Op zoek naar een specialist voor uw klus?

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes!

Klusjesman Helmond

Schakel een klusjesman uit Helmond in voor alle klussen in en rondom uw woning of bedrijfspand. Van grote klussen zoals een verbouwing of renovatie tot kleine klusjes rond het repareren van een kapot slot, oplossen van een verstopping, verven van meubelstukken, leggen van een laminaat vloer of montage van een kast. Op deze pagina leest u meer over de voordelen en de mogelijkheden. Daarnaast vertellen we u meer over de gemiddelde kosten.

Wilt u meer weten over de prijzen? Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes aan. U ontvangt meerdere aanbiedingen van klusjesmannen uit Helmond. Vergelijk op basis van prijs, aanbod en voorwaarden en kies eenvoudig voor de klusservice van het beste klusbedrijf.

Klusjesman Helmond

Hoe werkt de klussendienst?

Benieuwd hoe de klussendienst werkt? Wij zijn een uitgebreid netwerk van klusjesmannen uit Helmond. De aangesloten bedrijven hanteren scherpe prijzen en leveren altijd hoogwaardige kwaliteit. Door de ervaring en vakkennis van de specialisten verloopt de klus een stuk sneller dan wanneer u het zelf zou doen. De belangrijkste voordelen van de klussendienst:

 • Er is altijd een klusbedrijf bij u in de buurt door ons landelijk dekkend netwerk.
 • U krijgt altijd aantrekkelijke prijzen voor de klusjes.
 • U bespaart tot wel 40% op de kosten.
 • U krijgt gegarandeerd vakwerk en snelle hulp.

Klusjesman in Helmond gezocht? Gratis en vrijblijvende offertes

Wanneer u een klussenbedrijf nodig hebt, bent u vast ook benieuwd naar de prijzen. Door offertes te vergelijken bespaart u op de kosten. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaald voor de klussen. U ontvangt een aantal aanbiedingen van klusjesmannen uit ons netwerk.

De aangesloten specialisten hebben veel ervaring en vakkennis. Met één klik met uw muis ontvangt u prijsoffertes. U hoeft zelf niet allemaal bedrijven op te bellen voor een prijsindicatie. Kies eenvoudig het beste klusbedrijf door het offerteformulier in te vullen.

Ik was op zoek naar een klusjesman die mijn tuin in orde kon maken voor de zomer. Via deze site in contact gekomen met een vakman die een terras heeft gelegd voor een scherpe prijs!
R. van der Land, Dordrecht
Omdat mijn man geen klusser is waren het aantal kleine klusjes een grote ergernis geworden in ons huishouden. Dankzij Houtens een klusjesman uit Helmond gevonden die alles in orde heeft gemaakt. Niet duur!
M. de Wit, Helmond

Werkzaamheden klusjesman

Het voordeel van een klusjesman is dat hij veel vakkennis heeft over verschillende vakgebieden. U hoeft maar één specialist in te schakelen en niet meerdere voor allerlei klussen. Dit scheelt niet alleen in tijd, maar uiteraard is het ook een stuk goedkoper. Grote klussen zoals schilderwerk of loodgieterswerk is geen probleem, maar ook kleine klusjes zoals het smeren van een slot. Schakel een klusjesman voor:

 • gedegen onderhoud, renovatie en reparatie;
 • stucwerk, schilderwerk en behangen;
 • loodgieterswerk en dakwerk;
 • tuinaanleg en –onderhoud;
 • montage van meubels.

Van alle markten thuis

Wie een klussenbedrijf uit ons samenwerkingsverband inschakelt profiteert niet alleen van aantrekkelijke prijzen en een hoogwaardig vakmanschap, maar ook van de ruime ervaring van de klusjesmannen. In tegen stelling tot vakmannen die zich in één vakgebied hebben gespecialiseerd, zijn deze experts van alle markten thuis. Naast algemene diensten zoals het repareren van diverse zaken, de montage van diverse apparaten en het verven van houtwerk binnen- en buitenshuis, helpt menig klusjesman uit Helmond u tevens graag bij specifiekere klussen. Denk hierbij onder meer aan klushulp bij het loodgieterswerk, een gevelrenovatie, tuinonderhoud of tegels zetten. Moet er elektriciteit geplaatst worden? Of hebt u ondersteuning nodig bij een traprenovatie? Een klusjesman voert de taak snel voor u uit.

allround klusjesman Helmond

Onderhoudswerk

onderhoudswerk in Helmond
Goed onderhoudswerk is erg belangrijk, maar u weet vast ook wel dat dit veel tijd kost. Het onderhoud van een huis wordt daarom vaak uitgesteld of helemaal niet gedaan. Door een klussenbedrijf uit Helmond in te schakelen hoeft u zich niet meer druk te maken over het onderhoud. Dit scheelt u veel werk. Kies voor het inhuren van een klusjesman voor schilderwerk aan uw kozijnen, het repareren van beschadigingen of onderhoudswerk aan uw riolering. Ook dakwerk is mogelijk. Zoals het schoonmaken van de dakbedekking en het bladvrij maken van de dakgoten om verstoppingen te voorkomen.

