Vind een klusjesman uit Huizen voor al uw klussen!

Wij zijn een netwerk van klusjesmannen. Kom in contact met meerdere klusbedrijven en vergelijk offertes voor alle klussen en timmerwerken.

Klusjesman Huizen

Klusjesman Huizen

Bent u op zoek naar een degelijke klusjesman in de regio Huizen? De bij het netwerk van Houtens aangesloten klusjesmannen staan voor u klaar met vakwerk op maat. Of het nu gaat om het repareren van elektricteit, de montage van een keukenkastje, of het schilderen van de dakgoten: onze experts helpen u met plezier. Elke klusjesman die zich bij ons aangesloten heeft, beschikt over een relevante opleiding en ruime ervaring. Hebt u een vraag over de verbouwing of renovatie van de keuken? Wilt u meer weten over de kosten voor het zetten van tegels of een gevelrenovatie? Of bent u benieuwd naar de opties voor het inzetten van een klusjesman voor het schilderen van de kozijnen, het aanleggen van elektriciteit, loodgieterswerk of schilderwerk binnenshuis? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend enkele offertes aan via het contactformulier. Na uw aanvraag ontvangt u spoedig meerdere offertes van menig klusbedrijf bij u uit de buurt. Het is aan u om de prijzen voor de gewenste klussen met elkaar te vergelijken. Voor welke klusjesman of welk klusbedrijf u echter ook kiest, wij garanderen een snelle en vakkundige hulp bij alle klussen zowel binnen- als buitenshuis.

Vergelijk diverse offertes

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Tel. nummer bij geen gehoor (optioneel)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)
kwaliteitskeurmerk

Scherpe prijzen

Kwaliteitswerk gaat bij menig klusbedrijf gepaard met hoge kosten, maar niet bij een bij ons netwerk aangesloten klusbedrijf. Zij bieden de klussen in Huizen aan voor scherpe tarieven. Door efficiënt te handelen, slagen ze erin de prijzen laag te houden. De klusjesman komt bij u langs en overlegt met u welke wensen u hebt voor de montage, renovatie of verbouwing, en welke kosten er gelden voor het repareren van een onderdeel. Doordat de klusjesman openheid van zaken geeft, weet u wat u kan verwachten.

Duidelijke communicatie

Centraal bij de klussen staat dat we duidelijke communicatie gebruiken. Wij vinden klantcontact belang en zijn van mening dat een succesvolle samenwerking ten eerste valt of staat bij duidelijke communicatie en heldere afspraken. Elke klusjesman in Huizen zal u dan ook bijstaan met kwaliteitsadvies voor uw verbouwing. Indien gewenst komt een klusjesman naar u toe om een duidelijke analyse te maken van welke klussen en klusjes noodzakelijk zijn bij u thuis.

Gegarandeerd vakwerk

Naast scherpe prijzen leveren wij ook gegarandeerd vakwerk. Al onze klusjesmannen uit ons netwerk in Huizen hebben een ruime ervaring, en uitstekende diploma’s. Dit betekent dat elke gevelrenovatie, bestrating, montage bij hen in goede handen is. Ook voor het schilderen van de kozijnen, loodgieterswerk of het zetten van tegels draaien zij hun hand niet om. Hebt u vragen over onze werkwijze of wilt u snel in contact komen met een klusbedrijf? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in. Wij helpen u met plezier.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u benieuwd naar de klussen van onze klusjesmannen in Huizen? Wilt u weten wat het werk van een klusjesman kost? Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan direct contact op zodat we u meteen verder kunnen helpen. Het aanvragen van vrijblijvende offertes is kosteloos en het verplicht u tot niets. Vult u dus gerust het contactformulier in voor meer informatie.

