Op zoek naar een specialist voor uw klus?

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes!

Klusjesman Nijverdal

Een klusjesman uit Nijverdal neemt u veel werk uit handen. Grote klussen zoals schilderwerk, loodgieterswerk en elektriciteitswerken, maar ook kleine klusjes. Op deze pagina leest u meer over het inhuren van klusjesmannen, de voordelen en mogelijkheden van de klussendienst en de gemiddelde kosten. Wilt u een klusbedrijf inschakelen? Dan bent u verzekerd van snelle klushulp en een hoogwaardige kwaliteit.

Wilt u besparen? Vul dan vandaag nog het offerformulier in. Ontvang scherp geprijsde offertes om te vergelijken. Deze offertedienst is geheel gratis en vrijblijvend. Door de aanbiedingen te vergelijken weet u zeker dat u nooit teveel betaald en het beste klusbedrijf kiest.

Klusjesman Nijverdal

Hoe werkt de klussendienst?

Heeft u klusjes in en rondom huis die maar blijven liggen? Schakel dan de klusservice van een klusbedrijf in. Het voordeel van de klussendienst is dat u samen met de klusser duidelijke afspraken maakt over de klus en altijd gegarandeerd vakwerk krijgt. Door het offerteformulier in te vullen ontvangt u offertes met scherpe prijzen. De belangrijkste voordelen van de klussendienst op een rij:

 • Altijd aantrekkelijke prijzen
 • Vergelijk offertes en bespaar
 • Uitgebreid netwerk van klusjesmannen uit Nijverdal
 • Gegarandeerd vakwerk

Klusjesman in Nijverdal gezocht? Gratis en vrijblijvende offertes

Geef op het offerteformulier aan wat uw wensen en eisen zijn. U ontvangt dan spoedig een aantal offertes op maat van klusbedrijven uit Nijverdal. Een keuze maken voor een geschikt klusbedrijf wordt u zo erg gemakkelijk gemaakt.

Vergelijk thuis op uw gemak de aanbiedingen van de dure en goedkope bedrijven met elkaar. Krijgt u bijvoorbeeld garantie en wat is het uurtarief van een klussenbedrijf? Door ze te vergelijken krijgt u meer inzicht in de kosten en weet u zeker dat u nooit teveel betaald. Via de klusservice van een klusbedrijf profiteert u gegarandeerd van vakwerk en daarnaast worden alle klussen snel uitgevoerd.

Ik was op zoek naar een klusjesman die mijn tuin in orde kon maken voor de zomer. Via deze site in contact gekomen met een vakman die een terras heeft gelegd voor een scherpe prijs!
R. van der Land, Dordrecht
Omdat mijn man geen klusser is waren het aantal kleine klusjes een grote ergernis geworden in ons huishouden. Dankzij Houtens een klusjesman uit Nijverdal gevonden die alles in orde heeft gemaakt. Niet duur!
M. de Wit, Nijverdal

Werkzaamheden klusjesman

Wilt u uw badkamer verbouwen? Schilderwerken laten uitvoeren of de montage van een zonnescherm laten uitvoeren? Meestal heeft u dan meerdere vakmannen nodig. Dit is niet het geval met een klusjesman. De klusjesman uit Nijverdal heeft veel ervaring en vakkennis over allerlei klussen. Hierdoor ondersteunt een klusbedrijf u met verschillende klussen in en rondom huis. Schakel een klusjesman onder andere in:

 • voor onderhoud, renovatie en reparatie;
 • voor vakkundig schilder- en stucwerk;
 • de aanleg van elektriciteit en aanbrengen isolatie;
 • gedegen dakwerk en loodgieterswerk;
 • de aanleg en onderhoud van een tuin.

