de prijs voor het schilderen van de keuken of het repareren van de dakgoten. Stel u dan vandaag nog met ons in verbinding.

Schilderwerk

schilder OegstgeestWilt u het schilderwerk in huis bijwerken? Dan dient u hiervoor enkele dagen vrij te nemen. Gelukkig hoeft het schilderwerk buitenshuis maar één keer in de vijf jaar te worden uitgevoerd, en dient u binnenshuis ongeveer eens in de zeven jaar te verven. Hebt u geen behoefte om tijden op een ladder of steiger te moeten balanceren om de kozijnen of gevelbekleding te schilderen? Laat dan een klusjesman dit voor u afhandelen. Deze kan vaak tegen relatief lage prijzen de hele buitenzijde verven, zonder dat u hier overlast van ondervindt. Hebt u maar een beperkt budget voor het schilderen van de kozijnen? Overweeg dan de inzet van een winterschilder van een klusbedrijf uit Oegstgeest. Dit scheelt aanzienlijk.

Loodgieterswerk

loodgieterswerk OegstgeestUit onderzoek blijkt dat gemiddeld eens in de 10 jaar, er een verstopping ontstaat van het riool of de afvoer. In de meeste gevallen blijkt een dergelijke verstopping te verhelpen met behulp van eenvoudige huis- tuin en keukenmiddeltjes als soda en azijn. Het komt echter voor dat de afvoer of riolering diep in de leidingen verstopt is geraakt. In een dergelijk geval is het beter de hulp van één van onze klusjesmannen uit Oegstgeest in te roepen. Met behulp van geavanceerde technieken voor loodgieterswerk zorgen zij voor het verhelpen van het probleem. Ook voor de montage van sanitair of de verbouwing van de keuken zit u bij ons goed.

Elektriciteit

aardlekschakelaarLaat u een nieuw pand in Oegstgeest bouwen? Of bent u bezig met de renovatie van uw huidige woning? Dan zult u tevens te maken krijgen met elektriciteit. Of het nu gaat om de montage van een groepenkast of het repareren van kapotte stroomdraden, het werken met elektriciteit is redelijk gevaarlijk. Weet u niet precies hoe u met elektrictiet moet omgaan? Of bent u bang dat u kortsluiting zult veroorzaken? Contacteer dan een klusbedrijf. De professionals helpen u graag met het elektriciteitswerk!

Timmerwerk

timmerwerkzaamheden Oegstgeest Onder het timmerwerk verstaan wij vele verschillende taken zoals het maken van meubels, een traprenovatie, het schilderen van houten wanden, of het afwerken van schuttingen en zolderruimtes. Een timmerman uit ons netwerk in Oegstgeest zal al het timmerwerk vakkundig voor u afhandelen, tegen aantrekkelijke prijzen. Hij is u tevens met plezier van dienst bij het repareren van parketvloeren of voorziet u van tips over het beste onderhoud. Wij garanderen een prachtig resultaat en advies op maat. Uw timmerwerk is bij ons in goede handen.

Tuinonderhoud

graszoden leggenDe klusjes die een klusjesman buitenshuis voor u kan afhandelen zijn onder meer het schilderen van de kozijnen, de montage van dakgoten en het herstellen van de bestrating. Een ander klusje dat de klusjesmannen uit ons netwerk in Oegstgeest echter ook kunnen uitvoeren is het tuinonderhoud. Bij het tuinonderhoud hoort het aanleggen van paadjes, het schoffelen van de bloembedden of het bouwen van een prieel. Het tuinonderhoud gebeurt altijd met eigen gereedschappen, zodat u niet thuis hoeft te blijven voor de klussers.

Isolatie

zolder isoleren
Om te besparen op de stookkosten en het verbruik van fossiele brandstoffen te verminderen, is het verstandig uw woning of bedrijfspand te isoleren. De isolatie van particuliere panden kan op diverse manieren. Zo is het een optie te kiezen voor een spouwmuur-, gevel- of vloerisolatie. De isolatie van een kruipruimte of dak is tevens mogelijk. Het is afhankelijk van uw wensen voor de verbetering van de isolatiewaarde en het beschikbare budget voor welke variant u het beste kunt kiezen.

