Op zoek naar een specialist voor uw klus?

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes!

Klusjesman Leeuwarden

Bent u op zoek naar een klusjesman uit Leeuwarden? Maak dan gebruik van de klusservice en ga voor de hoogste kwaliteit. De klusjesmannen staan voor u klaar voor een verbouwing, renovatie of kleine klusjes in en rondom uw woning. Op deze pagina leest u meer over de voordelen, de klussen en de kosten.

Besparen? Vraag dan direct gratis en vrijblijvende prijsoffertes aan. U ontvangt een aantal aanbiedingen van klusjesmannen uit de regio Leeuwarden als u het offerteformulier invult. Vergelijk de offertes en kies het beste klusbedrijf voor uw grote en kleine klussen!

Klusjesman Leeuwarden

Hoe werkt de klussendienst?

Met ons netwerk van ervaren klusjesmannen uit Leeuwarden krijgt u gegarandeerd vakwerk. Welke klus u ook laat uitvoeren, de klus verloopt daarnaast een stuk sneller door de ervaring van de klusjesman. Een klussendienst uit ons netwerk hanteert scherpe prijzen. Door offertes te vergelijken kiest u snel het meest geschikte klusbedrijf voor al uw klussen. De belangrijkste voordelen van een klusservice:

 • Aantrekkelijke prijzen
 • Bespaar op de kosten
 • Een klusjesman uit de buurt
 • Gegarandeerd vakwerk

Klusjesman in Leeuwarden gezocht? Gratis en vrijblijvende offertes

Heeft u een klusjesman uit Leeuwarden nodig voor kluswerken zoals een verbouwing of renovatie? Of wilt u loodgieterswerk laten uitvoeren? Dan ben u hier op het juiste adres. Wij zijn een netwerk van klusjesmannen uit Leeuwarden.

U vindt eenvoudig de beste klushulp voor uw klus door gratis en vrijblijvende offertes aan te vragen. Vergelijk de prijsoffertes en bespaar op de kosten! De klussers uit ons netwerk hebben veel ervaring en bieden een uitstekende service. Vraag ook offertes met scherpe prijzen aan. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaald voor uw klus!

Ik was op zoek naar een klusjesman die mijn tuin in orde kon maken voor de zomer. Via deze site in contact gekomen met een vakman die een terras heeft gelegd voor een scherpe prijs!
R. Booyman, Haarlem
Omdat mijn man geen klusser is waren het aantal kleine klusjes een grote ergernis geworden in ons huishouden. Dankzij Houtens een klusjesman uit Leeuwarden gevonden die alles in orde heeft gemaakt. Niet duur!
M. de Wit, Leeuwarden

Werkzaamheden klusjesman

Het voordeel van een klusbedrijf is dat u ze in kunt schakelen voor vele werkzaamheden. Of dat nu gaat om schilderwerk, tegels zetten of het aanbrengen van isolatie. Ook kleine klusjes in en rondom uw woning of bedrijfspand in Leeuwarden zijn mogelijk. Schakel een klusjesman in voor:

 • vakkundig onderhoud, renovatie en reparatie;
 • stucwerk, timmerwerk en schilderwerk;
 • dakwerk en loodgieterswerk;
 • de aanleg van elektriciteit;
 • de montage van een dakraam.

Van alle markten thuis

De medewerkers van een bij ons aangesloten klussendienst, hebben zich op veel vlakken gespecialiseerd. Kort gezegd zorgen zij voor reparatie, montage en onderhoud van een groot aantal zaken. En dat alles vaak tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast bestaan er vele specifieke taken die zij voor u uit willen voeren zoals het verven van houtwerk, de renovatie en verbouwing van badkamers en keukens, loodgieterswerk, het aanleggen van elektriciteit en een gevelrenovatie. Maar ook tegels zetten kan u aan de klusjesmannen overlaten. Dankzij de hulp van een erkend klusjesman, weet u zeker dat alle klusjes snel worden afgehandeld. Veel van het kleinere schilderwerk is binnen een dag uit te voeren, zodat u als u weer thuis komt, u van een verhoogd wooncomfort profiteert. Een gevel- of traprenovatie, of het renoveren van de keuken vraag natuurlijk meer tijd.

