Vind een klusjesman uit Leeuwarden voor al uw klussen!

Wij zijn een netwerk van klusjesmannen. Kom in contact met meerdere klusbedrijven en vergelijk offertes voor alle klussen en timmerwerken.

Klusjesman Leeuwarden

Klusjesman Leeuwarden

Wie de eigenaar van een woning of bedrijfspand is, weet dat er regelmatig onderhoud nodig is om alle woononderdelen in een goede staat te houden. Het zelf doen van bepaalde klussen vergt aardig wat tijd. Het is daarom een optie om reparatie en renovatie over te dragen aan een erkend klusjesman. Door een medewerker van een klusbedrijf uit Leeuwarden in te schakelen, weet u zeker dat de klus snel en vakkundig wordt uitgevoerd, tegen aantrekkelijke prijzen. Wij beheren een netwerk van klusjesmannen, die allen een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied. Zij kunnen u onder andere helpen met het repareren van kleine beschadigingen, de renovatie van keuken en badkamer of een volledige verbouwing. Ook voor specifieke werkzaamheden bent u bij onze klusjesmannen aan het juiste adres. Denk hierbij onder andere aan schilderwerk, loodgieterswerk, het zetten van tegels en vloeren, het aanleggen van elektriciteit, het tuinonderhoud, een gevelrenovatie of traprenovatie. Benieuwd naar de prijzen? Vul dan vandaag nog het contactformulier in en vergelijk offertes van klusbedrijven uit uw regio!

Vergelijk diverse offertes

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Tel. nummer bij geen gehoor (optioneel)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)
kwaliteitskeurmerk

Scherpe prijzen, duidelijke afspraken

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van één van onze klusjesmannen, dan profiteert u gegarandeerd van scherpe prijzen en duidelijke afspraken. Wanneer u een aanvraag bij ons doet, dan zal een klusjesman spoedig contact met u opnemen en afspraken met u maken over de gewenste klus, het maximale budget en de aanschaf en levering van materialen. Of het nu gaat om een traprenovatie, de verbouwing van een keuken of het leggen van een bestrating, wij garanderen dat u bij ons profiteert van aantrekkelijke tarieven.

Gegarandeerd vakwerk

Naast scherpe prijzen leveren wij ook gegarandeerd vakwerk. Al onze klusjesmannen uit Leeuwarden hebben een ruime ervaring, en uitstekende diploma’s. Daarnaast zorgen zij ervoor dat ze op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken, zodat u altijd op de snelste en beste manier geholpen wordt. Dit betekent dat uw schilderwerk, elektriciteit en isolatie binnen korte tijd op de juiste manier afgehandeld worden, zodat uw wooncomfort direct verbetert. Het is afhankelijk van uw budget in hoeverre u kunt kiezen voor een renovatie of verbouwing, of enkel moet gaan voor een reparatie.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Wilt u graag een verbouwing of renovatie uitvoeren bij uw woning in Leeuwarden en bent u op zoek naar een erkend klusjesman? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De klusjesmannen uit ons netwerk kunnen vele klussen uitvoeren zoals het schilderen en verven van binnen- en buitenwerk, zorgen voor de montage en installatie van diverse producten en repareren de meeste beschadigingen in een handomdraai. Via het contactformulier vraagt u gemakkelijk en snel enkele vrijblijvende offertes aan.

Werkgebied Leeuwarden

klusjesmannen

Klantervaringen

Ik was op zoek naar een klusjesman die mijn tuin in orde kon maken voor de zomer. Via deze site in contact gekomen met een vakman die een terras heeft gelegd voor een scherpe prijs!
R. Booyman, Haarlem
Omdat mijn man geen klusser is waren het aantal kleine klusjes een grote ergernis geworden in ons huishouden. Dankzij Houtens een klusjesman uit Leeuwarden gevonden die alles in orde heeft gemaakt. Niet duur!
M. Steiger, Leeuwarden
allround klusjesman Leeuwarden

