Vind een klusjesman uit Amsterdam voor al uw klussen!

Wij zijn een netwerk van klusjesmannen. Kom in contact met meerdere klusbedrijven en vergelijk offertes voor alle klussen en timmerwerken.

Klusjesman Amsterdam

Klusjesman Amsterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare klusjesman in of nabij Amsterdam? Zoek dan niet verder, want wij werken samen met menig klusbedrijf uit de regio. De klusjesmannen die zich bij ons netwerk hebben aangesloten, hebben de beste opleiding genoten en laten zich regelmatig bijscholen. Montage is een specialiteit, en de moeilijkste klussen kunt u dus gerust aan onze klusjesmannen overlaten. Naast montage is ook het verven en repareren van woononderdelen, of een volledige renovatie of verbouwing van keuken en badkamer een optie. Twijfelt u of u het schilderwerk, loodgieterwerk of het aansluiten van elektriciteit aan een klusjesman kunt overlaten, neem ook dan gerust contact met ons klusbedrijf op. Dus loopt u vast in uw verbouwing of heeft u anderzijds hulp nodig? In Amsterdam komt er zo een klusjesman uit ons netwerk bij u langs! Vul het contactformulier in en krijg verschillende offertes (max.5) van klusbedrijven uit uw regio. Het is aan u om deze offertes met elkaar te vergelijken op basis van prijs en aanbod, en zo te kiezen voor het klusbedrijf dat het beste bij u past. Voor welk bedrijf u ook kiest, wij garanderen een snelle en vakkundige hulp en aantrekkelijke prijzen.

Vergelijk diverse offertes

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Tel. nummer bij geen gehoor (optioneel)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)
kwaliteitskeurmerk

Scherpe prijzen, duidelijke afspraken

Bent u op zoek naar een betrouwbare klusjesman in of nabij Amsterdam? Zoek dan niet verder, want wij werken samen met menig klusbedrijf uit de regio. De klusjesmannen die zich bij ons netwerk hebben aangesloten, hebben de beste opleiding genoten en laten zich regelmatig bijscholen. Montage is een specialiteit, en de moeilijkste klussen kunt u dus gerust aan onze klusjesmannen overlaten. Naast montage is ook het verven en repareren van woononderdelen, of een volledige renovatie of verbouwing van keuken en badkamer een optie. Twijfelt u of u het schilderwerk, loodgieterwerk of het aansluiten van elektriciteit aan een klusjesman kunt overlaten, neem ook dan gerust contact met ons klusbedrijf op. Dus loopt u vast in uw verbouwing of heeft u anderzijds hulp nodig? In Amsterdam komt er zo een klusjesman uit ons netwerk bij u langs!

Gegarandeerd vakwerk

Elk klusbedrijf in Amsterdam biedt topservice tegen scherpe prijzen. Wij verwachten dat elk klusbedrijf de klusjesmannen selecteert op diploma’s, talent en vakmanschap. Zo weten wij zeker dat de montage van elektricteit, het schilderen van de trap of het aanpakken van de bestrating van uw oprit, vakkundig afgehandeld wordt. Ook voor het tuinonderhoud, een traprenovatie of kleinere klusjes als het reinigen van de dakgoten zit u bij ons goed.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Zomaar met een klusbedrijf in zee gaan is nooit verstandig. Dat raden wij u dan ook af. Bij ons kunt u daarom gratis en vrijblijvend enkele offertes opvragen van menig klusbedrijf (maximaal vijf) uit de regio. Geef op het contactformulier aan wat wij voor u kunnen betekenen: gaat het om een montage, verbouwing, of zoekt u hulp bij het schilderen van de gevel, het repareren van een apparaat, of het leggen van elektriciteit? Door de prijsopgaven van verschillende klusjesmannen met elkaar te vergelijken, kiest u altijd voor het klusbedrijf of de klusjesman uit Amsterdam die het beste bij u past.