Van alle markten thuis

Zoals al eerder aangegeven bestaan er heel wat klussen die in en om huis kunnen worden uitgevoerd. Het gaat dan om grotere klussen als de renovatie van een keuken, maar ook kleinere klusjes als het verbeteren van elektriciteit of repareren van bestrating. Het is daarom handig wanneer een klussenbedrijf van alle markten thuis is: zo hebt u voor een volledige verbouwing maar een enkele vakman nodig, in plaats van diverse specialisten. De klusjesmannen van elk klusbedrijf in Nijverdal hebben gegarandeerd een ruime ervaring. Of het nu gaat om het schilderwerk van buiten en binnen, loodgieterswerk, gevelrenovatie of traprenovatie. U wordt altijd snel en vakkundig geholpen.

allround klusjesman Nijverdal

Onderhoudswerk

onderhoudswerk Nijverdal
U weet vast wel hoeveel werk het goed onderhouden van uw woning is. Het kost altijd meer tijd dan u in eerste instantie dacht. Onderhoudswerk wat steeds terugkomt is het schuren en schilderen van houten kozijnen, het onderhouden van de leidingen en onderhoud van de tuin. Door een klusser uit Nijverdal in te schakelen uit ons netwerk krijgt u niet alleen de beste kwaliteit, het scheelt u ook veel tijd. Onderhoudswerk is niet alleen belangrijk voor de levensduur van bijvoorbeeld de kozijnen en de dakgoten, maar ook voor het voorkomen van problemen. Verstopte dakgoten door bladeren en ander vuil veroorzaken lekkages. Voorkom problemen, bespaar tijd en schakel een vakman in.

Schilderwerk

schilderwerk in Nijverdal
Het uitvoeren van schilderwerk is een regelmatig terugkerende klus.

Een specialist gaat uit van de regel dat u houtwerk buitenshuis minimaal eens per vijf jaar dient te schilderen, terwijl het voldoende is om eens in de zeven jaar de muren binnenshuis te verven.

Hebt u klushulp nodig bij het verven van de kozijnen op de bovenverdieping, of hebt u geen tijd om uw muren en plafonds te schilderen? Een klusser van een klusbedrijf uit ons netwerk in Nijverdal helpt u graag.

Loodgieterswerk

loodgieter
Veel klanten uit Nijverdal denken bij de term loodgieterwerk alleen aan het ontstoppen van de afvoer en het riool. Er zijn echter vele andere klussen die bij het loodgieterswerk horen. Zo kan een klusjesman onder meer een waterleiding aanleggen, de montage van sanitair afhandelen of de vloerverwarming repareren.

Ook voor het repareren van lekkages of het herstellen van stankoverlast bent u bij een klusbedrijf uit Nijverdal aan het juiste adres.

Elektriciteit

elektricien Nijverdal
Het werken met elektriciteit is zeer risicovol, en u moet dan ook alleen met elektriciteit aan de slag gaan als u er ervaring mee hebt. Bent u bang dat bij het vervangen van een groepenkast of het aansluiten van elektriciteit een risicovolle situatie zal ontstaan? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van de klusjesmannen uit Nijverdal die zich bij ons hebben aangesloten. Met de klusservice van een klusjesman uit ons netwerk in Nijverdal krijgt u gegarandeerd vakwerk en wordt de klus snel en veilig uitgevoerd.

Tuinonderhoud

tuinonderhoud in Nijverdal
Een grote tuin is heel fijn, maar vereist ook veel onderhoud. Wie het vrije weekend niet wil besteden aan het tuinonderhoud, kan hiervoor de klushulp van een klusbedrijf uit Nijverdal inzetten. De klusjesmannen die zich bij ons netwerk hebben aangesloten, voeren het tuinonderhoud gegarandeerd snel en vakkundig uit. Zij maken bovendien gebruik van eigen materialen en gereedschappen, zodat u niet thuis hoeft te blijven. Klusjes die onder het tuinonderhoud vallen zijn het aanleggen van tuinpaadjes, het schoffelen van bloembedden en het planten van bloembakken.