Van alle markten thuis

De medewerkers van een bij ons aangesloten klusbedrijf hebben zich op veel vlakken gespecialiseerd. Kort gezegd kunnen zij een groot aantal zaken repareren, installeren, en onderhouden, tegen aantrekkelijke kosten. Daarnaast bestaan er vele specifieke taken die zij voor u uit willen voeren zoals het verven van houtwerk, de renovatie en verbouwing van badkamers en keukens, loodgieterswerk, het aanleggen van elektriciteit, een gevelrenovatie en het zetten van tegels. Dankzij de hulp van een erkend klusjesman, weet u zeker dat alle klusjes snel worden afgehandeld. Veel van het kleinere schilderwerk is binnen een dag uit te voeren, zodat u als u weer thuis komt, u van een verhoogd wooncomfort profiteert. Een gevel- of traprenovatie, of het renoveren van de keuken vraag natuurlijk meer tijd.

Schilderwerk

schilder LeeuwardenEén van de klussen die wij het meeste uitvoeren is het schilderen van kozijnen en gevelbekleding. Hoewel het schuren en verven van houtwerk niet heel moeilijk is, vergt het schilderwerk wel veel tijd en is een nauwkeurige uitvoering gewenst. Wanneer u een klusjesman inschakelt voor het schilderwerk, dan bepaalt u zelf de kleuren en afwerking, onze specialisten uit Leeuwarden nemen vervolgens de juiste materialen mee. Ook voor het schilderen van meubels of wanden bent u bij ons op de goede plek.

Loodgieterswerk

loodgieter LeeuwardenNaast voor het verven van kozijnen en wanden worden wij ook regelmatig ingeschakeld voor loodgieterswerk. Onder loodgieterswerk verstaat men een groot aantal klussen, zoals het ontstoppen van de afvoer of het aanleggen van een nieuwe riolering. Daarnaast kunnen onze klusjesmannen het sanitair repareren of u helpen bij de renovatie van de badkamer. Bent u begonnen met het eigenhandig uitvoeren van loodgieterswerk, maar wil het niet helemaal lukken? Aarzel ook dan niet om een expert in te schakelen.

Elektriciteit

elektraWij adviseren onze klanten uit Leeuwarden altijd om klusjes die met elektriciteit te maken hebben, over te laten aan een klusbedrijf. Het werken met elektra vraagt namelijk om een grote nauwkeurigheid is vrij gevaarlijk. Is het tijd voor de montage van een extra groepenkast of is het nodig de meterkast opnieuw in te delen? Een klusjesman uit ons netwerk helpt u met alle plezier. Ook voor tips en advies over elektriciteit kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld over de noodzaak voor het aansluiten van een groepenkast.

Timmerwerk

Klusbedrijf voor timmerwerkzaamheden Wij noemden al dat onze klusjesmannen al het timmerwerk voor u kunnen schuren en verven. Daarnaast is het tevens mogelijk om medewerker van een klusbedrijf in te zetten voor het repareren van kleine beschadigingen aan het timmerwerk. Wilt u de kozijnen of gevelbekleding vervangen? Een specialist op het gebied van timmerwerk biedt u desgewenst meer informatie over de opties en geeft u de nodige praktische ondersteuning. Door het timmerwerk periodiek te verven, voorkleint u de kans op lekkage, houtrot en andere vochtproblemen.

Tuinonderhoud

tuinonderhoud LeeuwardenEr bestaan vele klussen buitenshuis die een erkend klusjesman uit Leeuwarden voor u kan afhandelen. Zo schilderen de klusjesmannen uit ons netwerk graag de kozijnen, repareren zij de dakgoten of zorgen ze voor de bestrating van de oprit. Een ander klusje buitenshuis is het tuinonderhoud. Hulp bij het tuinonderhoud is ideaal voor wie geen groene vingers heeft, of wie niet de vrije zaterdag wil besteden aan tuinwerk. Bij het tuinonderhoud horen klusjes als het schoffelen van de bloembedden en het aanleggen van tuinpaden.