Bent u op zoek naar een klusjesman? Schakel ons netwerk in!

Jaarlijks brengen wij vele mensen in contact met een klusjesman voor klussen in en om het huis. Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan.

Klusjesman offertes

Kleine en grote klussen

Een klusjesman uit het netwerk van Houtens ondersteunt u met plezier bij zowel grote als kleine klussen. Zij helpen u onder andere graag bij grote klussen als: timmerwerk, schilderwerk, loodgieterswerk, tegels zetten, stucen en verven, een gevelrenovatie, dakwerk en elektriciteit aanleggen. Ook voor een verbouwing of renovatie en montage van keuken en badkamer bent u bij ons aan het juiste adres. Zijn er diverse kleine klusjes in en om huis waar u gewoon niet aan toekomt of de juiste gereedschappen niet voor hebt, zoals een traprenovatie, tuinonderhoud of het herstellen van bestrating? Aarzel ook dan niet om contact met ons op te nemen.

aanbouw Oegstgeest

Keukens

keukendeuren OegstgeestDe keuken vormt voor menig Nederlands huishouden het hart van het huis. Het is daarom ook zeer belangrijk dat de keuken in goede staat verkeert. De medewerkers van een klusbedrijf uit Oegstgeest kunnen voor u keukenapparaten repareren, tegels zetten, loodgieterswerk toepassen of het plafond schilderen. Moet er veel gebeuren? Overweeg dan een renovatie of verbouwing. Houd dan rekening met uw maximale budget en eventuele extra arbeidskosten. Om geld te besparen raden onze klusjesmannen aan om naar een outletshop in de regio te gaan. Hier koopt u kwalitatief goede producten tegen aantrekkelijke prijzen.

Badkamer

douchebak plaatsen OegstgeestEen badkamer die goed onderhouden wordt gaat minimaal 15, en maximaal zo’n 25 jaar mee. Dit betekent dat u binnen dat tijdsbestek op zoek moet naar nieuw sanitair, en eventueel zelfs de waterleiding opnieuw zult moeten installeren. Een klusjesman uit Oegstgeest helpt u niet alleen bij de verbouwing van de badkamer, maar is u tevens van dienst bij een (kleinere) renovatie. De kosten voor de inzet van één van de klusjesmannen uit ons netwerk voor een badkamerrenovatie hangen af van verschillende factoren, zoals de aard van het werk en het aantal dagen dat hiervoor nodig is. Ook het materiaal is van invloed op de verbouwingskosten.

Dakramen

Houten dakraam plaatsen Oegstgeest Om op uw zolder of in de schuine wand meer licht te creëren is een dakraam een goede keuze. Wilt u dakramen installeren? Vraag dan een klusjesman uit Oegstgeest om hulp. Wanneer u een ervaren vakman de klus laat uitvoeren verlaagt u het risico op lekkages en andere vochtproblemen. Eén van onze klusjesmannen ondersteunt u bovendien graag bij het maken van een keuze tussen de vele soorten en maten dakramen die beschikbaar zijn. De beste keuze is afhankelijk van diverse factoren.

Dakwerk

dakwerk OegstgeestOnder de dakwerken vallen vele werkzaamheden. Zo hoort hier het schoonmaken van de dakgoten en regenpijpen bij, maar ook het controleren van de dakconstructie op beschadigingen en het repareren van de dakbedekking. Al deze klussen en meer kunnen door de medewerkers van een erkend klusbedrijf worden afgehandeld. De dakwerken laat u over het algemeen het beste afwerken in de lente- en zomerperiode. Zo voorkomt u de kans op lekkage, en daarmee op vochtplekken, houtrot, schimmel en andere vormen van waterschade.