allround klusjesman Leeuwarden

Onderhoudswerk

onderhoudswerk Leeuwarden
Wanneer u een eigen huis of bedrijfspand heeft, weet u hoe belangrijk onderhoudswerk is. Houten kozijnen moeten na een aantal jaar opnieuw geschuurd en geschilderd worden. De riolering moet regelmatig onderhouden worden om verstoppingen te voorkomen. En vergeet niet om de bladeren en dergelijke uit de dakgoten te halen.
Schakel een klusbedrijf in voor al het onderhoudswerk aan uw woning of bedrijfspand in Leeuwarden. U hoeft verder niets te regelen en weet zeker dat al het onderhoud perfect gedaan wordt. Zo hoeft u niet op een hoge trap te staan, de kozijnen te schuren of ander werk te doen. Zorg ook voor gedegen onderhoudswerk en kies voor een klusjesman.

Schilderwerk

schilderwerk Leeuwarden
Eén van de klussen die de klusjesmannen het meeste uitvoeren is het schilderen van kozijnen en gevelbekleding. Hoewel het schuren en verven van houtwerk niet heel moeilijk is, vergt het schilderwerk wel veel tijd en is een nauwkeurige uitvoering gewenst.

Wanneer u een klusjesman inschakelt voor het schilderwerk, dan bepaalt u zelf de kleuren en afwerking. De specialisten uit Leeuwarden nemen vervolgens de juiste materialen mee. Ook voor het schilderen van meubels bent u bij een klussenbedrijf op de juiste plek.

Loodgieterswerk

loodgieter Leeuwarden
Naast voor het verven van kozijnen en wanden wordt een klussenbedrijf ook regelmatig ingeschakeld voor loodgieterswerk. Onder loodgieterswerk verstaat men een groot aantal klussen, zoals het ontstoppen van de afvoer of het aanleggen van een nieuwe riolering. Daarnaast kunnen klusjesmannen het sanitair repareren of u helpen bij de renovatie van de badkamer. Bent u begonnen met het eigenhandig uitvoeren van loodgieterswerk, maar wil het niet helemaal lukken? Aarzel ook dan niet om een expert in te schakelen.

Elektriciteit

elektricien
Een klusbedrijf uit Leeuwarden adviseert altijd om klusjes die met elektriciteit te maken hebben, over te laten aan een klusbedrijf. Het werken met elektra vraagt namelijk om een grote nauwkeurigheid is vrij gevaarlijk. Is het tijd voor de montage van een extra groepenkast of is het nodig de meterkast opnieuw in te delen? Een klusjesman uit ons netwerk helpt u met alle plezier. Ook voor tips en advies over elektriciteit kunt u bij een klussenbedrijf terecht, bijvoorbeeld over de noodzaak voor het aansluiten van een groepenkast.

Tuinonderhoud

tuinonderhoud Leeuwarden
Er bestaan vele klussen buitenshuis die een erkend klusjesman uit Leeuwarden voor u kan afhandelen. Zo schilderen de klusjesmannen uit ons netwerk graag de kozijnen, repareren zij de dakgoten of zorgen ze voor de bestrating van de oprit. Een ander klusje buitenshuis is het tuinonderhoud. Hulp bij het tuinonderhoud is ideaal voor wie geen groene vingers heeft, of wie niet de vrije zaterdag wil besteden aan tuinwerk. Bij het tuinonderhoud horen klusjes als het schoffelen van de bloembedden en het aanleggen van tuinpaden. Maar ook voor tuinaanleg kunt u bij een klushulp inschakelen.

Tuinaanleg

tuinaanleg in Leeuwarden
Heeft u net een nieuwe woning gekocht en wilt u graag de tuinaanleg uit besteden? Of bent u uitgekeken op uw huidige tuin? Schakel dan een klusbedrijf uit Leeuwarden in. De klusser zorgt voor de grondwerken, legt fundering aan en zorgt voor de bestrating van het terras of de oprit.