Schilderwerk

schilderwerk Helmond
Om ervoor te zorgen dat uw schilderwerk in goede staat blijft, moet u het houtwerk aan de buitenkant van uw woning in Helmond minimal eens in de vijf jaar schilderen, en raden klusjesmannen aan het houtwerk binnenshuis minimaal eens in de zeven jaar weer te verven.

Hoewel schilderen niet lastig is, kan het veel tijd in beslag nemen. Bovendien moet u voor het schilderen van de kozijnen op de bovenverdieping over een stevige ladder beschikken. Een klusbedrijf zal u al het werk uit handen nemen.

Loodgieterswerk

loodgieter Helmond
Naast voor het verven van kozijnen en wanden wordt een klussenbedrijf ook regelmatig ingeschakeld voor loodgieterswerk. Onder loodgieterswerk verstaat men een groot aantal klussen, zoals het ontstoppen van de afvoer of het aanleggen van een nieuwe riolering. Daarnaast kunnen klusjesmannen het sanitair repareren of u helpen bij de renovatie van de badkamer. Bent u begonnen met het eigenhandig uitvoeren van loodgieterswerk, maar wil het niet helemaal lukken? Aarzel ook dan niet om een expert in te schakelen.

Elektriciteit

elektricien in Helmond
Het werken met elektriciteit is vrij gevaarlijk, en vraagt daarom enige handigheid en nauwkeurigheid. Bent u nog wel in staat om een lamp op te hangen, maar bent u bang voor een stroomstoot of kortsluiting bij het vervangen van elektriciteitsdraden of het aanleggen van een stopcontact? Aarzel dan niet om contact met een ervaren klusjesman te zoeken. Zo weet u zeker dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan, en de elektriciteit in een korte tijd weer in optimaal werkt.

Tuinonderhoud

tuinonderhoud Helmond
De term tuinonderhoud staat voor een groot aantal klussen en klusjes die in en om de tuin kunnen worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan het schoffelen van de bloembedden, de bestrating van het terras of het aanleggen van een tuinpad. Hebt u geen groene vingers, of geen zin om in het weekend de tuin te onderhouden? Overweeg dan om een klusjesman in te schakelen voor het tuinonderhoud. De experts uit ons netwerk in Helmond nemen voor al het tuinonderhoud hun eigen materialen mee.

Tuinaanleg

tuinaanleg in Helmond
De tuinaanleg is geen eenvoudige klus en is daarnaast vaak zwaar werk. De klusjesman uit Helmond neemt dit werk graag van u over.

Van de bestrating van een oprit of terras tot het aanleggen van een moestuin of het verven van uw schutting. De klusser zorgt voor de graafwerken, de grondwerken, de drainage en alles wat er verder nog is. Maak samen met de klusser een ontwerp voor uw tuin in Helmond. U geniet snel van uw aangelegde tuin.

huis laten isoleren

Isolatie

De Nederlandse overheid besteedt steeds meer aandacht aan het verminderen van het verbruik van fossiele brandstoffen en het belang van een goede isolatie. Wilt u de isolatie van uw woonpand of bedrijf verbeteren? Dan hebt u de keus uit een aantal oplossingen. De beste isolatiewaarde krijgt u door de isolatie van een gevel en/of dak. Voor mensen met een beperkt budget is echter de isolatie van kruipruimte of spouwmuur de beste keuze. Kijk op de website van de Rijksdienst voor ondernemend Nederland als u wilt weten of u recht heeft op subsidie voor isolatie.

Ervaren klusjesman uit Helmond nodig?

Vraag gratis en vrijblijvende offertes aan. Vergelijk en bespaar!

Kleine en grote klussen

Er zijn heel wat klussen die ervaren klusjesmannen graag voor u uitvoeren. Bijvoorbeeld grote klussen zoals het schilderen van het houtwerk van uw woning of het aanleggen van de tuin. Naast deze klussen bestaan er ook nog allerlei kleine klusjes.