Isolatie

buitengevel isolerenDe medewerkers van een bij ons aangesloten klusbedrijf beschikken allen over een ruime ervaring binnen hun vakgebied. Dit betekent dat zij niet alleen klussen op het gebied van renovatie, montage en verbouwing kunnen afhandelen, maar ook ervaren zijn met het aanbrengen van isolatie. De isolatie van een woning zorgt voor een vermindering van het gasverbruik, en daarmee voor een besparing op de stookkosten. De isolatie van een pand kent nog extra voordelen, zoals een betere geluidsisolatie en in een soms een verbeterde brandwering.

Bent u op zoek naar een klusjesman? Schakel ons netwerk in!

Jaarlijks brengen wij vele mensen in contact met een klusjesman voor klussen in en om het huis. Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan.

Klusjesman offertes

Kleine en grote klussen

Veel van onze klanten uit Leeuwarden denken dat een klusjesman alleen grote werkzaamheden zoals het verven van gevelbekleding, en de verbouwing of renovatie van woonruimtes uitvoeren. Dit is echter niet het geval. Ook voor kleinere klusjes is het een optie om de hulp van één van onze klusjesmannen in te roepen. De medewerkers van ons klusbedrijf repareren eenvoudig en snel kleine beschadigingen of zorgen voor de montage van een elektrisch apparaat. Moet een slot worden gesmeerd of het tuinonderhoud gedaan? Onze klusjesmannen ondersteunen u met alle plezier. Ook het herstellen van een keuken onderdeel, het controleren van de vloerverwarming of een kleine traprenovatie valt onder het werk van een klusbedrijf.

kleine en grote klussen

Keukens

keuken plaatsen Leeuwarden
Bij het verbouwen van een keuken komt heel wat werk kijken. Klussen die binnen een keukenrenovatie vallen zijn de montage van keukenkastjes en werkbladen, het zetten van wand- en vloertegels en het schilderen van de wanden en het plafond. Bent u van plan uw keuken grondig aan te pakken? Overweeg dan om een aantal van de klussen over te laten aan klusbedrijf uit Leeuwarden. Zo weet u zeker dat het werk in een kort tijdsbestek wordt afgehandeld en geniet u spoedig van een optimaal wooncomfort.

Badkamer

badkamer renovatie LeeuwardenWij noemden hierboven al dat loodgieterswerk eveneens binnen de specialiteiten van onze klusjesmannen valt. Bij de verbouwing van een badkamer is het handig om een expert op het gebied van loodgieterswerk achter de hand te hebben. Deze kan zorgen voor de montage van nieuw sanitair, het repareren van enkele bestaande badkamer onderdelen en het schilderen van de wanden. Een overzicht van de prijzen voor een badkamer installatie vraagt u eenvoudig op via het webformulier, om menig klusbedrijf met elkaar te kunnen vergelijken.

Dakramen

Dakramen plaatsen LeeuwardenWilt u graag meer licht op een bovenverdieping creëren of bent u van plan om van de zolderruimte een studeer- of slaapkamer te maken? Dan is de montage van een dakraam het overwegen waard. Dakramen zijn verkrijgbaar in een groot aantal soorten en maten. Zo dient u onder andere te kiezen uit het model en de methode van bediening (zowel elektrisch als handmatig). Voor de montage of het repareren van een dakraam is het mogelijk een klusjesman uit Leeuwarden in te zetten.

Dakwerk

dakdekker LeeuwardenEen volgend vakgebied waarbinnen klusjesmannen verschillende klussen kunnen uitvoeren is het dakwerk. Onder het dakwerk vallen klusjes als het schilderen en repareren van de dakgoten, en het herstellen van het hemelwaterafvoer van de regenpijpen. Is de regenpijp verstopt of hebt u last van waterlekkage door een overlopende dakgoot? Stel u dan spoedig in verbinding met een klusbedrijf uit Leeuwarden voor direct hulp en advies.