Wilt u een moestuin, planten, gras, struiken of bomen? Ook dat is geen probleem. De klusser verzorgt de complete tuinaanleg en maakt ook de beplanting netjes voor u in orde.

huis isoleren

Isolatie

De medewerkers van een bij ons aangesloten klusbedrijf beschikken allen over een ruime ervaring binnen hun vakgebied. Dit betekent dat zij niet alleen klussen op het gebied van renovatie, montage en verbouwing kunnen afhandelen, maar ook ervaren zijn met het aanbrengen van isolatie. De isolatie van een woning zorgt voor een vermindering van het gasverbruik, en daarmee voor een besparing op de stookkosten. De isolatie van een pand kent nog extra voordelen, zoals een betere geluidsisolatie en in een soms een verbeterde brandwering. Kijk op de website van de Rijksdienst voor ondernemend Nederland als u wilt weten of u recht heeft op subsidie voor isolatie.

Ervaren klusjesman uit Leeuwarden nodig?

Vraag gratis en vrijblijvende offertes aan. Vergelijk en bespaar!

Kleine en grote klussen

Veel klanten uit Leeuwarden denken dat een klusjesman alleen grote werkzaamheden zoals het verven van gevelbekleding, en de verbouwing of renovatie van woonruimtes uitvoeren. Dit is echter niet het geval. Ook voor kleinere klusjes is het een optie om de hulp van klusjesmannen in te roepen. De medewerkers van een klusbedrijf repareren eenvoudig en snel kleine beschadigingen of zorgen voor de montage van een elektrisch apparaat. Moet een slot worden gesmeerd of het tuinonderhoud gedaan? De klusjesmannen ondersteunen u met alle plezier. Ook het herstellen van een keuken onderdeel, het controleren van de vloerverwarming of een kleine traprenovatie valt onder het werk van een klusbedrijf.

kleine klussen

Keukens

keukenrenovatie in Leeuwarden
Bij het verbouwen van een keuken komt heel wat werk kijken. Klussen die binnen een keukenrenovatie vallen zijn de montage van keukenkastjes en werkbladen, maar ook tegels zetten op de wand of vloer en het schilderen van de wanden en het plafond. Bent u van plan uw keuken grondig aan te pakken? Overweeg dan om een aantal van de klussen over te laten aan klusbedrijf uit Leeuwarden. Zo weet u zeker dat het werk in een kort tijdsbestek wordt afgehandeld en geniet u spoedig van een optimaal wooncomfort.

Badkamer

badkamerrenovatie
Loodgieterswerk is één van de werkzaamheden van een klusjesman. Bij de verbouwing van een badkamer is het handig om een expert op het gebied van loodgieterswerk achter de hand te hebben. Deze kan zorgen voor de montage van nieuw sanitair, het repareren van enkele bestaande badkamer onderdelen en het schilderen van de wanden. Een overzicht van de prijzen voor een badkamer montage vraagt u eenvoudig op via het webformulier, om menig klusbedrijf met elkaar te kunnen vergelijken.

Riolering

riolering en afvoer Leeuwarden
Heeft u last van een verstopping in de riolering? Hoort u borrelende geluiden uit de afvoer of het toilet komen? Of loopt het water niet meer goed weg uit uw douche? Schakel dan een klusjesman uit Leeuwarden in. Voor alle verstoppingen op uw eigen grondgebied is het belangrijk dat u het snel laat repareren. Zo voorkomt u verdere problemen, lekkages en waterschade. Daarnaast is het mogelijk om een klusjesman in te schakelen voor onderhoud. Door de riolering af en toe te onderhouden, voorkomt u verstoppingen.

Sloopwerken

sloopwerken
Wilt u al tijden af van het schuurtje in uw tuin? Of heeft u nog asbest in het dak? Laat de sloopwerken dan uitvoeren door een klusbedrijf uit Leeuwarden. Het klusbedrijf sloopt uw badkamer, keuken, klein bijgebouw of dierenhok gemakkelijk en snel. Het voordeel van het inschakelen van een specialist voor sloopwerken is dat het bedrijf beschikt over handige hulpmiddelen. Denk hierbij aan een kleine graafmachine of krachtige machines als er bijvoorbeeld veel grond verzet moet worden. Daarnaast regelt de specialist direct de afvoer van het bouwafval.