De ervaring leert dat deze klusjes vaak blijven liggen. Denk hierbij aan het repareren van een handvat of keukenkastje die niet meer goed dicht gaat, de montage van een kast of het aanleggen van plinten. Een klussendienst neemt alles uit handen. Dit scheelt u veel tijd en verhoogt het wooncomfort.

kleine klussen

Keukens

keukenrenovatie Helmond
Bij de renovatie van een keuken komen heel veel werkzaamheden kijken. Zo wordt bij de meeste keukenrenovaties de vloer vervangen en is dit meestal ook het moment voor het vernieuwen van kasten, het werkblad en de muren. Naast de montage van nieuwe keukenapparaten ondersteunt een klusjesman u bij het renoveren van de keukenkastjes. Een renovatie van de keukenfrontjes is goedkoper dan het schilderen van de muren of het zetten van tegels.

Badkamer

badkamerrenovatie
Is het hoog tijd voor een verbouwing van uw badkamer en wilt u zeker weten dat de verbouwing in kort tijdsbestek, maar welk vakkundig wordt afgehandeld? Dan is het aan te raden de klusjesmannen van een klusbedrijf uit Helmond om klushulp te vragen. Een klussenbedrijf zal met u overleggen over de werkzaamheden die bij de verbouwing komen kijken en de kosten die hieraan verbonden zitten. Schakel de klusservice in voor een badkamer installatie of voor het repareren en renoveren van uw badkamer.

Riolering

riolering en afvoer
De riolering is zeer belangrijk voor het afvoeren van het afvalwater uit een woning. Wanneer de riolering niet goed werkt, loopt het water niet meer weg en is de kans op een lekkage en waterschade groot. Voorkom problemen en laat regelmatig onderhoud uitvoeren door een klusjesman. Toch een verstopping? Of heeft u last van borrelende geluiden of een vieze lucht in uw huis? De klusjesman gebruikt handige hulpmiddelen om de verstopping snel te vinden.

Sloopwerken

sloopwerken Helmond
Sloopwerken zijn niet eenvoudig uit te voeren. Daarnaast is sloopwerk vaak zwaar werk, u heeft veel bouwafval en duur gereedschap of machines nodig. Een klusbedrijf uit Helmond heeft beschikking tot deze machines en gereedschap en heeft daarnaast veel ervaring met sloopwerken. Wilt u een nieuwe badkamer? Laat de oude er dan uithalen door een specialist. U hoeft het sloopwerk dan zelf niet te doen en de klus verloopt sneller door de ervaring van de klusjesman.

Dakramen

Dakramen installeren Helmond
Een andere klus waarvoor het mogelijk is een klusjesman in te schakelen is de montage van dakramen. Door de montage van een dakraam creëert u veel meer licht en ventilatie op een bovenverdieping. Door een verbeterde ventilatie zal bovendien het leefklimaat aanzienlijk verbeteren. Is een dakraam beschadigd en weet u niet hoe u deze moet repareren? Ook daarbij ondersteunt de klussendienst u met alle plezier. Een medewerker van een klusbedrijf uit ons samenwerkingsverband zal het gehele raam controleren en de nodige reparaties toepassen.

Dakwerk

dakwerk in Helmond
Een volgend vakgebied waarbinnen klusjesmannen verschillende klussen kunnen uitvoeren is het dakwerk. Onder het dakwerk vallen klusjes als het schilderen en repareren van de dakgoten, en het herstellen van het hemelwaterafvoer van de regenpijpen. Is de regenpijp verstopt of hebt u last van waterlekkage door een overlopende dakgoot? Stel u dan spoedig in verbinding met een klusbedrijf uit Helmond voor direct hulp en advies. Op de website van de Nederlandse Dakdekkers Associatie vindt u een checklist waar op te letten als u een betrouwbare dakdekker zoekt.

Gevelrenovatie

gevelrenovatie in Helmond
Woont u al meer dan 15 jaar in hetzelfde pand en hebt u nog nooit de gevel laten reinigen? Dan is het hoog tijd om dit te laten doen. Een gevelreiniging vormt vaak onderdeel van een gevelrenovatie, welke is gericht op het verlengen van de levensduur van de gevel, en het voorkomen van lekkageproblemen. De gevelreiniging wordt in dat geval gecombineerd met het impregneren van het oppervlak, en het herstellen van het voegwerk. De prijzen voor een gevelrenovatie hangen af van het soort kluswerk.