Gevelrenovatie

gevelreiniging LeeuwardenEen gevelrenovatie is een klus die door veel van onze klanten uit Leeuwarden vergeten wordt. Voor het behoud van de kwaliteit en levensduur van de gevel is het echter wel belangrijk om de gevelrenovatie periodiek toe te passen. De gevelrenovatie bestaat over het algemeen uit twee onderdelen: een gevelreiniging en gevelimpregnatie. Mocht er tijdens de renovatie ontdekt worden dat het voegwerk in slechte staat verkeert, dan zal een klusjesman ook dit aanpakken. Dankzij de gevelrenovatie voorkomt u vochtproblemen zoals waterlekkage, houtrot en schimmel.

Vloerverwarming

installatie vloerverwarmingWij spraken hierboven al over de voordelen van de isolatie van uw woonhuis. Stelt u hoge eisen aan de verwarming en wilt u de warmte graag zo evenredig mogelijk verspreiden? Dan is wellicht een vloerverwarming een goed alternatief voor u. Bij een vloerverwarming plaatsen de klusjesmannen uit ons netwerk verwarmingsbuizen onder de vloer, waardoor de warmte omhoog zal stijgen. Een vloerverwarming vereist wel een grote verbouwing, wat voor een bestaand pand nog lastig kan zijn. Daarom kiezen met name nieuwbouwpand eigenaren voor een vloerverwarming.

klusjes in en om het huis

Klusjes in en om het huis

Voor vele grote klussen als een verbouwing en renovatie wordt al snel de hulp van een klusbedrijf ingeroepen. Er bestaan echter veel klusjes in en om huis die jaarlijks moeten worden uitgevoerd om de kwaliteit en levensduur van een product te waarborgen. Deze klusjes vragen per stuk niet veel tijd, of kennis, maar nemen tezamen toch heel wat vrije tijd in. Door deze klusjes over te laten aan een klusjesman behoudt u uw vrije weekenden, en weet u zeker dat de klusjes vakkundig worden afgehandeld. Klusjes waar u aan kunt denken zijn het smeren en repareren van sloten, het herstellen van bestrating, of klein tuinonderhoud. Door de tips van onze klusjesmannen is een deel van het kluswerk bovendien zelf uit te voeren.

Tegels zetten

vloertegels plaatsen LeeuwardenHet zetten van tegels is een klus die enige tijd en aandacht vereist. Toch is het wel mogelijk om zelf de tegels te plaatsen. Bij het zetten van wandtegels dient u dan wel aandacht te besteden aan de mogelijke verzakking van het materiaal. Dit is op te lossen door de onderste rij tegels op een lat te plaatsen. Deze lat zal de verzakking voorkomen, en werkt tevens als waterpas. Liever de hulp van een klusjesman? Schakel dan een klusbedrijf uit Leeuwarden in.

Stucwerk

stucadoor LeeuwardenIn plaats van het schilderen van de muren en plafonds is het een optie om deze van stucwerk te voorzien. Binnen de algemene term stucwerk vallen vele soorten stucwerk zoals sierpleister en het spuiten van latex. Voor welke variant u het beste kunt kiezen is afhankelijk van de wensen die u heeft voor de uitstraling en eigenschappen van het materiaal. Een klusjesman uit Leeuwarden kan u van de benodigde informatie voorzien over de vele vormen van stucwerk.

Behangen

woonkamer behangenBehangen is een volgend alternatief voor het verven van de muren. Hoewel behangen niet heel moeilijk is, vraagt het wel aandacht en enige nauwkeurigheid. Vaak wordt gezegd dat samen behangen een goede relatietest is. Voordat u gaat behangen, is het van belang het nodige materiaal te bestellen. Hiervoor moet u de breedte en hoogte van de wanden meten, en dit delen door de breedte van de rol, en de lengt van de behangrol. Voor patronen geldt dat er vaak meer materiaal nodig is, om het patroon precies te laten aansluiten.