Dakramen

Dakramen installeren Leeuwarden
Wilt u graag meer licht op een bovenverdieping creëren of bent u van plan om van de zolderruimte een studeer- of slaapkamer te maken? Dan is de montage van een dakraam het overwegen waard.

Dakramen zijn verkrijgbaar in een groot aantal soorten en maten. Zo dient u onder andere te kiezen uit het model en de methode van bediening (zowel elektrisch als handmatig). Voor de montage of het repareren van een dakraam is het mogelijk een klusjesman uit Leeuwarden in te zetten.

Dakwerk

dakwerk in Leeuwarden
Een volgend vakgebied waarbinnen klusjesmannen verschillende klussen kunnen uitvoeren is het dakwerk. Onder het dakwerk vallen klusjes als het schilderen en repareren van de dakgoten, en het herstellen van het hemelwaterafvoer van de regenpijpen. Is de regenpijp verstopt of hebt u last van waterlekkage door een overlopende dakgoot? Stel u dan spoedig in verbinding met een klusbedrijf uit Leeuwarden voor direct hulp en advies. Op de website van de Nederlandse Dakdekkers Associatie vindt u een checklist waar op te letten als u een betrouwbare dakdekker zoekt.

Gevelrenovatie

gevelrenovatiein in Leeuwarden
Een gevelrenovatie is een klus die door veel klanten uit Leeuwarden vergeten wordt. Voor het behoud van de kwaliteit en levensduur van de gevel is het echter wel belangrijk om de gevelrenovatie periodiek toe te passen. De gevelrenovatie bestaat over het algemeen uit twee onderdelen: een gevelreiniging en gevelimpregnatie. Mocht er tijdens de renovatie ontdekt worden dat het voegwerk in slechte staat verkeert, dan zal een klusjesman ook dit aanpakken. Dankzij de gevelrenovatie voorkomt u vochtproblemen zoals waterlekkage, houtrot en schimmel.

Vloerverwarming

vloerverwarming Leeuwarden
Wilt u nooit meer koude voeten en uw woning in Leeuwarden efficiënt verwarmen? Kies dan voor vloerverwarming. U heeft dan geen radiatoren meer nodig. Bij een vloerverwarming plaatsen de klusjesmannen uit ons netwerk verwarmingsbuizen onder de vloer, waardoor de warmte omhoog zal stijgen. Een vloerverwarming vereist wel een grote verbouwing, wat voor een bestaand pand nog lastig kan zijn. Vaak wordt er gekozen voor vloerverwarming voor nieuwbouwwoningen, maar ook in bestaande woningen is het mogelijk om de vloerverwarming aan te leggen. Kies bijvoorbeeld voor een geschikte laminaat vloer voor het geleiden van de warmte.

Besparen op de kosten van uw grote en kleine klussen?

Kies eenvoudig het beste klusbedrijf uit Leeuwarden. Ontvang eenvoudig meerdere gratis prijsoffertes!

klusjes in het huis

Klusjes in en om het huis

Voor vele grote klussen als een verbouwing en renovatie wordt al snel de hulp van een klusbedrijf ingeroepen. Er bestaan echter veel klusjes in en om huis die jaarlijks moeten worden uitgevoerd om de kwaliteit en levensduur van een product te waarborgen. Deze klusjes vragen per stuk niet veel tijd, of kennis, maar nemen tezamen toch heel wat vrije tijd in. Door deze klusjes over te laten aan een klushulp behoudt u uw vrije weekenden, en weet u zeker dat de klusjes vakkundig worden afgehandeld. Klusjes waar u aan kunt denken zijn het smeren en repareren van sloten, het herstellen van bestrating, of klein tuinonderhoud. Door de tips van de klusjesmannen is een deel van het kluswerk bovendien zelf uit te voeren.