Werkgebied Huizen

klusbedrijf Huizen

Klantervaringen

Na een flinke regenbui merkte ik dat een dakgoot lek was en er lekkage was bij het dakraam. Na een kleine speurtocht online kwam ik uit bij Houtens. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
J. Van Nieuwstad, Amsterdam
Na zelf een poging te doen om mijn woonkamer te verbouwen, toch maar besloten klusjesmannen in te huren. Erg blij met het resultaat! De uitbouw en het schilderwerk zien er prachtig uit.
S. Robb, Huizen
klusjesman offerte Huizen

Van alle markten thuis

Een klusjesman die zich bij ons netwerk in Huizen heeft aangesloten is van alle markten thuis. Dit betekent dat hij u niet alleen kan ondersteunen bij standaard klussen op het gebied van montage en renovatie, maar dat ook meer specialistische klusjes snel en vakkundig worden afgehandeld. Het leggen van bestrating, het afhandelen van een traprenovatie, het tuinonderhoud, het verven van meubilair, het zetten van tegels en het aanleggen van elektriciteit vormen voorbeelden van klussen die onze klusjesmannen met plezier uitvoeren. Hoewel enkele van deze klusjes zoals het schilderen van woononderdelen en het repareren van apparatuur relatief weinig tijd vragen, geniet u dankzij de hulp van een klusjesman spoedig van een optimaal wooncomfort.

Schilderwerk

binnenschilder HuizenElk schilderwerk dient periodiek bij te worden gewerkt. Zo moet u buitenshuis het schilderwerk minimaal één keer per vijf jaar opnieuw schilderen, en geldt voor binnenshuis een periode van maximaal zeven jaar. Daarnaast dient u het schilderwerk buiten jaarlijks te controleren op scheurtjes en beschadigingen. Het opnieuw verven van de kozijnen en dakgoten voorkomt houtrot, schimmel en overige vochtproblemen. Hebt u geen zin of tijd om alles te verven? Een klusjesman uit Huizen heeft het werk snel afgehandeld. Ook het verven van muren en plafonds binnenshuis valt binnen het kluspakket van een erkend klusbedrijf.

Loodgieterswerk

riolering HuizenOnder loodgieterswerk verstaat het klusbedrijf uit Huizen diverse taken. Zo kunt u hierbij denken aan klussen zoals het ontstoppen van leidingen en riolen, maar ook het repareren van een waterleiding, en de montage van een wasmachine of douche vallen binnen dit begrip. Loodgieterswerk is vaak niet heel ingewikkeld, maar vereist vaak wel enig inzicht en handigheid. Hierdoor is het verstandig om één van de klusjesmannen die met ons samenwerken in te zetten voor het loodgieterswerk. Zij voeren de sanitair klus snel uit zodat u weer kunt genieten van uw leven.

Elektriciteit

elektricienBijna iedereen kan wel een nieuwe lamp indraaien. Overige taken op het gebied van elektriciteit zijn echter snel ingewikkelder. Klussen als het repareren van een lamp of de montage van een groepenkast vormen voor menigeen een lastige taak. Door een erkend klusjesman in te schakelen bent u ervan verzekerd dat de elektriciteit goed aan wordt gelegd, en u in de toekomst geen risico loopt op kortsluiting door overbelasting. Het plaatsen van buitenverlichting en het repareren van elektriciteitsdraden vormen andere klusjes op het gebied van elektriciteit die wij afhandelen.

Timmerwerk

Klusbedrijf en timmerwerk Huizen Het kluswerk bestaat niet alleen uit hulp bij verbouwing en renovatie. Een specialist uit ons netwerk in Huizen helpt u tevens graag bij het nodige timmerwerk. Een timmerman uit Huizen kan een veelvoud van klussen op zich nemen die u zelf niet leuk of te lastig vind om te doen. Wij installeren bijvoorbeeld nieuwe houten raamkozijnen, of zorgen voor een traprenovatie. Een timmerman uit Huizen kan bovendien de zolder of keuken vertimmeren. Alles met dezelfde perfecte afwerking, zoals het hoort!

Tuinonderhoud

tuin ontwerpenVeel van de klussen waarvoor mensen bij een klusbedrijf komen, bestaan uit de montage, reparatie en renovatie van woononderdelen. Een klusjesman is echter ook ervaren met het onderhoud van dakgoten, tuinen en andere zaken. Bij het tuinonderhoud moet u denken aan klusjes als het herstellen van bloembakken, de bestrating van het terras, of het schoffelen van bloembedden. Het grote voordeel van tuinonderhoud is dat hiervoor niemand thuis hoef te zijn. De klusjesmannen nemen zelf al het materiaal mee, en laten de boel netjes achter.