Werkgebied Amsterdam

klusjesmannen Amsterdam

Klantervaringen

Ik was op zoek naar een klusjesman die mijn tuin in orde kon maken voor de zomer. Via deze site in contact gekomen met een vakman die een terras heeft gelegd voor een scherpe prijs!
R. Booyman, Almere
Omdat mijn man geen klusser is waren het aantal kleine klusjes een grote ergernis geworden in ons huishouden. Dankzij Houtens een klusjesman uit Amsterdam gevonden die alles in orde heeft gemaakt. Niet duur!
M. Steiger, Amsterdam
allround klusjesman Amsterdam

Van alle markten thuis

De klusjesmannen die zich bij het netwerk van Houtens hebben aangesloten, zijn ervaren binnen het hele klusgebied. Dit betekent dat zij u niet alleen met plezier helpen bij de montage en renovatie van diverse woononderdelen, maar dat zij u tevens kunnen ondersteunen bij vele andere klussen en klusjes. Werkzaamheden waarbij onze professionals uit Amsterdam u onder andere kunnen ondersteunen zijn loodgieterswerk, schilderwerk, het aanleggen van een elektriciteit, stucwerk, dakwerk, een gevelrenovatie, traprenovatie, bestrating, en het zetten van tegels. Bent u benieuwd of een klusjesman een bepaalde taak bij u thuis kan afhandelen? Of wilt u weten wat de prijs wordt voor het inzetten van een klusexpert? Aarzel dan niet om ons webformulier in te vullen. Wij ondersteunen u met alle plezier.

Schilderwerk

schilderwerk AmsterdamStelt u het schilderen van de kozijnen al tijden uit? Is het weer eens nodig om binnen de muren te verven, maar hebt u hier zelf geen tijd voor? Dan is het een optie om hiervoor de hulp van een klusjesman in te schakelen. Afhankelijk van de omvang van het schilderwerk en de bereikbaarheid van de te verven onderdelen is het mogelijk de buitenzijde van een pand binnen een week te schilderen. De meeste klusjesmannen nemen zelf al het materiaal mee, waardoor u na het initiële telefoontje hier geen omzien meer naar het schilderwerk heeft. Wel moet u natuurlijk kiezen uit een breed kleurenpalet en diverse designs. Naast groot schilderwerk, schildert menig klusjesman uit Amsterdam ook kleinere zaken bij u thuis.

Loodgieterswerk

loodgieter AmsterdamOnder de standaardklussen die een klusjesman uit Amsterdam voor u uitvoert valt naast timmerwerk en de montage van diverse installaties ook loodgieterswerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontstoppen van gootstenen of sanitair, maar ook aan het repareren van een leidingsnetwerk of het aanleggen van een volledig nieuwe waterleiding. De klusjesmannen uit ons netwerk zullen de werkzaamheden snel een deskundig voor u uitvoeren. Is er naast het loodgieterswerk ander kluswerk dat in de badkamer of keuken moet nodig is? Overweeg dan om een klusbedrijf in te zetten voor een volledige verbouwing of renovatie. Dit scheelt uiteindelijk in de kosten.

Elektriciteit

elektricien AmsterdamBent u aan het verbouwen, dan neemt u waarschijnlijk ook het gehele elektriciteitsnetwerk mee. In veel panden uit Amsterdam is het elektra verouderd, waardoor de kans op kortsluiting groot is. Gaat u aan de slag met elektriciteit? Neem dan de benodigde maatregelen, en lees op voorhand goed de handleiding van de geleverde producten. Vraag bij twijfel een ervaren klusjesman om de klus voor u uit te voeren. Binnen het klusgebied van de elektriciteit vallen onder andere zaken als het aanleggen van een stroomgroep of het vervangen van de aardlekschakelaar.

Timmerwerk

timmerwerkzaamhedenVan muren bouwen tot plinten timmeren, de timmerman biedt u in en om Amsterdam het beste werk op timmergebied. Bij een klusbedrijf werkt menig specialist in de timmerwerken. Onder de categorie timmerwerk verstaan wij verschillende werkzaamheden. Onder meer het schilderen en schuren van kozijnen, maar ook een traprenovatie, de montage van keukenkastjes en het aanpassen van meubilair vallen hieronder. De prijzen voor het timmerwerk hangen af van de duur van de klus: zo is schilderen veel eenvoudiger dan renovatie en montage. Zet daarom op voorhand goed uw budget vast.

Tuinonderhoud

tuinonderhoud
Het werk van een klusjesman bestaat uit vele klussen en klusjes. Eén van de taken die u naast renovatie en verbouwing kunt overlaten aan een klusbedrijf is het tuinonderhoud. Met het tuinonderhoud bedoelen we het schoffelen van de bloembedden, het leggen van tegels of het repareren van een bloembak. Het grote voordeel van de inzet van een klusjesman voor het tuinonderhoud is dat u hiervoor niet thuis hoeft te blijven. Als u terugkomt uit het werk, dan is het werk gewoon gedaan.