Tuinaanleg

tuinaanleg
Bent u helemaal zat van uw tuin? Wilt u graag een moestuin aanleggen? Of heeft u net een nieuwbouwwoning gekocht en is de tuin nog niet klaar? Huur een klusser in voor de tuinaanleg. Van grondwerken tot het bestraten van een terras. De klusser helpt u graag.

Ook voor het planten van kruiden, bomen, bloemen en planten is het mogelijk om een vakman in te schakelen. U geniet snel van uw nieuwe tuin!

huis laten isoleren

Isolatie

Om het warmteverlies te beperken en te besparen op de stookkosten, is het verstandig om een vorm van woningisolatie aan te brengen. De isolatie van woonhuizen kan op diverse manieren. Zo is een dak- of gevelisolatie een mogelijke oplossing, maar ook de isolatie van kruipruimtes en spouwmuren is mogelijk. Deze laatste oplossingen vormen een geschikte keuze voor mensen met een beperkt budget. Door de besparing op de stookkosten verdient u op termijn de investering terug. Kijk op de website van de Rijksdienst voor ondernemend Nederland als u wilt weten of u recht heeft op subsidie.

Besparen op de kosten van een klusjesman voor uw klus in Nijverdal?

Vul het offerteformulier in en ontvang gratis prijsoffertes. Vergelijk en bespaar tot 40%!

Kleine en grote klussen

De klusjesmannen uit ons netwerk voeren niet alleen kleine klusjes uit maar ook grote. Denk hierbij aan het verbouwen van uw keuken of het slopen van de badkamer. Ook het aanleggen van de tuin en het aanleggen van de elektriciteit voor de tuinverlichting is geen probleem.

Kleine klusjes zijn bijvoorbeeld het repareren van de houten vloer, het leggen van de plinten of het schilderen van een deur. Kleine klusjes blijven vaak liggen en vragen vaak veel meer dan u denkt. Met een klusser uit Nijverdal wordt alles voor u geregeld.

kleine klussen

Keukens

keukenrenovatie Nijverdal
Keukens gaan gemiddeld ongeveer 20 jaar mee voordat het nodig is enkele onderdelen te vervangen of renoveren. De renovatie van een keuken bestaat over het algemeen uit verschillende klussen, afhankelijk van uw wensen op het gebied van budget en comfort. Zo is het mogelijk om enkel de muren te schilderen en een nieuwe vloer te leggen, maar is het tevens een optie om te kiezen voor de montage van nieuwe keukenapparaten en de vervanging van de keukenkastjes en werkbladen.

Badkamer

badkamerrenovatie Nijverdal
Is uw badkamer erg verouderd, en wilt u deze verbouwen voor een verbeterd leefklimaat? Een badkamer installatie kost veel tijd en moeite en kan daarom het beste worden overgelaten aan de klusjesmannen van een erkend klusbedrijf uit Nijverdal. Deze zorgen voor een verbeterde elektriciteit, verzorgen het tegels zetten of het repareren van de douchebak. Zo kunt u spoedig genieten van uw nieuwe badkamer. Ook voor wijzigingen aan de waterleidingen of het herstel van de afvoer kunt u een klusjesman inzetten.

Riolering

riolering en afvoer
Eén van de onderhoudswerken dat vaak wordt vergeten of overgeslagen is het onderhoud van de riolering. Toch is dit heel belangrijk om verstoppingen en lekkages te voorkomen. Last van een verstopping in uw huis? Laat het dan snel oplossen door de klussendienst. Naast het onderhoud is het ook mogelijk om een klusser in te schakelen voor het verhelpen van problemen zoals een borrelend riool of een vieze lucht in huis. De vakman gebruikt handige hulpmiddelen voor een snelle detectie van het probleem.

Sloopwerken

sloopwerken in Nijverdal
Sloopwerken kosten veel tijd en bestaan uit zware werkzaamheden. Schakel daarom een klussenbedrijf uit Nijverdal in. Het klusbedrijf heeft handige hulpmiddelen zoals zware machines of een kleine kraan. Hierdoor verlopen de sloopwerken een stuk sneller. Het slopen van een klein bijgebouwd, een keuken of badkamer of verouderde dierenhokken is geen probleem. Wilt u dat het bouwafval ook meteen wordt afgevoerd? Het klusbedrijf neemt dit graag uit handen.