Isolatie

spouwmuur isolerenWist u dat het ook mogelijk is om de hulp van een klusjesman uit Huizen kunt inroepen voor het verbeteren van de isolatie van uw woonpand? Voor de isolatie van woningen bestaan er verschillende oplossingen, waaronder een spouwmuur-, vloer- en gevelisolatie. De meest gekozen oplossing is echter de isolatie van de kruipruimte. Dit kost relatief weinig geld, maar zorgt voor een betere isolatie, minder vocht in huis en minder ongedierte. Voor deze isolatie hebt u de keuze uit schelpen, zand en thermoskussens als isolatiemateriaal.

Bent u op zoek naar een klusjesman? Schakel ons netwerk in!

Jaarlijks brengen wij vele mensen in contact met een klusjesman voor klussen in en om het huis. Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan.

Klusjesman offertes

Kleine en grote klussen

Wilt u weten of onze klusjesmannen in Huizen uw klussen uit kunnen voeren? Maakt u zich dan geen zorgen, want voor elk bij ons aangesloten klusbedrijf is geen klus te klein of te groot. We staan u bij met diverse grote klussen, zoals het periodieke schilderwerk van de kozijnen, een verbouwing van de doucheruimte of het uitvoeren van een gevelrenovatie. Daarnaast kunnen de klusjesmannen ook kleine klusjes zoals het repareren van keukenkastjes, het smeren van sloten of de montage van plinten voor u uitvoeren. Bij deze grote en kleine klussen staat altijd de kwaliteit van het werk centraal. Door te werken met geavanceerde technieken en nieuwe materialen is er altijd sprake van maatwerk.

klusjes Huizen

Keukens

keukenrenovatie Huizen
In veel Nederlandse huishoudens brengt men aardig wat tijd door in de keuken. Keukens worden niet alleen gebruikt voor het koken of nuttigen van eten, maar vormen tevens het hart van het huis waar belangrijke zaken worden besproken. Het is dan ook van belang dat de keuken een hoog wooncomfort en gebruiksgemak biedt. Dit bereikt u onder andere door alle apparaten en het keukenmateriaal in goede staat te houden. Is de montage van een nieuw keukenblad nodig? Zou het schilderen van de keukenkastjes de sfeer verhogen of is er ander onderhoud noodzakelijk? Een klusbedrijf voert desgewenst een volledige renovatie, inclusief schilderwerk, loodgieterswerk en het zetten van tegels uit.

Badkamer

badkamertegels plaatsen HuizenVoor een optimaal wooncomfort is het van belang dat ook in de badkamer alles naar behoren werkt. Lekkende kranen, een doorlopend toilet, of verstopte wasbak vormen allen voorbeelden van vervelende problemen, die u gelukkig snel kunt verhelpen. Schakel hiervoor een erkend klusbedrijf in om ervan verzekerd te zijn dat het probleem zich niet binnen korte tijd herhaalt. Daarnaast kan een ervaren klusjesman uit Huizen zorgen voor de montage van nieuwe badkamermeubelen of andere producten. Is het repareren van enkele onderdelen niet afdoende? Overweeg dan de opties voor een verbouwing of renovatie. Dit kost in eerste instantie meer, maar biedt op de lange termijn diverse voordelen.

Dakramen

Dakraam HuizenEen woning met meerdere kamers is fijn, maar nog fijner is als er in iedere ruimte daglicht te zien is. Een klusjesman maakt met een dakraam van het donkerste hok een fijne leefruimte! Er bestaan dakramen in vele soorten en maten. Zo hebt u de keus uit kantelramen en openslaande dakramen. Daarbij moet u kiezen tussen de verschillende bedieningssystemen. Menig dakraam is zowel handmatig als elektronisch te bedienen. Eén van de bij ons aangsloten klusjesmannen informeert u met alle plezier, en biedt de gewenste praktische ondersteuning.

Dakwerk

dakdekker HuizenOnder dakwerk verstaat men bij een klusbedrijf verscheidene taken. De meest gebruikelijke vorm van dakwerk die klusjesmannen uitvoeren is het reinigen, ontstoppen, repareren en schilderen van dakgoten en regenpijpen. Daarnaast helpt men tevens vaak bij het bijwerken van de dakbedekking en het controleren van de dakconstructie. Tot slot is het mogelijk om een klusjesman in te huren voor het aanleggen van nieuwe dakbedekking en het controleren van het dak op daklekkages.