Tegels zetten

wandtegels plaatsen in Leeuwarden
Tegels zetten is een klus die enige tijd en aandacht vereist. Toch is het wel mogelijk om zelf de tegels te plaatsen. Bij het zetten van wandtegels dient u dan wel aandacht te besteden aan de mogelijke verzakking van het materiaal. Dit is op te lossen door de onderste rij tegels op een lat te plaatsen. Deze lat zal de verzakking voorkomen, en werkt tevens als waterpas. Liever de hulp van een klusjesman? Schakel dan een klusbedrijf uit Leeuwarden in.

Gyproc wanden en plafond

gyprco wanden
Gyproc wanden worden gemaakt van gips. Ze worden vaak gebruikt voor een afscheidingswand, voor het creëren van een zolderkamer of voor het afwerken van een plafond. De klusjesman maakt eerst een profiel van metaal of hout om een scheidingswand te maken. In het profiel wordt isolatie aangebracht en met het Gyproc wordt alles afgewerkt. Hetzelfde geldt voor een verlaagd plafond. Voordeel van Gyproc is dat het eenvoudig af te werken is met verf of behang.

Behangen

slaapkamer in Leeuwarden behangen
Behangen is een volgend alternatief voor het verven van de muren. Hoewel behangen niet heel moeilijk is, vraagt het wel aandacht en enige nauwkeurigheid. Vaak wordt gezegd dat samen behangen een goede relatietest is. Voordat u gaat behangen, is het van belang het nodige materiaal te bestellen. Hiervoor moet u de breedte en hoogte van de wanden meten, en dit delen door de breedte van de rol, en de lengt van de behangrol.

Stucwerk

stukadoor uit Leeuwarden
In plaats van het schilderen van de muren en plafonds is het een optie om de muur of het plafond te stucen.

Binnen de algemene term stucwerk vallen vele vormen van stucen zoals sierpleister en het spuiten van latex. Voor welke variant u het beste kunt kiezen is afhankelijk van de wensen die u heeft voor de uitstraling en eigenschappen van het materiaal. Een klusjesman uit Leeuwarden kan u van de benodigde informatie voorzien over de vele vormen van stucen.

Vloer leggen

parketvloer leggen in Leeuwarden
Het leggen van een vloer van bijvoorbeeld laminaat of parket bevat veel meer werk dan men vaak denkt. Dit komt doordat niet alleen de vloer zelf gelegd moet worden, maar ook de ondergrond enige voorbereiding vereist. Zeker bij een renovatie en verbouwing is het noodzakelijk om de ondergrond te egaliseren en vocht- en vuilvrij te maken. Pas daarna is het mogelijk om een laminaat vloer of ander soort vloer te leggen. Naast het leggen van vloeren, repareren de klusjesmannen desgewenst de oude (parket), laminaat of houten vloer. Eventueel is het een optie het vloerherstel te combineren met de plaatsing van vloerverwarming.

Schuttingen

schutting plaatsen
Schuttingen vormen een geschikte oplossing voor het afsluiten van tuinen en terrassen. Er bestaan veel soorten schuttingen, en de prijzen hangen af van uw wensen op het gebied van uitstraling en kwaliteit. Zo is het een optie om een houten schuttingpaneel met FSC-keurmerk af te wisselen met een gaaspaneel gevuld met kiezelstenen. Vreest u dat een schutting het ‘tuingevoel’ weghaalt? Laat dan klimplanten tegen de schutting groeien of kies ervoor om enkele plantenbakken te plaatsen. Zo blijft het groen in de tuin aanwezig.

Bestrating

Bestrating Leeuwarden
De uitstraling – en daarmee de prijswaarde – van uw woning of bedrijfspand in Leeuwarden kan aanzienlijk stijgen door de bestrating te verbeteren. Het bestraten van een oprit in zichzelf is niet heel ingewikkeld, de voorbereiding vergt meer tijd en moeite. Voor een oprit geldt bijvoorbeeld dat de afwatering op de juiste wijze moet zijn geregeld, en is ook de draagkracht van de ondergrond van invloed op de kwaliteit van de bestrating. Een klushulp voorziet u desgewenst van meer informatie of praktische ondersteuning.