Vloerverwarming

vloerverwarming Helmond
Een vloerverwarming zorgt, evenals de isolatie van de kruipruimte voor een beter warmtebehoud bij de vloer, en een kleinere kans op ongedierte en een hoge luchtvochtigheid. Extra voordelen van een vloerverwarming zijn de vergrootte ruimte in de woonkamer door het verdwijnen van de radiatoren en een meer evenredige warmteverspreiding. Omdat de verbouwing bij een vloerverwarming vrij groot is, adviseert een klushulp om direct te kiezen voor vloerverwarming bij een nieuwbouwwoning.

Besparen op de kosten van uw grote en kleine klussen?

Kies eenvoudig het beste klusbedrijf uit Helmond. Ontvang eenvoudig meerdere gratis prijsoffertes!

klusjes in het huis

Klusjes in en om het huis

Regelmatig hoort een klusbedrijf dat men toch maar zelf aan de slag gaat met kleinere klusjes in en om huis, omdat zij het beschamend vinden om hiervoor een klusjesman in te schakelen. U hoeft u zich hier echter helemaal geen zorgen om te maken.

Alle klusjesmannen hebben ervaring binnen het vakgebied, en vinden het niet erg om kleinere klusjes uit te voeren. Of het nu gaat om het afhandelen van tuinonderhoud, het verven van een muur of de montage van een schutting, zij helpen u met alle plezier bij het werk.

Tegels zetten

wandtegels plaatsen in Helmond
Wilt u proberen eigenhandig de tegels in uw keuken te zetten? Houd er dan rekening mee dat bij tegels zetten op muren, de onderste rij moet worden ondersteund, om verzakking te voorkomen. Zorg er bovendien voor dat de tegels allemaal exact horizontaal komen te liggen. Wilt u graag een patroon of mozaïek betegelen? Overweeg dan om gebruik te maken van mozaïek matjes. Deze tegels zien eruit als mozaïek, maar bestaan uit één platte tegel.

Gyproc wanden en plafond

gyprco wanden
Wilt u een nieuwe scheidingswand plaatsen om een extra kamer te creëren? Of wilt u het plafond verlagen voor een betere akoestiek? Gebruik dan gyproc. De platen van gyproc worden eenvoudig en snel geplaatst, bijvoorbeeld in een houten of metalen frame voor een scheidingswand. Daarnaast is het mogelijk om ze af te werken met verf of met behang. Gyproc wordt ook veelgebruikt voor het afwerken van de zolder.

Behangen

slaapkamer in Helmond behangen
Kent u de uitdrukking dat mensen pas echt kunnen gaan samenwonen wanneer zij samen hebben gekampeerd en behangen? Dit komt doordat het behangwerk en lastige klus is, waar veel mensen moeite mee hebben. Wilt u ruzie voorkomen, of hebt u geen zin om uw slaapkamer opnieuw te behangen? Vraag dan om de klushulp van een klusjesman uit Helmond.

Stucwerk

stukadoor uit Helmond
Het stucen van muren is een taak die u altijd moet overlaten aan een klusjesman. Dit komt doordat het stucwerk een grote vakkundigheid en nauwkeurigheid vereist. Wanneer het stucen van de muur niet op de juiste wijze wordt gedaan, dan zult u dit zeker in het resultaat merken. De klusjesmannen van een klusbedrijf uit Helmond hebben een ruime ervaring met het verzorgen van het stucwerk. Of het nu gaat om wat grover pleisterwerk of fijn sierpleister.

Vloer leggen

parketvloer leggen in Helmond
Naast het repareren van keukenonderdelen of de montage van keukenapparatuur, kunnen klusjesmannen bij een renovatie of verbouwing ook andere klusjes afhandelen. Een voorbeeld hiervan is het leggen van een vloer. Veel klanten denken dat het dan gaat om het laten zetten van tegels op vloeren, maar dat is niet altijd het geval. De professionals van een klusbedrijf zijn u graag van dienst bij het plaatsen van een laminaat of parketvloer.

Schuttingen

schutting plaatsen Helmond
Bent u bezig met de renovatie van de tuin, en zoekt u naar een manier om de tuin op een elegante wijze af te sluiten van de buitenwereld? Overweeg dan om een schutting te plaatsen. Schuttingen met FSC-keurmerk worden in vele soorten en maten aangeboden in Helmond en kennen meestal een lage prijs. Een schutting kan aan de kant van uw tuin volledig met klimplanten of plantenbakker worden bedekt, om zo het buitengevoel te versterken. Een schutting is bovendien gemakkelijk zelf te plaatsen.