Gevelrenovatie

gevel voegen OegstgeestDoor de invloeden van weer en wind, uitlaatgassen en ander vuil in de lucht is het waarschijnlijk dat de gevel vervuild en verweerd raakt. Dit is op te lossen door eens in de 20 jaar een gevelrenovatie toe te passen. De renovatie van gevels begint altijd met het reinigen van het oppervlak. Dit kan met een hogedrukreiniger. Vervolgens kijkt een erkend klusjesman naar de staat van het voegwerk, om dit vervolgens eventueel te herstellen. Een gevelimpregnatie maakt de renovatie helemaal compleet.

Vloerverwarming

vloerverwarming in huisHebt u snel last van koude voeten, vindt u het vervelend dat de radiatoren in de kamer zo in beeld staan, of blijft de luchtvochtigheid in de kamer onverminderd hoog? Wellicht vormt een vloerverwarming dan wel de oplossing! Met een vloerverwarming wordt de warmte meer evenredig verspreid, en creëert u meer ruimte in de kamers. Het aanleggen van een vloerverwarming vraagt wel een grote verbouwing. Daarom werkt ons klusbedrijf meestal met bewoners van nieuwbouwpanden voor het plaatsen van een vloerverwarming naar wens.

klusjes buitenshuis

Klusjes in en om het huis

Veel mensen schakelen alleen een klusbedrijf in, wanneer het gaat om grotere klussen. Er bestaan echter vele klusjes in en om huis die net zoveel aandacht vereisen als een verbouwing of renovatie. Nalatig onderhoud van de dakgoten, sloten en andere onderdelen kunnen leiden tot diverse vervelende problemen als lekkage, inbraak en een stijging van het aantal pissebedden of zilvervisjes binnenshuis. Onze klusjesmannen kunnen in een dag een aantal van de kleine klusjes voor u uitvoeren, zodat u binnen korte tijd weer geniet van een optimaal wooncomfort. Of het nu gaat om de montage van de plinten, het smeren van de sloten of het repareren van de keukenkastjes, wij zijn u met alle plezier van dienst!

Tegels zetten

tegels plaatsen OegstgeestHet zetten van tegels is een taak die u eventueel zelf kunt uitvoeren, maar die wel enige handigheid vereist. Zo is het van belang dat u er bij zetten van tegels op wanden voor zorgt dat de onderste laag niet verzakt. En is het betgelen van vloeren een zeer nauwkeurig werkje, waarbij de ondergrond goed vlak moet liggen. Wilt u graag de hulp van een erkend klusjesman uit de omgeving ontvangen? Vul dan het contactformulier in, en wij zorgen ervoor dat u spoedig geholpen wordt door een klusbedrijf uit ons netwerk. Wij garanderen snelle en vakkundige ondersteuning tegen lage prijzen.

Stucwerk

stukadoor OegstgeestEén van de werkzaamheden die u altijd moet overlaten aan een ervaren klusjesman, is het stucen van de wanden. Dit komt doordat het stucwerk zeer veel precieze, en een absoluut goede techniek vereist. Door de muren te stucen met bijvoorbeeld sierpleister, creëert u extra textuur, terwijl u deze nog wel in de gewenste kleur kunt verven. Het stucen van de wanden vereist een goede voorbereiding, die u eventueel wel zelf kunt uitvoeren. Zorg voor een glad oppervlak, en maak deze vochtdicht met een speciaal middel. Daarna brengt één van onze klusjesmannen het pleisterwerk aan.

Behangen

behangenKent u de uitspraak dat u pas echt een relatie hebt wanneer u samen een kamer kunt behangen? Dit geeft aan dat het behangen van de wanden een klus is waar u enige handigheid voor moet hebben. Hebt u geen zin om het behangwerk af te handelen? Onze klusjesmannen hebben veel ervaring met het behangen, en zorgen er dan ook voor dat u binnen korte tijd een kamer hebt die aan uw wensen voldoet. Wilt u weten of u een muur beter kan behangen, stucen of verven? Vraag de medewerkers van een klusbedrijf dan advies op maat.