Isolatie

huis isoleren
Zoekt u naar een manier om de isolatiewaarde van uw bedrijfspand in Amsterdam te verhogen? Er bestaan een groot aantal technieken die u hiervoor kunt inzetten. De isolatie verbetert bijvoorbeeld door het isoleren van de gevel en het dak, maar ook de isolatie van de kruipruimte is hiervoor een uitstekende oplossing. Het verbeteren van de isolatie is een werk waarvoor enige vakkundige hulp vereist is. Bij vrijwel elk klusbedrijf uit ons netwerk hebben de klusjesmannen kennis en ervaring met de diverse isolatie technieken.

Bent u op zoek naar een klusjesman? Schakel ons netwerk in!

Jaarlijks brengen wij vele mensen in contact met een klusjesman voor klussen in en om het huis. Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan.

Klusjesman offertes

Kleine en grote klussen

De klusjesmannen waar wij mee samenwerken zijn zeer veelzijdig, en u kunt ze in Amsterdam dan ook inhuren voor zowel grote als kleine klussen. Bent u van plan om uw woning te verbouwen, de keuken te renoveren of de badkamer te vernieuwen? Een klusjesman uit ons netwerk doet dit in een handomdraai. Samen met u zal gekeken worden naar de wensen, het beschikbare budget en de praktische uitvoerbaarheid van het kluswerk. Vervolgens zullen onze professionals u de praktische ondersteuning bieden die u wenst. Wij handelen niet alleen grote klussen af, ook het repareren van een klein mankement is zo gedaan. Of het nu gaat om het aanpassen van elektriciteit, de montage van een inbouwkast of het smeren van een grendel. Een klusjesman doet dit graag.

kleine klussen

Keukens

keukenrenovatie AmsterdamVeel klusbedrijven specialiseren zich naast schilder- timmer-, en loodgieterswerk in de verbouwing en renovatie van keukens. Het gaat hierbij om de montage van nieuw keukenapparatuur of een volledige keuken, en het repareren van uw huidige keukenblok. Zo kan het zijn dat uw kastjes niet meer goed sluiten, of dat het werkblad schade heeft opgelopen. Eén van de klusjesmannen kan meestal dezelfde dag nog in Amsterdam bij u op de stoep staan, om de gewenste onderdelen te repareren. Ook andere klussen in en om de keuken kan door een klusjesman van Houtens worden uitgevoerd. Wilt u graag de keuken in een andere kleur verven? Lekt de kraan en moet u het leertje repareren? Laat het over aan een klusbedrijf, en u geniet snel van een optimaal wooncomfort.

Badkamer

badkamerrenovatie AmsterdamIn de badkamer kunnen diverse situaties ontstaan, waarbij een reparatie of ander herstelwerk nodig is. Een ervaren klusjesman kan voor u één of meerdere onderdelen in de badkamer snel repareren en desgewenst ander loodgieterswerk op hetzelfde moment uitvoeren. Hebt u last van een lekkende kraan? Loopt het toilet steeds door? Bevindt er zich een scheurtje in de waterleiding? Klusjesmannen lossen dergelijke problemen in korte tijd voor u op. Naast de afhandeling van losse klusjes is het renoveren van de gehele ruimte tevens een optie. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van de elektriciteit, het schilderen van de wanden en de montage van nieuw sanitair voor een verbeterd leefgemak.

Dakramen

Dakramen installeren Amsterdam Een dakraam kan de donkerste kamers omtoveren tot fijne werk- of leefruimten. Dakramen kunnen van verschillende materialen worden gemaakt. Tegenwoordig maken specialisten het meeste gebruik van kunststof, vanwege de hoge isolatiewaarde van het product. Overige opties zijn hout en aluminium. Daarnaast hebt u de keuze uit een groot aantal methoden voor opening en bediening van het dakraam. Een klusjesman uit Amsterdam komt graag bij u langs om de opties door te nemen zodat u in no time meer licht in huis hebt!