Bestrating

Bestrating Helmond
Een klusje dat enige handigheid en ervaring vereist is de bestrating van terrassen en oprijlanen. Bij het bestraten moet u niet alleen zorgen voor een goede manier van het aanleggen van de stenen, ook de voorbereidende werkzaamheden moeten op de juiste wijze worden uitgevoerd. Zo is het bij een oprit van belang dat de stenen en ondergrond voldoende draagkracht hebben voor de auto, en is op het terras de afwatering van belang. Bent u begonnen met de bestrating, maar wil het niet lukken? Schakel dan alsnog een klusjesman in.

Zwembad aanleggen

zwembad aanleggen
Beschikt u over een grote tuin en vindt u het heerlijk om in de zomermaanden te genieten van verkoelend water? Overweeg dan om een zwembad aan te leggen. De plaatsing van een zwembad is verbonden aan verschillende voorwaarden, onder andere op het gebied van locatie en afmeting. Vallen de afmetingen buiten deze voorwaarden, dan dient u een bouwvergunning aan te vragen bij het gemeenteloket in Helmond. De aanvraag duurt enkele weken, daarom is het van belang dat u hier vroeg mee begint.

Traprenovatie

traprenovatie
Beschikt u over een grote tuin en vindt u het heerlijk om in de zomermaanden te genieten van verkoelend water? Overweeg dan om een zwembad aan te leggen. De plaatsing van een zwembad is verbonden aan verschillende voorwaarden, onder andere op het gebied van locatie en afmeting. Vallen de afmetingen buiten deze voorwaarden, dan dient u een bouwvergunning aan te vragen bij het gemeenteloket in Helmond. De aanvraag duurt enkele weken, daarom is het van belang dat u hier vroeg mee begint.

Kosten klusjesman Helmond

De kosten voor een klusjesman worden beïnvloed door een aantal zaken. U moet bijvoorbeeld rekening houden met de kosten voor het materiaal en de arbeidskosten. Een klusjesman rekent vaak een uurtarief, maar soms is het ook mogelijk om een vaste prijs voor de klus af te spreken.

Het uurtarief is afhankelijk van de ervarenheid van de klusjesman. Iemand met veel ervaring heeft een gemiddeld uurtarief van €30,- tot €40,-. In de prijstabel vindt u meer gemiddelde prijzen. Bespaar op de prijs en vergelijk gratis en vrijblijvende offertes!

Tabel: uurtarief klusjesman

Type klusjesman Gemiddeld uurtarief*
Ongecertificeerd klusjesman €15,- tot €20,-
Gemiddelde klusjesman €20,- tot €30,-
Ervaren klusjesman €20,- tot €30,-
* Let op: dit is een gemiddeld uurtarief. Het exacte tarief hangt af van onder ander de ervaring en type klus. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvende offertes aan!

4 tips voor vergelijken van klusjesmannen

Weet u niet precies waar u op moet letten bij het vergelijken van offertes? Wij hebben een aantal tips voor u. Let bijvoorbeeld op de totaalprijs. Wat is inbegrepen bij de prijs. Moet u voorrijkosten betalen? Wie regelt het materiaal? En hoe hoog is het uurtarief? Daarnaast is het verstandig om de voorwaarden door te lezen en het de omschrijving van de klus. Let ten slotte op het tijdsbestek van de klus. Vergelijk de offertes voor de klusservice en kies uw specialist.

Voordelen inhuren klusjesman Helmond

 • Veel vakkennis en ervaring
 • De klus verloopt snel en zonder problemen
 • U hoeft verder niets te regelen
 • Altijd een hoge kwaliteit

Vrijblijvend offertes vergelijken

Wilt u graag geholpen worden bij het schilderen van houtwerk? Heeft u een vraag over een renovatie of verbouwing van de keuken? Of bent u benieuwd naar de prijs voor het repareren van tuinmeubilair, schilderwerk, sloopwerk, tuinaanleg of het laten uitvoeren van een traprenovatie? De klusjesmannen zijn u graag van dienst met hun klusservice.

Vul het offerteformulier in voor gratis en vrijblijvende offertes met scherpe prijzen. Het is vervolgens aan u om de aanbiedingen te vergelijken op basis van prijs en voorwaarden en te kiezen voor het klusbedrijf welke het beste aansluit bij uw wensen. Met een klusjesman uit ons netwerk krijgt u gegarandeerd vakwerk. Via ons netwerk kunt u ook een offerte aanvragen voor een timmerman in Helmond.

Klusjesman Helmond