Dakramen

Dakramen in Nijverdal installeren
Wilt u op de zolder meer licht creëren of zoekt u een manier om een kleine ruimte met schuin dak beter te ventileren? Denk dan aan de
montage van een dakraam. Dakramen zijn ideaal, maar moeten wel op de juiste wijze geplaatst worden.

Een klussenbedrijf uit Nijverdal kan u hierbij helpen. Is het dakraam al geplaatst, maar hebt u regelmatig last van een lekkage? Laat dan klusjesmannen alle naden en randen controleren en eventuele beschadigingen voor u repareren.

Dakwerk

dakwerk in Nijverdal
Naast het repareren en plaatsen van dakramen bestaan er vele andere dakwerken, zoals de controle en reparatie van de schoorsteen, het schoonmaken van de dakbedekking of het schilderen van de dakgoten. Hoewel dit allen klussen zijn die u eventueel zelf kunt afhandelen, is het werken op het dak soms risicovol. Hebt u geen behoefte of tijd om een heel weekend op het dak te staan? Laat dan een medewerker van een klusbedrijf in Nijverdal u het werk uit handen nemen. Op de website van de Nederlandse Dakdekkers Associatie vindt u een checklist waar op te letten bij een dakdekker.

Gevelrenovatie

gevelrenovatie Nijverdal
Naast de isolatie van gevels, muren en vloeren, is het tevens een optie om een gevelrenovatie toe te passen. De renovatie van een gevel bestaat over het algemeen uit twee onderdelen, met een mogelijke derde. De gevelrenovatie begint altijd met het reinigen van het oppervlak. Hierbij wordt met een hogedrukreiniger alle vuil van de stenen gehaald. Vervolgens controleert de medewerker van een klusbedrijf in welke staat de voegen verkeren. Na eventueel herstel, rond het klusbedrijf de gevelrenovatie af met het impregneren.

Vloerverwarming

vloerverwarming in Nijverdal
Hebt u snel last van koude voeten, stoort u zich aan de aanblik van radiatoren, of vindt u het vervelend dat de grootste warmte zich vlakbij een radiator bevindt? Denk dan eens aan de montage van een vloerverwarming. Een vloerverwarming verspreidt de warmte meer evenredig, en u hoeft geen radiatoren meer in de woonkamer te hebben. Het nadeel van een vloerverwarming is dat deze een grote verbouwing vraagt. Daarom is het verstandiger om direct bij de bouw van een pand te kiezen voor een vloerverwarming.

Op zoek naar een ervaren én goedkope klusjesman uit Nijverdal?

Vraag gratis prijsoffertes aan en bespaar op de kosten voor uw klussen!

klusjes in het huis

Klusjes in en om het huis

Op deze pagina werden al een aantal kleinere klusjes uitgelegd die klusjesmannen voor u afhandelen. De term kleinere klusjes staat voor die dingen die niet per se heel veel tijd in beslag nemen, maar die u toch liever overlaat aan een professional. Het gaat dan onder andere om zaken als tegels zetten, stucwerk, het behangen van wanden, de montage van schuttingen of het leggen van een bestrating.

De klusjesmannen zullen ook de kleine klusjes snel en vakkundig voor u uitvoeren, tegen aantrekkelijke prijzen en heldere voorwaarden. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vul het offerteformulier in!

Tegels zetten

wandtegels plaatsen
Het tegels zetten op wanden vereist enige nauwkeurigheid. Dit komt doordat bij het plaatsen van tegels op een wand er het risico bestaat dat de tegels verzakken. Plaats daarom altijd een lat op de bodem om verzakken te voorkomen. Bent u begonnen met het tegels zetten, maar wil het toch niet helemaal lukken? Roep dan alsnog de klushulp van een klusjesman in, deze kan indien nodig het werk herstellen en ervoor zorgen dat de betegeling naar uw wensen wordt afgerond.