Gevelrenovatie

gevel impregnerenVoor het behoud van de levensduur van de gevel, en het voorkomen van vochtproblemen als doorslaand regenwater en houtrot, is het van belang dat u de gevel van het juiste onderhoud voorziet. Een periodieke gevelrenovatie is daarbij bovendien aan te raden. Een gevelrenovatie begint altijd met het reinigen van het oppervlak. Wordt op dat moment geconstateerd dat de voegen erg afbrokkelen, dan vernieuwt men deze vervolgens. Tot slot is het aan te raden om de renovatie af te ronden met een gevelimpregnatie.

Vloerverwarming

vloerverwarming aanleggenEen vloerverwarming is een techniek die, evenals de isolatie van kruipruimtes, zorgt voor een verminderd warmteverlies en een verbetering van de luchtvochtigheid in huis. De vloerverwarming brengt echter nog andere voordelen met zich mee, zoals meer ruimte in de woonkamer door het verdwijnen van de radiatoren en een meer evenredige warmteverspreiding. Omdat het aanleggen van een vloerverwarming in bestaande woningen een grote verbouwing vraagt, liggen de kosten relatief hoog. In de meeste gevallen adviseren wij daarom enkel bij nieuwbouw de aanleg van een vloerverwarming.

klusjes in het huis

Klusjes in en om het huis

Om de kwaliteit van houtwerk, schilderwerk en de dakgoten te garanderen is het van belang dat u hier regelmatig onderhoud op uitvoert. Dit geldt niet alleen voor zaken buitenshuis, ook binnenshuis zult u periodiek het behang moeten herstellen en het sanitair repareren om zeker te weten dat u geniet van een optimaal wooncomfort. Het afhandelen van dergelijke klusjes in en om huis neemt aardig wat tijd in beslag. Hebt u geen behoefte om hier tijd in te steken? Laat dan een erkend klusjesman uit Huizen dit voor u afhandelen. De professionals uit ons netwerk ondersteunen u met plezier bij het verven van wanden, de montage van een kast, of het tuinonderhoud. Alle klusjes zullen snel worden afgehandeld, tegen aantrekkelijke prijzen.

Tegels zetten

vloertegels HuizenMenig klant van ons klusbedrijf in Huizen verwacht dat wij alleen klussen uitvoeren op het gebied van repareren, verven of het aanleggen van elektriciteit. Er bestaan echter diverse gebieden waarin onze medewerkers eveneens over expertise beschikken. Zo kunt u een klusjesman inhuren voor het zetten van tegels. Tegels zetten is een klus die zeer precies moet worden uitgevoerd. Hoewel het een optie is om zelf de tegels te zetten, is het inschakelen van een klusbedrijf sterk aan te raden. Een klusjesman zal de tegels in de keuken of badkamer vakkundig en binnen een dag zetten.

Stucwerk

plafonds stucen HuizenHet stucen van muren en plafonds zorgt ervoor dat deze een elegante en afgewerkte uitstraling krijgen. Daarnaast zorgt juist stucwerk voor een goede isolatie, waardevermeerdering van uw pand in Huizen en wordt het licht beter door de ruimte verdeeld. Bovendien maakt juist stucwerk het makkelijk om vervolgens de muren te verven of behangen. Experts adviseren om het stucen uit te laten voeren door een ervaren klusbedrijf. Het stucwerk dient namelijk exact op de juiste wijze te worden aangebracht. De kosten voor deze taak variëren tussen de €8,- en €30,- per m². Dit is afhankelijk van het soort werk waar u voor kiest.

Behangen

behanger HuizenGaat u behangen in plaats van verven? Vul dan ten eerste scheuren en muurbeschadigingen in. Daarna moet u het behang afmeten: bereken de omtrek van de ruimt en deel dit door de breedte van de rol. Vermenigvuldig het aantal met de hoogte. Houdt eventueel rekening met patronen die op het behang staan. Daarna kan het echte behangen beginnen: knip de banen op maat, en maak de behanglijm aan. Teken een rechte lijn op de muur en breng de lijm aan. Vervolgens kunt u de eerste baan aanbrengen, en verder werken.