Vloer leggen

plavuizen leggen OegstgeestHet leggen van de vloer is net als een bestrating gebonden aan diverse voorwaarden. Zeker wanneer u onder de vloer isolatie of een verwarming laat plaatsen. Wij adviseren om bij elk van deze klussen een ervaren klusjesman in te schakelen. Deze legt snel en vakkundig de vloer of plaatst de vloerverwarming, terwijl het risico op lekkage aanzienlijk lager ligt dan wanneer u zelf de klus uitvoert. De vloerverwarming zorgt niet alleen voor meer warmte, ook de isolatie verbetert op deze wijze. Dankzij de betere isolatie, bespaart u aanzienlijk op de stookkosten.

Schuttingen

Houtwerk OegstgeestWilt u de tuin afscheiden van die van de buren? Of bent u op zoek naar een manier om meer bloembakken in de tuin te krijgen? Wellicht is een schutting dan de juiste oplossing voor u. Schuttingen kunnen van verschillende materialen worden gemaakt zoals hout en kunststof. Wilt u voorkomen dat er een grote ‘muur’ ontstaat in uw tuin? Laat dan planten over de schutting groeien, of plaats bloembakken op variërende hoogtes. Het tuinonderhoud is bij ons in goede handen.

Bestrating

Tuin bestrating OegstgeestWil u graag de bestrating van uw oprit zelf uitvoeren? Bereid u dan goed voor. Zo moet u voldoende stenen bestellen (liever teveel dan te weinig) en dient u de ondergrond te prepareren. Voor een oprit geldt dat de grond gedrild moet worden in verband met de draagkracht, en dat ook de afwatering op de juiste wijze moet zijn georganiseerd. De bestrating van een terras is eenvoudiger dan de oprit. Zo is bij de bestrating van het terras minder voorbereidend werk noodzakelijk.

Zwembad aanleggen

vijver aanleggenWie vindt het niet heerlijk om op warme zomerdagen de verkoeling van het water op te zoeken. Vindt u zwemmen fantastisch, maar hebt u geen zin om tussen de gillende kinderen in het zwembad te liggen? Overweeg dan om een zwembad in de tuin te maken! Voor het aanleggen van een zwembad bestaan verschillende voorwaarden. Zo moet u voor een zwembad groter dan 30 vierkante meter bijvoorbeeld een vergunning aanvragen in Oegstgeest. De medewerkers van een bij ons aangesloten klusbedrijf helpen u desgewenst graag.

Traprenovatie

traprenovatie
Voor wie de uitstraling van de hal wil veranderen, is het een optie om te kiezen voor een traprenovatie. De renovatie van een trap kan uit verschillende delen bestaan. Zo is het mogelijk om enkel de traptreden opnieuw te bekleden, opzettreden te laten plaatsen, of om te kiezen voor de montage van een andere trapleuning. Dergelijke eenvoudige klusjes zorgen voor een heel andere aanblik. Eventueel is het een mogelijkheid om houten traptreden te verven voor een veranderde sfeer. Deze klus kunt u zelf afhandelen.

Vrijblijvend offertes vergelijken

Kiest u voor de verbouwing van een keuken, en bent u op zoek naar een klusjesman die de montage van diverse onderdelen op zich kan nemen? Hebt u een vraag over de kosten voor het repareren van een keukenapparaat? Of wil u weten hoe duur het wordt als u een volledige gevelrenovatie inclusief montage en impregnatielaag laat uitvoeren? Aarzel dan niet om het contactformulier vandaag nog in te vullen. Geef hierop zo nauwkeurig mogelijk uw eisen aan, en wij zorgen ervoor dat u diverse vrijblijvende offertes krijgt toegestuurd van verschillende klusbedrijven uit Oegstgeest. Vergelijk deze op basis van prijs en aanbod, en kies zo voor een klusbedrijf dat aan uw voorwaarden voldoet. Wij verzekeren u van een snelle en vakkundige hulp tegen aantrekkelijke prijzen, en helpen u graag verder.

klusjesbedrijf Oegstgeest