Dakwerk

dakwerk Amsterdam
Onder ‘het dakwerk’ worden over het algemeen vele klussen verstaan. Eén van de meest gebruikelijke taken binnen het vakgebied dakwerk, is echter het schoonmaken en repareren van dakgoten. Deze dienen minimaal eens in het jaar te worden gereinigd, om overstromingen en lekkages te voorkomen. Het reinigen van de dakgoten is relatief eenvoudig. Toch wordt vanwege de (on)veiligheid en de hoogte van de klus deze vaak overgelaten aan de medewerkers van een klusbedrijf.

Gevelrenovatie

gevelrenovatie Amsterdam
Zoals eerder al aangegeven zal elke renovatie veel tijd in beslag nemen, wat betekent dat ook renovatieklussen het beste met behulp van een klusjesman afgehandeld kunnen worden. Een gevelrenovatie bestaat over het algemeen uit twee onderdelen: het reinigen van de gevel, en het impregneren van het oppervlak. Dankzij deze twee onderdelen is de gevel niet alleen waterdicht, ook de isolatie is na deze werkzaamheden weer optimaal. De kosten voor een gevelrenovatie liggen relatief hoog, maar u verdient dit op termijn zeker weer terug.

Vloerverwarming

vloerverwarming
Heeft u genoeg van de kou die via de vloer omhoog trekt? Dan zijn er een aantal oplossingen: de isolatie van de kruipruimte, of de installatie van een vloerverwarming. Het plaatsen van een vloerverwarming vereist enige verbouwing, zeker wanneer u de vloerverwarming in een bestaande woning wil toepassen. Het is dan de vraag of de vloerverwarming überhaupt past. Een klusjesman uit Amsterdam geeft u desgewenst meer informatie over de mogelijkheden en prijzen voor het aanleggen van een vloerverwarming bij u thuis.

klusjes in het huis

Klusjes in en om het huis

Door veelvuldig gebruik zullen vele dingen in huis langzamerhand verslijten. Daarnaast vraagt ook een groot deel van de woning om periodiek onderhoud, zodat de kwaliteit van de producten gewaarborgd blijft. Dit resulteert in vele klusjes in en om huis. Denk hierbij onder andere aan het schilderen van de kozijnen, het schoonmaken van de dakgoten, , tuinonderhoud en het repareren van kleine beschadigingen aan sloten en ander hang- en sluitwerk. Hoewel dergelijke klusjes niet moeilijk zijn, kost het vaak wel veel tijd om deze aan te pakken. Hebt u geen behoefte om in het weekend deze klusjes te doen, en wilt u liever van een vrije dag genieten? Maak dan gebruik van de service van de bij ons aangesloten klusjesmannen.

Tegels zetten

wandtegels plaatsen AmsterdamHet zetten van tegels is een lastigere klus dan schilderwerk of loodgieterswerk. Wij krijgen dan ook vaak van klanten de vraag of wij hen kunnen ondersteunen bij het zetten van de tegels in hun badkamer of keuken. Dit is zeker een optie. Wilt u zelf de tegels bestellen? Dan moet u de volgende formule gebruiken: Deel het totale vloeroppervlak door de pakinhoud van de tegel. Neem hierbij 10% extra vloeroppervlak voor het snij- en breukverlies. Rond vervolgens het gekregen aantal naar boven af. De klusjesmannen zullen vervolgens de tegels voor u zetten, zodat u snel van de nieuwe vloer kunt genieten.

Stucwerk

stukadoor AmsterdamVoor het egaliseren en afwerken van muren is stucwerk een gebruikelijke vorm. Bekende vormen van stucwerk zijn sierpleister, spachtelputz of het spuiten van latex. Daarnaast is het met het juiste stucwerk als ondergrond mogelijk om de muur te behangen dan wel te verven. U dient altijd contact op te nemen met een ervaren klusjesman voor het afhandelen van het stucwerk. Neem hiervoor een klusbedrijf dat goede referenties heeft en is aangesloten bij één van de brancheverenigingen. Om problemen achteraf te voorkomen raden wij bovendien aan om voor het werk met de klusjesmannen een vlakheidsklasse af te spreken.

Behangen

slaapkamer behangenGaat u verhuizen, samen wonen, of kunnen de kamers van uw pand in Amsterdam wel een update gebruiken? Door de muren te behangen kunt u tegen relatief lage kosten een kamer van een volledig nieuwe aanblik voorzien. Het behangen kost in veel gevallen echter wel veel tijd en moeite. Om een mooi resultaat te krijgen dient u toch wel een klein beetje ervaring te hebben met behangen voordat u deze klus aangaat.