Zwembad aanleggen

zwembad aanleggen in Leeuwarden
Wilt u in de zomermaanden niet naar een zwembad in de buurt te hoeven lopen, maar direct aan huis genieten van het heerlijk verkoelende water? Overweeg dan om een zwembad in de tuin te laten maken. Het plaatsen van een zwembad is wel aan enkele voorwaarden verbonden, en hier moet u dan ook goed rekening mee houden. Zo moet u voor zwembaden dieper dan 1.5 meter en groter dan 30 vierkante meter een vergunning aanvragen bij het gemeenteloket van Leeuwarden.

Traprenovatie

traprenovatie
Naast de renovatie van gevels, keukens en badkamers valt ook een traprenovatie onder de klussen van een erkend klusjesman. De renovatie van trappen hoeft geen dure en ingewikkelde klus te zijn, maar dat hangt voornamelijk af van uw wensen op het gebied van stijl en aanblik. Door de huidige traptreden opnieuw te bekleden, te schilderen of te voorzien van opzettreden creëert u in een handomdraai een heel andere aanblik. Overweeg ook om de montage van een nieuwe trapleuning voor een veranderde sfeer.

Kosten klusjesman Leeuwarden

De prijs voor een klusjesman uit Leeuwarden worden beïnvloed door een aantal factoren. Denk hierbij aan de arbeidskosten, de kosten voor het benodigde materiaal en de kwaliteit.

Het uurloon voor de klusjesman uit Leeuwarden is afhankelijk van de ervarenheid van de vakman. Een ongecertificeerde klusjesman kost gemiddeld €15,- tot €20,- per uur.

Het uurtarief van een ervaren klusjesman is €30,- tot €40,-. Dit wil niet zeggen dat een onervaren klusjesman altijd goedkoper is, omdat u ook nog te maken heeft met bijvoorbeeld materiaalkosten.

Tabel: uurtarief klusjesman

Type klusjesman Gemiddeld uurtarief*
Ongecertificeerd klusjesman €15,- tot €20,-
Gemiddelde klusjesman €20,- tot €30,-
Ervaren klusjesman €20,- tot €30,-
* Let op: dit is een gemiddeld uurtarief. Het exacte tarief hangt af van onder ander de ervaring en type klus. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes aan!

4 tips voor vergelijken van klusjesmannen

Wanneer u het offerteformulier invult, ontvangt u met één druk op de knop een aantal gratis en vrijblijvende prijsoffertes. Om de beste klussendienst voor uw klus uit te zoeken, is het verstandig de offertes te vergelijken. Let hierbij ten eerste op de totaalprijs. Wat is wel en wat is niet inbegrepen? En hoe hoog zijn de voorrijkosten? Let ten tweede op de voorwaarden. Tot slot is het ook verstandig om te controleren of u garantie krijgt als er wat kapotgaat.

Voordelen inhuren klusjesman Leeuwarden

 • De klus verloopt snel en probleemloos.
 • U krijgt altijd een hoge kwaliteit en uitstekende service.
 • Alles wordt geregeld en u hoeft geen gereedschap te kopen.
 • U krijgt deskundig advies van de ervaren klusjesmannen

Vrijblijvend offertes vergelijken

Bent u op zoek naar een ervaren klusjesman uit Leeuwarden? Schakel dan een klusbedrijf in voor een renovatie, verbouwing, reparatie of tuinaanleg. Wij zijn een netwerk van klusjesmannen die u graag van dienst zijn. Schilderwerk, traprenovatie, montage, sloopwerken of loodgieterswerk? Het is voor de klusjesmannen uit ons netwerk allemaal geen probleem.

De klusservice is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Vul het offerteformulier en ontvang gratis en vrijblijvende prijsoffertes. U ontvangt binnen een paar dagen een aantal aantrekkelijke aanbiedingen van klusbedrijven uit uw regio. Vergelijk de offertes en kies zelf het beste klusbedrijf! Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaald voor uw klussen. Ons netwerk bestaat ook uit ervaren timmermannen.

Klusjesman Leeuwarden