Gyproc wanden en plafond

gyprco wanden
Gyproc is een populair materiaalsoort voor het maken van een scheidingswand. Een klusjesman uit Nijverdal maakt eerst een houten of metalen frame en plaatst hier de platen van gyproc tegen. Ook voor het afwerken van zolderkamer of het verlagen van een plafond is dit materiaal zeer geschikt. Het voordeel van gyproc is dat het plaatsen zeer snel gaat en dat het afgewerkt kan worden met behang of verf.

Behangen

slaapkamer behangen
Bent u net verhuisd en nog druk aan het klussen in uw nieuwe pand in Nijverdal? Dan zal u waarschijnlijk enkele wanden willen behangen in plaats van verven. Hoewel tegenwoordig behangwerk steeds makkelijker wordt dankzij nieuwe technieken en betere lijm, is het nog steeds een klus waar veel mensen over struikelen. Wilt u voorkomen dat het patroon op het behang scheef gaat lopen, of hebt u geen tijd om alle wanden te behangen? Schakel dan een klusser in.

Stucwerk

stukadoor uit Nijverdal
Het zetten van tegels op wanden vereist enige nauwkeurigheid. Dit komt doordat bij het plaatsen van tegels op een wand er het risico bestaat dat de tegels verzakken. Plaats daarom altijd een lat op de bodem om verzakken te voorkomen. Bent u begonnen met het zetten van de tegels, maar wil het toch niet helemaal lukken? Roep dan alsnog de klushulp van een klusjesman in, deze kan indien nodig het werk herstellen en ervoor zorgen dat de betegeling naar uw wensen wordt afgerond.

Vloer leggen

vloer leggen
Eén van de andere klusjes die klusjesmannen regelmatig afhandelen is het leggen van een vloer. Bijvoorbeeld van laminaat, parket of een hele andere houtsoort. Bij het leggen van vloeren hoeft u niet alleen te denken aan vloertegels, maar ook aan het plaatsen van tapijt, het leggen van laminaat of het zorgen voor een parketvloer. Vraagt u zich af of laminaat geschikt is voor vloerverwarming en wilt u weten welke opties u hebt voor het plaatsen van een vloer bij vloerverwarming? Laat u dan goed informeren over prijzen en voorwaarden.

Schuttingen

schutting plaatsen in Nijverdal
Eén van de methoden om uw tuin af te sluiten van de buitenwereld is het plaatsen van schuttingen. De montage van een schutting is vrij eenvoudig en kan dan ook eventueel door u zelf worden uitgevoerd. Door klimplanten en plantenbakken tegen de schutting te laten groeien zorgt u er bovendien voor dat het idee van de tuin zelfs bij de omheining blijft bestaan. Bij de meeste leveranciers uit Nijverdal hebt u een ruime keuze uit schuttingen met of zonder FSC-keurmerk en in verschillende maten en designs.

Bestrating

Bestrating Nijverdal
De bestrating van terras en oprit is een klus die een goede voorbereiding vraagt. Voor het terras geldt bijvoorbeeld dat er een goede afwatering naar de tuin moet liggen, om te voorkomen dat de tegels beschadigd raken door vocht. Voor de bestrating van de oprit moet eerst de ondergrond zo worden aangepakt dat het voldoende draagkracht heeft voor de auto. Ook daarbij geldt bovendien dat u de afwatering goed moet regelen. Een klusjesman kan eventueel de voorbereidende werkzaamheden voor u uitvoeren.

Zwembad aanleggen

zwembad in Nijverdal aanleggen
Wilt u graag een zwembad in de tuin? Dan is het verstandig om de klus over te laten aan een ervaren klusjesman uit Nijverdal. Het aanleggen van een zwembad is namelijk aan verschillende voorwaarden verbonden. Zo moet de grond hiervoor geschikt zijn, bestaan er locatie-eisen, en bepalen de afmetingen of u een vergunning moet aanvragen, ja of nee. Het aanvragen van een vergunning is bijvoorbeeld noodzakelijk bij afmetingen van 30 vierkante meter of meer, en bij een diepte van meer dan 1.5 meter.