Vloer leggen

parketvloer leggen Amsterdam
Net als het uitvoeren van een bestrating is ook het leggen van een vloer een taak waarbij enige nauwkeurigheid vereist is. Het leggen van de vloer zelf is vaak geen probleem, het egaliseren van de ondergrond of het koppelen van de vloer met een vloerverwarming of isolatie is meestal wat er dient te gebeuren. Hebt u vragen over het leggen van vloeren of wilt u graag in contact komen met een klusbedrijf? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen.

Schuttingen

schutting plaatsenOok buitenshuis kunnen de klusjesmannen u helpen. Onder meer met het plaatsen van een schutting. Met een schutting is het mogelijk om van uw tuin een heerlijk afgescheiden ruimte te maken, en de privacy van u en uw huisgenoten te verbeteren. Een houten schutting wordt bovendien zeer aantrekkelijk dankzij de lage prijzen en de mogelijkheden voor plantgroei. Maak van uw tuin in Amsterdam een privé oase, door een klusbedrijf tevens in te schakelen voor het tuinonderhoud. U hoeft zich nergens meer druk om te maken.

Bestrating

Bestrating AmsterdamHet bestraten van een oprit of terras kan zorgen voor een sterk verbeterde aanblik van een pand. Het leggen van een bestrating is echter een taak die u zorgvuldig dient te laten uitvoeren. Zo is onder andere aandacht voor de afwatering en een stevige ondergrond vereist. Hebt u geen idee waar u moet beginnen of zoekt u de ondersteuning van een erkend vakman? Schakel dan een klusjesman uit Amsterdam in via het webformulier. Deze helpt u graag met tips of praktische ondersteuning.

Zwembad aanleggen

zwembad aanleggen
Naast het standaard tuinonderhoud en het zetten van tegels, bestaan er nog andere klussen voor buitenshuis. Eén daarvan is het aanleggen van een zwembad. Het plaatsen van een zwembad vraagt tijd en moeite, maar biedt veel plezier en verkoeling in de zomermaanden. Wie buiten een zwembad wil aanleggen, moet eerst (laten) onderzoeken of de grond hiervoor geschikt is, en in sommige gevallen is het noodzakelijk om bij de gemeente een vergunning aan te vragen. Wie zonder vergunning bouwt moet wel rekening houden met locatie-eisen.

Traprenovatie

traprenovatie Amsterdam
Wie een houten trap in huis heeft, zal merken dat na veelvuldig gebruik, de treden enigszins zullen slijten. Dit levert risicovolle situaties op, waaronder een grotere kans op valpartijen. Omdat wij begrijpen dat u niet direct een nieuwe trap wil laten plaatsen, werken de bij ons aangesloten klusjesmannen uit Amsterdam met opzettreden voor een traprenovatie. Een dergelijke traprenovatie kost één tot enkele dagen, terwijl het woongemak aanzienlijk verbetert. De traprenovatie zorgt er desgewenst bovendien voor dat de hele aanblik van uw hal verandert.

Vrijblijvend offertes vergelijken

Wanneer u een klusbedrijf inschakelt voor het schilderen van meubilair, een gevelrenovatie, of het leggen van bestrating dan dient u er van uit te kunnen gaan dat deze snel en vakkundig worden afgehandeld. Wij stellen daarom ook hoge eisen aan de bedrijven waar wij mee samenwerken. Zo dienen zij alleen te werken met gedipomeerde specialisten, met een ruime ervaring op het vakgebied. Bovendien moeten alle klusjesmannen zich regelmatig laten bijscholen, zodat zij altijd op de hoogte blijven van het nieuwste materieel. Dit betekent dat u altijd zo vlot mogelijk geholpen wordt, met hoogwaardig vakmanschap. Zoekt u iemand die kan assisteren bij het schilderwerk? Hebt u iemand nodig met verstand van keuken en badkamer? Of bent u benieuwd naar de kosten voor loodgieterswerk? Neem dan contact met ons op, en wij helpen u snel verder. Desgewenst sturen wij u geheel vrijblijvend meerdere offertes toe.

Houtens klusjesman Amsterdam