Vloer leggen

houten vloer leggen HuizenHet leggen van de vloer tijdens een renovatie of verbouwing is een klus die u het beste kunt overlaten aan één van de ervaren klusjesmannen. Zeker wanneer u gebruik maakt van vloerisolatie of als u overweegt om een vloerverwarming te installeren onder de vloer tijdens een renovatie of verbouwing. Voorkom dat u op de lange termijn last krijgt van lekkage en andere vochtproblemen door een klusbedrijf uit Huizen de montage te laten doen. De klusjesmannen hebben het werk in no time uitgevoerd, en rekenen hiervoor aantrekkelijke tarieven. Vergelijk menig klusbedrijf voor het beste aanbod.

Schuttingen

Houten schuttingEen tuin wordt des te meer uw tuin als er beschutting is. Eén van de oplossingen voor meer beschutting en een windvrij terras is het plaatsen van schuttingen. Veel klanten vrezen echter dat een schutting ervoor zorgt dat de sfeer van de tuin verloren gaat. Dit hoeft niet het geval te zijn: kies voor hang- of klimplanten en creëer een prachtige groene wand. Onze klusjesmannen plaatsen zo een schutting rond uw paradijs, zodat u lekker in Huizen van de natuur kan genieten!

Bestrating

sierbestrating HuizenHet bestraten van een oprit of terras is niet moeilijk, maar vereist een goede voorbereiding. Zo moet de oprit eerst gedrild worden en is ook een goede afwatering noodzakelijk. Zoekt u de juiste bestrating voor het terras? Kijk dan goed naar de beschikbare stenen en legverbanden. De keuze die u maakt is van grote invloed op de uitstraling die het terras krijgt. Een professional uit ons netwerk informeert u desgewenst over de opties voor bestrating.

Zwembad aanleggen

zwembad aanleggen HuizenNaast het standaard tuinonderhoud, het schilderen van de kozijnen en de bestrating van de oprit, is ook het aanleggen van een zwembad een taak waarvoor u de klusjesmannen uit ons netwerk in Huizen kunt inzetten. Het plaatsen van een zwembad vraagt een goede voorbereiding, waaronder het aanvragen van een vergunning. Alleen wanneer het zwembad minder dan 1.5 meter diep, 30 vierkante meter breed is, dan is het mogelijk om deze zonder vergunning aan te leggen. Wel moet u ook dan voldoen aan locatie-eisen.

Traprenovatie

trapbekleding HuizenWoont u al meer dan 20 jaar in hetzelfde pand en is de trap van hout gemaakt? Dan is het waarschijnlijk een goed moment voor een traprenovatie. Houten traptreden zullen met de jaren steeds meer slijten, wat onder meer risico op valpartijen geeft. Een traprenovatie hoeft niet moeite te kosten, het is in een groot deel van de gevallen voldoende om opzettreden over de bestaande treden te plaatsen. Andere klussen binnen de traprenovatie omvatten het installeren van een trapleuning of het schilderen van de treden.

Vrijblijvend offertes vergelijken

Bent u op zoek naar iemand die voor u een traprenovatie of gevelrenovatie kan afhandelen? Hebt u problemen met de elektriciteit? Zoekt u een ervaren vakman voor het schilderen van de kozijnen? Bij Houtens Huizen bent u aan het juiste adres. Onze klusjesmannen hebben jarenlange ervaring met montage, installatie, renovatie en verbouwing. Ook het repareren en onderhouden van woononderdelen is bij hen in goede handen. Omdat de klusjesmannen uit ons netwerk allen uitstekende diploma’s hebben en regelmatig gecontroleerd worden op de kwaliteit van hun werk garanderen wij een groot vakmanschap en hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Wilt u graag de prijzen van klusjesmannen met elkaar vergelijken? Dat komt goed uit! Aarzel niet om het contactformulier in te vullen en u ontvangt spoedig meerdere offertes van klusbedrijven uit uw regio. Deze kan u vergelijken op prijs, voorwaarden en totale aanbod om zo een klusjesman te vinden voor uw klus!

contact met een klusjesman