Vloer leggen

vloeren leggen LeeuwardenHet leggen van een vloer bevat veel meer werk dan men vaak denkt. Dit komt doordat niet alleen de vloer zelf gelegd moet worden, maar ook de ondergrond enige voorbereiding vereist. Zeker bij een renovatie en verbouwing is het noodzakelijk om de ondergrond te egaliseren en vocht- en vuilvrij te maken. Pas daarna is het mogelijk om de vloer te leggen. Naast het leggen van vloeren, repareren onze klusjesmannen desgewenst de oude (parket)vloer. Eventueel is het een optie het vloerherstel te combineren met de plaatsing van vloerverwarming.

Schuttingen

Houtens klusbedrijf LeeuwardenSchuttingen vormen een geschikte oplossing voor het afsluiten van tuinen en terrassen. Er bestaan veel soorten schuttingen, en de prijzen hangen af van uw wensen op het gebied van uitstraling en kwaliteit. Zo is het een optie om een houten schuttingpaneel af te wisselen met een gaaspaneel gevuld met kiezelstenen. Vreest u dat een schutting het ‘tuingevoel’ weghaalt? Laat dan verscheidene klimplanten tegen de schutting groeien, of kies ervoor om enkele plantenbakken te plaatsen. Zo blijft het groen in de tuin aanwezig.

Bestrating

Bestrating LeeuwardenDe uitstraling – en daarmee de prijswaarde – van uw woning of bedrijfspand in Leeuwarden kan aanzienlijk stijgen door de bestrating te verbeteren. Het bestraten van een oprit in zichzelf is niet heel ingewikkeld, de voorbereiding vergt meer tijd en moeite. Voor een oprit geldt bijvoorbeeld dat de afwatering op de juiste wijze moet zijn geregeld, en is ook de draagkracht van de ondergrond van invloed op de kwaliteit van de bestrating. Een klusjesman voorziet u desgewenst van meer informatie of praktische ondersteuning.

Zwembad aanleggen

inbouwzwembad aanleggenWilt u in de zomermaanden niet naar een zwembad in de buurt te hoeven lopen, maar direct aan huis genieten van het heerlijk verkoelende water? Overweeg dan om een zwembad in de tuin te laten maken. Het plaatsen van een zwembad is wel aan enkele voorwaarden verbonden, en hier moet u dan ook goed rekening mee houden. Zo moet u voor zwembaden dieper dan 1.5 meter en groter dan 30 vierkante meter een vergunning aanvragen bij het gemeenteloket van Leeuwarden.

Traprenovatie

trap bekleden met tapijtNaast de renovatie van gevels, keukens en badkamers valt ook een traprenovatie onder de klussen van een erkend klusjesman. De renovatie van trappen hoeft geen dure en ingewikkelde klus te zijn, maar dat hangt voornamelijk af van uw wensen op het gebied van stijl en aanblik. Door de huidige traptreden opnieuw te bekleden, te schilderen of te voorzien van opzettreden creëert u in een handomdraai een heel andere aanblik. Overweeg ook om de montage van een nieuwe trapleuning voor een veranderde sfeer.

Vrijblijvend offertes vergelijken

Bent u op zoek naar een klusjesman uit Leeuwarden die u kan helpen bij de montage van apparaten, het repareren van beschadigingen in en om huis of het verven van de kozijnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De klusjesmannen van ons klusbedrijf hebben allen een ruime ervaring met het schilderwerk, een traprenovatie, of het herstellen van bestrating en ondersteunen u dan ook graag bij vele klusjes bij u thuis. Wilt u weten wat de kosten worden voor montage, renovatie of reparatie? Dan vragen wij u om het contactformulier zo nauwkeurig mogelijk in te vullen, des te nauwkeurig uw klus is beschreven des te exacter kan een klusbedrijf een prijsofferte opstellen. Op basis van uw wensen sturen wij u dan verschillende vrijblijvende offertes toe van klusjesmannen uit Leeuwarden. Deze offertes kunt vergelijken op basis van prijs, voorwaarden en aanbod. Zo kiest u altijd voor het klusbedrijf dat het beste bij uw klus past.

klusjesman offerte