Traprenovatie

traprenovatie Nijverdal
Een houten trap is gevoelig voor slijtage, met name in het midden van de treden. Dit is in eerste instantie geen probleem, maar op een gegeven moment geeft dit risico’s op glijpartijen. Bij een traprenovatie is het mogelijk opzettreden over de treden te zetten. Deze opzettreden zorgen niet alleen voor een veiligere situatie, maar zorgen tevens voor een verbeterde aanblik. Andere onderdelen voor een traprenovatie zijn onder meer de montage van een trapleuning of het verven van de bestaande treden.

Kosten klusjesman Nijverdal

De totaalprijs wordt onder andere beïnvloed door materiaalkosten en natuurlijk door de arbeidskosten. Hoe meer ervaring de klusjesman uit Nijverdal heeft, hoe hoger het uurtarief. Dit betekent niet automatisch dat een onervaren klusjesman altijd een goedkope optie is. Want de totaalprijs wordt immers ook beïnvloed door de materiaalkosten en het tijdsbestek.

Een ongecertificeerde klusjesman kost €15,- tot €20,- per uur. Het gemiddelde uurtarief is €20,- tot €30,-. Door gratis offertes aan te vragen bespaart u op de kosten.

Tabel: uurtarief klusjesman

Type klusjesman Gemiddeld uurtarief*
Ongecertificeerd klusjesman €15,- tot €20,-
Gemiddelde klusjesman €20,- tot €30,-
Ervaren klusjesman €20,- tot €30,-
* Let op: dit is een gemiddeld uurtarief. Het exacte tarief hangt af van onder ander de ervaring en type klus. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes aan!

4 tips voor vergelijken van klusjesmannen

Vul vandaag nog het offerteformulier in voor het inhuren van een klusjesman. U kunt zo tot wel 40% op de prijs besparen. Wij hebben nog een aantal tips voor u voor het vergelijken. Lees de voorwaarden goed door. Dan weet u wat u kunt verwachten en of u garantie krijgt. Hoe hoog zijn de voorrijkosten bijvoorbeeld. En wat is er bij de totaalprijs inbegrepen? Een goedkope klusjesman hoeft niet altijd de beste te zijn. Daarnaast is het handig om te kijken naar het tijdsbestek en het uurtarief van de klusjesmannen. Hoe lang verwachten ze erover te doen en welke prijs staat daartegenover.

Voordelen inhuren klusjesman Nijverdal

 • De klusjesman beschikt over veel vakkennis.
 • De klus verloopt snel door de ervaring van de klusjesmannen.
 • U krijgt gegarandeerd vakwerk via deze klusservice.
 • U hoeft zelf geen duur gereedschap aan te schaffen.

Vrijblijvend offertes vergelijken

Bent u op zoek naar een erkende klusjesman uit Nijverdal die u ondersteunt bij tuinonderhoud, schilderwerk, loodgieterwerk, het leggen van een laminaat vloer of juist eentje die de gevelrenovatie voor u kan uitvoeren? Wij beschikken over een netwerk van klusjesmannen die u graag van dienst zijn met hun klusservice. Alle klussers hebben een ruime ervaring met diverse soorten klussen. Van het schilderen van het houtwerk tot het repareren van verschillende woononderdelen. Wilt u de keuken of badkamer verbouwen of renoveren? Geen probleem voor de klusjesmannen uit ons netwerk. Vul uw wensen in op het offerteformulier en u ontvangt gratis en vrijblijvend offertes op maat. Vergelijk de aanbiedingen en kies zelf het beste klusbedrijf voor uw klus! Ook een timmerman in Nijverdal nodig? Ons netwerk bestaat tevens uit ervaren timmermannen.

Klusjesman Nijverdal